VN MAĐARSKE 2015. (24.-26. srpnja)
- Zeus
- Formula 4
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Alonso
Perez šteka, ali Hulk ne, Williamsi su banana. RB za 1 krug možda može riskirati sa snagom u kvalama, kao i McH, a, šta ja znam...tko što još ima ili nema u rukavu. Slaven je napisao za RB kvar jučer, brijem da je tako, sad, hoće li ili neće riskirati u kvalama, oni znaju koliko km su stiskali, pa je izdimio motor. Honda pak ERS stavlja na prvo mjesto, da li to znači u utrci mogu koristiti svaki krug struju ili za kvale da radi sa svih 160ks, nije precizirano. Brijem da će se netko morati poskliznuti da bi se ulovilo Q3. Sumnjam da je Fernando odvozio sporije nego što mogu. Williams ne spašava snaga ovdje, to se i na Lotusu vidi. Mogli bi lako počet pit Martinije poslije Q2.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Novi tajni revolucionarni paket od Honde (ARS- Alonso Recovery system)

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ipak Ferrari u Vettel-ovim rukama izgleda daleko Williams-ovim vozacima, Red Bull je jos u malom deficitu zbog Renaulta, ali sutra ce ocigledno pomrsiti racune Williamsu, zato nebi bas previse kritikovao Ferrari, skoro na svakoj utrci su bili dobri, cak i na kvalama, a znamo da im je to najveca boljka!
Ja sutra tipujem Vettela na 2 poziciju
Ja sutra tipujem Vettela na 2 poziciju

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Zeus
- Formula 4
- Navija za: Ferrari, Alonso
Pogriješio sam za Williams, da bar nisam, drže se prilično dobro na konfiguraciji koja im najmanje odgovara. Vettel je izvuko sigurno maksimum, a Ricci tako blizu. Seb je 99% siguran na startu od njega, ako Ricci bude startao standardno
Da, Fernando je dobro pitanje postavio, nije mu dozvoljen nastavak kvala jer bolid nije došao samostalno u pit lane, a kad kamionom dovezu, može, logika?
Isto tako je dozvoljeno gurati bolid preko cilja, ali u boks ne? Bar mu je trud nagrađen pljeskom, uzbrdica je na ulazu u pit
Slavene, stavi svu lovu što imaš na kladaru 2. mjesto Seb
Fali crvenima skoro pola sekunde u long runu, jako teško drugo mjesto, jedino ako koji merc zdimi.

Da, Fernando je dobro pitanje postavio, nije mu dozvoljen nastavak kvala jer bolid nije došao samostalno u pit lane, a kad kamionom dovezu, može, logika?
Isto tako je dozvoljeno gurati bolid preko cilja, ali u boks ne? Bar mu je trud nagrađen pljeskom, uzbrdica je na ulazu u pit

Slavene, stavi svu lovu što imaš na kladaru 2. mjesto Seb

Fali crvenima skoro pola sekunde u long runu, jako teško drugo mjesto, jedino ako koji merc zdimi.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Izgleda da sam se malo zezno oko Williamsa. Ipak su 4. ako gledamo ekipno.Frantic je napisao/la:Slažem se da Bikovi Willye ne mogu čuvati iza sebe na pravcu, ali nešto mislim da ovi neće biti u prilici da preteknu Bikove, tj. da će se naći odmah iza njih (relativno visoko). Al hajd, vidjećemo.

Nadam se da bi Vettel i Kimi mogli uzeti Nicu i Riccia na startu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg

Još jedno razočaranje u kvalama, treninzi (pogotovo zadnji) su me uspjeli zavarati, ali onda se pokazalo stvarno stanje McLarena. JB ispao u Q1, a Alonso jedva do Q2 u kojem se pokazalo da pouzdanost ipak nije sređena. Ovo pravilo da bolid ne smije nastaviti ako je doguran do boksa je čista glupost, trebalo bi biti baš suprotno, da se trud sudaca i, u ovom slučaju, vozača "nagradi"

Što se tiče ostalih, Hamilton mi se čini nedodirljiv sutra, kvar ili neko sranje slično tome su jedino što ga može zaustaviti na putu do pobjede. Rosberg ima isto tako sigurno drugo mjesto, a treće će vrlo vjerojatno Vettelu, iako bih volio da mu Ricci malo pomrsi račune, a ne bi bilo loše ni da se drugi Dani malo uključi u borbu s Ferrarijima

- Ferrari1345
- Formula 1
Zašto bi bila glupost? Po meni je ovo najlogicnije rjesenje. Sesija je bila prekinuta zbog njih, i ne vidim razloga da se sad ceka njih da doguraju ovu kantu i da ih svi cekaju (ukljucujuci navijace) da rijese probleme i nastave opet sesiju. Ako ti nije bolid sposoban za vozit, baj baj...croatic f1 je napisao/la:. Ovo pravilo da bolid ne smije nastaviti ako je doguran do boksa je čista glupost, trebalo bi biti baš suprotno, da se trud sudaca i, u ovom slučaju, vozača "nagradi"![]()
Ne treba zaboravit i da su unistili drugima krugove. Ovako svaka momcad nakon loseg kruga moze izazvat ovo, vratit se natrag i ponocno krenut u brzi krug bez ikakvo izgubljenog vremena

