VN MAĐARSKE 2015. (24.-26. srpnja)
- Zeus
- Formula 4
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Alonso
Gle RB-ove, skalpirat će Ferrari, Allison je zadnje izjavio da trebaju ciljati na pobjede, ali izgleda da su došli do svojevrsnog zida. Mislim tako jer pull ima svoja ograničenja, naime, pošto je niže i dalje naprijed postavljen od pusha, koči ih u izvedbi kraćeg nosa. Ne samo to, sva poboljšanja ove sezone im neće koristiti za slijedeću jer se mijenja prednji ovjes. Ne mogu si dozvoliti da previše vremena troše na ovu sezonu, a vidi se da ostali ne stoje na mjestu.
Dosta nezahvalno, a za slijedeću sezonu će trebati opet ispočetka krenuti, dok će mnogi nastavljati razvijanje ovog koncepta pošto neće biti dodatnih promjena dizajna...
Dosta nezahvalno, a za slijedeću sezonu će trebati opet ispočetka krenuti, dok će mnogi nastavljati razvijanje ovog koncepta pošto neće biti dodatnih promjena dizajna...
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Arrivabene je izjavio da Ferrari nece previse davati znacaj sl. treninzima, tj. nece sa dobrim vremenima buditi neku preveliku nadu, sasvim sam siguran da Merc i Ferrari, kao i Williams mogu mnogo brze od RBR!
Renault je i dalje ogroman žulj Red Bull-u, mislim da su u RBR znali ili barem predpostavljali da ce doci do nekog kvara, pa su koristili stariji motor!?
Renault je i dalje ogroman žulj Red Bull-u, mislim da su u RBR znali ili barem predpostavljali da ce doci do nekog kvara, pa su koristili stariji motor!?
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Zeus
- Formula 4
Pusti ti izjave M.A. u pi*ku m!!! Serator obični, gdje su menadžerske sposobnosti "nestale"? Obični pozer, sad kad je trebalo nastaviti vući naprijed, Ferrari izgleda kao da ide natrag, ne da je staoSlavenowsky je napisao/la:Arrivabene je izjavio da Ferrari nece previse davati znacaj sl. treninzima, tj. nece sa dobrim vremenima buditi neku preveliku nadu, sasvim sam siguran da Merc i Ferrari, kao i Williams mogu mnogo brze od RBR!

Williamsi će možda podignuti još malo tempo, ali nikako im staza ne odgovara, temperature u utrci će biti niže nego danas i sutra, to ne odgovara niti Ferrariju niti Williamsu. Vettel je imao problema na oba seta guma, posebno na S-u, a trebali bi im odgovarati topliji uvjeti, pa ti meni reci šta im je još ostalo kao prednost?

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Slažem se sa Slavenom. Što se tiče Vettelovog izlijetanja.. već sam viđao da petkom probava maksimalni mogući grip sa tu i tamo nekakvim izlijetanjem. Danas su se svi hvatali po stazi, stoga ništa čudno. To se treba dešavati petkom kako se nebi nedjeljom.. vjerujem da će Ferrari biti opet na čvrstom drugom mjestu..
Arrivabbene je najsvjetnija stvar koja se mogla desiti Ferrariju.. a to je da se malo spuste na zemlju, kao i navijači, čitajući po twitteru i komentarima.. među tifosima vlada skroz nekakav drugi ton koji nisam običavao viđati do sada.. puno pitomiji prizemniji i realniji. Što mi se itekako sviđa. Ništa se ne može desiti preko noći, no sigurno su na pravom putu.. prst gore najcool šefu momčadi.
FP1: Perez unhurt after rollover
FP1 Highlights: Hamilton fastest as Perez flips
FP1: Perez crashes out of Practice
NBC Sports - Paddock Pass 1/2
NBC Sports - Paddock Pass 2/2
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KZmlm_IQ-sg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IaOMkkCdBX4[/youtube]

Vettel:
Arrivabbene je najsvjetnija stvar koja se mogla desiti Ferrariju.. a to je da se malo spuste na zemlju, kao i navijači, čitajući po twitteru i komentarima.. među tifosima vlada skroz nekakav drugi ton koji nisam običavao viđati do sada.. puno pitomiji prizemniji i realniji. Što mi se itekako sviđa. Ništa se ne može desiti preko noći, no sigurno su na pravom putu.. prst gore najcool šefu momčadi.

FP2: Lewis Hamilton & Red Bull dominate second practice
FP2: Failure ends Ricciardo's session
FP1: Perez unhurt after rollover
FP1 Highlights: Hamilton fastest as Perez flips
FP1: Perez crashes out of Practice
NBC Sports - Paddock Pass 1/2

NBC Sports - Paddock Pass 2/2

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KZmlm_IQ-sg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IaOMkkCdBX4[/youtube]

Vettel:
“I think all in all it’s correct we didn’t have the best day," Vettel said. "I think there were two or three things that were slowing us down and costing us some time. I was stuck in the garage this morning, Kimi had a problem with the front wing, this afternoon we both couldn’t run as much as we’d like. All in all I think there’s a lot to go through and a lot to clean up, and then we should be OK tomorrow.
“We hope to do our best, obviously. It’s difficult to say where it puts us. I think today is probably not the most representative day if you look at our performance but tomorrow I think we have the ability to do well. Right now obviously the emphasis is on making sure we clean up everything and we get a much better rhythm right from the start tomorrow morning.”
While Red Bull looked strong on race pace, Vettel says he is not surprised to see his former team so competitive.
“I think it was a bit expected, but then again it’s Friday, you never know what people are doing with their fuel loads. I think you could see at Silverstone they were doing a step forwards so we will see what is possible tomorrow.”
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Slavenowsky
- Formula 1
@Zeus
Pa sta bi ti, da odmah osvajaju titule? Covjece znas i sam u kakvom je sranju bio Ferrari!? Ovaj bolid je polovican ove nove uprave, ovaj bolid jos evoluira, koraci su mali za Mercedes, ali za razliku od prosle godine su jako veliki, pogotovo naspram Williamsa i RBR!
I nebi se slozio ni u snu da je preuzeo vec poslozenu momcad, Ferrari se davno trebao rijesiti Fry-a, Tombazisa i ostalih je*ivjetara koji su pravili ruglo od bolida. Glavni covjek FIAT-a skinuo je s trona lika (LDM) koji je gusio F1 sa svojim pricama i projektima, trosio novce i ovce, a rezultata ni na mapi. 5 godina imas pokvaren zracni tunel i grebes se od Toyote, to je za Ferrari sramotno!
Ove godine su sredili novu zgradu, angazovali dosta pametnih ljudi, sad da s ovog bolida u ovoj sezoni prelaze na novu filozofiju je tesko, ma da vjerujem da vec rade uveliko na novom bolidu - samo cute, ali na ovom bolidu se jos moze toliko uraditi da se zadrzi 2 pozicija, a da se jurisa na titulu to su samo fantazije, a u Ferrariju su bili realisticni po tom pitanju.
To da je sutnuo Kimija novinarima nije tacno, majka mu stara valjda oni znaju najbolje, sta bi sad trebao ici po novinama i macovati se sa novinarima!? Tu bitku ces uvijek da izgubis, jer novinari pola stvari uvelicaju, treba im nesto da pisu - da se*u, a vjerujem da Kimija boli kuki sta ko pise o njemu, tako da mu ne treba advokat. Najvise novinari sele Kimija iz Ferrarija, a niko se u Ferrariju nije oglasio na to!
Istina je da su malo stagnirali, pa boze moj ne vrti se samo svijet oko njih i drugi rade, ali opet ne treba ih osudjivati zbog treninga, Ferrari i dalje grabi postolja, to sto jednu utrku zakazu nije propast svijeta i Merc koji je daleko najjaca momcad pa zakaze (Malezija i Britanija), zato ne treba gledati sve crno!
Jbt i ja sam vatreni navijac Ferrarija, ocekujem mnogo toga, ali treba biti realan da ce tek 2017 neko skinuti Mercedes s trona, a mozda i niko!? Ma da vjerujem da ce ih neko napatiti 2016...
Sacekaj kraj utrke pa onda je*i ili ljubi okolo sve.
Evo ja recimo sam uvjeren da ce Vettel u nedjelju biti cak 2 na postolju, upamti moje rijeci

Pa sta bi ti, da odmah osvajaju titule? Covjece znas i sam u kakvom je sranju bio Ferrari!? Ovaj bolid je polovican ove nove uprave, ovaj bolid jos evoluira, koraci su mali za Mercedes, ali za razliku od prosle godine su jako veliki, pogotovo naspram Williamsa i RBR!
I nebi se slozio ni u snu da je preuzeo vec poslozenu momcad, Ferrari se davno trebao rijesiti Fry-a, Tombazisa i ostalih je*ivjetara koji su pravili ruglo od bolida. Glavni covjek FIAT-a skinuo je s trona lika (LDM) koji je gusio F1 sa svojim pricama i projektima, trosio novce i ovce, a rezultata ni na mapi. 5 godina imas pokvaren zracni tunel i grebes se od Toyote, to je za Ferrari sramotno!
Ove godine su sredili novu zgradu, angazovali dosta pametnih ljudi, sad da s ovog bolida u ovoj sezoni prelaze na novu filozofiju je tesko, ma da vjerujem da vec rade uveliko na novom bolidu - samo cute, ali na ovom bolidu se jos moze toliko uraditi da se zadrzi 2 pozicija, a da se jurisa na titulu to su samo fantazije, a u Ferrariju su bili realisticni po tom pitanju.
To da je sutnuo Kimija novinarima nije tacno, majka mu stara valjda oni znaju najbolje, sta bi sad trebao ici po novinama i macovati se sa novinarima!? Tu bitku ces uvijek da izgubis, jer novinari pola stvari uvelicaju, treba im nesto da pisu - da se*u, a vjerujem da Kimija boli kuki sta ko pise o njemu, tako da mu ne treba advokat. Najvise novinari sele Kimija iz Ferrarija, a niko se u Ferrariju nije oglasio na to!
Istina je da su malo stagnirali, pa boze moj ne vrti se samo svijet oko njih i drugi rade, ali opet ne treba ih osudjivati zbog treninga, Ferrari i dalje grabi postolja, to sto jednu utrku zakazu nije propast svijeta i Merc koji je daleko najjaca momcad pa zakaze (Malezija i Britanija), zato ne treba gledati sve crno!
Jbt i ja sam vatreni navijac Ferrarija, ocekujem mnogo toga, ali treba biti realan da ce tek 2017 neko skinuti Mercedes s trona, a mozda i niko!? Ma da vjerujem da ce ih neko napatiti 2016...
Evo ja recimo sam uvjeren da ce Vettel u nedjelju biti cak 2 na postolju, upamti moje rijeci

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Također palac gore za najcool boss-a na gridu
. Slažem se sa Slavenom. Iako sam i ja u zadnjih par utrka razočaran izvedbom Ferrarija + Kimija, realnost je da je Ferrari napravio veliki skok spram prošle sezone. Također je realnost da drugi ne češu onu stvar pa da je 2. pozicija zacementirana Ferrariju. Također je realnost da je RB bio jako dobar u Monaku, a kako izgleda mogao bi i ovdje. Jer nemojmo zaboraviti tko je bio kralj downforce-a od 2010-2013. A budimo realni, možda bi to bili i dalje samo da pod poklopcem imaju nešto snažnije i pouzdanije.
Sve u svemu, ima prostora za napredak. Nekakvu filozofiju bolida Ferrari tek treba načiniti. RB ima svoju, Mercedes ima svoju, McLaren aka RB kopija 2 ima svoju
, a Ferrari na čelu sa Allisonom (koji je btw potpisao za Ferrari na još nekoliko sezona) će osmisliti svoju.

Sve u svemu, ima prostora za napredak. Nekakvu filozofiju bolida Ferrari tek treba načiniti. RB ima svoju, Mercedes ima svoju, McLaren aka RB kopija 2 ima svoju

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Benz definitivno (zar može biti neke sumje u to?), Ferrari "od moguće do vjerovatno", Williams čisto sumnjam. Sjeti se Monaca (od normalnih staza Hungaroring mu je najsličniji). Bikovi su tamo bili dobri dok je Willy imao najgoru trku sezone.Slavenowsky je napisao/la:Arrivabene je izjavio da Ferrari nece previse davati znacaj sl. treninzima, tj. nece sa dobrim vremenima buditi neku preveliku nadu, sasvim sam siguran da Merc i Ferrari, kao i Williams mogu mnogo brze od RBR!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Renault ce ionako krepat u utrci, cemu raspravljanje
Williams ovaj put dosta iza crvenih. Mercedes opet u svom svijetu,posebice Hamilton... Ništa novo nakon ove pauze.
Kakva je prognoza za nedelju?

Kakva je prognoza za nedelju?

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Da, da
Druge stranice, drugacije pricaju
http://www.accuweather.com/en/hu/budape ... 23?hour=57
Moja zelja je ili +40 ili kiša

Druge stranice, drugacije pricaju
http://www.accuweather.com/en/hu/budape ... 23?hour=57
Moja zelja je ili +40 ili kiša

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Slavenowsky
- Formula 1
Frantic je napisao/la:Benz definitivno (zar može biti neke sumje u to?), Ferrari "od moguće do vjerovatno", Williams čisto sumnjam. Sjeti se Monaca (od normalnih staza Hungaroring mu je najsličniji). Bikovi su tamo bili dobri dok je Willy imao najgoru trku sezone.Slavenowsky je napisao/la:Arrivabene je izjavio da Ferrari nece previse davati znacaj sl. treninzima, tj. nece sa dobrim vremenima buditi neku preveliku nadu, sasvim sam siguran da Merc i Ferrari, kao i Williams mogu mnogo brze od RBR!
Madjarica ipak pruza vise prostora za preticanje, cisto sumnjam da RBR (Renault) moze cuvati Williams (Mercedes) iza sebe, imam neki osjecaj da je danas Ricci stisnuo Renault do daske da je motor samo ispuhao! Red Bull i dalje "prednjaci" u aerodinamici, a Newey se sasvim sigurno ne mota bezveze u boxu, sad koliko mogu parirati Mercu to je pitanje, ovo se misli na izdrzljivost i brzinu!? Jedino ako budu dobro cuvali gume, tad mogu da se nadaju dobrom rezultatu, samo nekako sam skeptican.
Ako Williams bude los u Madjarskoj kao u Monaku, onaj koji prica o njegovom napretku, te sustizanju Ferrarija, neka prestane...

- Frantic
- Formula 1
Slažem se da Bikovi Willye ne mogu čuvati iza sebe na pravcu, ali nešto mislim da ovi neće biti u prilici da preteknu Bikove, tj. da će se naći odmah iza njih (relativno visoko). Al hajd, vidjećemo. 

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Zeus
- Formula 4
Jesam li napisao da mi je dosta samo osvajanja podija