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Presica šefova:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZmFpGDCv2JA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_JT3Xb7dPAU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=473FHtfH9wU[/youtube]
Qualifying Highlights - Hamilton dominates rivals to claim pole
Qualifying: On-board pole lap
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZmFpGDCv2JA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_JT3Xb7dPAU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=473FHtfH9wU[/youtube]
Qualifying Highlights - Hamilton dominates rivals to claim pole
Qualifying: On-board pole lap
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Sumnjam da bi momčadi išle tako daleko da bi vozači namjerno stajali maloprije boksa da upropaste drugima krug, a da se ipak mogu vratiti na stazu. Ako se problem može riješiti na vrijeme, zašto ne bi opet bolid mogao na stazu? Pa niti toj momčadi kojoj bolid stane to nije ništa što su planirali i njima se uništava krug i plan koji su imali za tu rundu, a i osim toga, ukoliko momčad može popraviti kvar tako brzo, zašto ne bi onda mogli vratiti bolid na stazu? Meni to nema smisla i ja bi pustio taj bolid natrag na stazu ukoliko je momčad sposobna riješiti problem na vrijeme.Ferrari1345 je napisao/la: Zašto bi bila glupost? Po meni je ovo najlogicnije rjesenje. Sesija je bila prekinuta zbog njih, i ne vidim razloga da se sad ceka njih da doguraju ovu kantu i da ih svi cekaju (ukljucujuci navijace) da rijese probleme i nastave opet sesiju. Ako ti nije bolid sposoban za vozit, baj baj...
Ne treba zaboravit i da su unistili drugima krugove. Ovako svaka momcad nakon loseg kruga moze izazvat ovo, vratit se natrag i ponocno krenut u brzi krug bez ikakvo izgubljenog vremena
FA: Ha, actually it was not looking bad this afternoon. And I really thought that me pushing the car back to the garage could make a difference, only to learn in the garage that the car has to arrive by itself in the pits to take further part in qualifying. Then I asked myself: why the hell was I pushing so hard in that heat? But, of course, you always try to remain in the game - especially as the weekend so far has looked pretty promising for us. We’ve been in the top 10 in most sessions - and then in qualifying suddenly the issues popped up: Jenson [Button] had a problem with the KERS system on his fastest lap and my car suddenly switched off! Not exactly the right timing for these kind of problems. So we can only try to learn as much as we can tomorrow in the race.
Q: How do you explain that dramatic rise in performance, making it into the top ten for most of the weekend?
FA: Well, I think it is a combination of the circuit’s characteristics and the improvement of the car. That’s why it is so pitiful that this afternoon we couldn’t pull a good grid position from the good efforts we’ve shown so far here. In fact we’ve seen that every weekend it’s been getting better and better lately - so what happened in qualifying today was really not part of the plan.
Q: Is what you are saying that the car suddenly switched off?
FA: Yes. It was something electrical - a connector or something - as the power was off immediately.
Q: So when you got back to the pits you thought you’d be allowed to go back out if the team were able to fix the problem?
FA: Yes, otherwise I wouldn’t have pushed like a madman. I find that a rather strange rule as we sometimes see cars arriving even on the crane in the pits and then take part again in qualifying - but that’s the way it is! Of course it was absolutely the wrong time for any glitches. It could have meant our first time making it into Q3. Alas, it was not meant to happen here.
.....
- Ferrari1345
- Formula 1
Al opet, zbog njih je sesija prekinuta i mislim da se zbog toga nebi trebalo nastavit. To je kupljeno vrijeme za mene... Kao da u školi prekineš nešto zbog problematičnog učenika i onda mu na kraju dopustiš da se nastavi igrat
Zamisli u utrci ogroman sudar, crvena zastava od 30min i nakraju svi poprave bolide i nastave utrku...
Razlika izmedu Ferrarija i Mclarena. Neka bolje mu je u Mclarenu...

Razlika izmedu Ferrarija i Mclarena. Neka bolje mu je u Mclarenu...

- Luka
- Karting
- Navija za: Nico Rosberg
jel netko zna kako pratiti utrku ako si na moru, ogranicen s internetom, bez tva i laptopa?

"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
- croatic f1
- F1puls suradnik
U Belgiji '98. su dopustili DC-u da se nastavi igratiFerrari1345 je napisao/la:Al opet, zbog njih je sesija prekinuta i mislim da se zbog toga nebi trebalo nastavit. To je kupljeno vrijeme za mene... Kao da u školi prekineš nešto zbog problematičnog učenika i onda mu na kraju dopustiš da se nastavi igratZamisli u utrci ogroman sudar, crvena zastava od 30min i nakraju svi poprave bolide i nastave utrku...

A Minisi su ga još u Ferrariju prcali u videima kad je sam nosio bolid...Razlika izmedu Ferrarija i Mclarena. Neka bolje mu je u Mclarenu...

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Odi u neki kafić koji izgleda kao da drži do sebe i ima MaxTVLuka je napisao/la:jel netko zna kako pratiti utrku ako si na moru, ogranicen s internetom, bez tva i laptopa?![]()
rcnjau:

- Ferrari1345
- Formula 1
Zašto svaku utrku ovaj maxtv mora imat ovoliko štekanja... Zašto?
2 minute prije utrke nema FUCKING slike!!!!!!!!!!!!
2 minute prije utrke nema FUCKING slike!!!!!!!!!!!!

- Ferrari1345
- Formula 1
Forzà!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Kakvo veselje za nas smorene fanove Ferarija!! 
A bitno da Hemić odmah suze lije i okrivljuje Rosberga....

A bitno da Hemić odmah suze lije i okrivljuje Rosberga....
Zadnja izmjena: pero iz bukurešta, dana/u 26.07.2015., 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Slavenowsky
- Formula 1
Auuuu kakav start, perverzija! Idemo po pobjedu!!!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- ToUrNiQuET
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel, Ferrari
Kako ovaj Hamilton lako pucaaa...
Idemooo Vetteeelll!!!
Idemooo Vetteeelll!!!
Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario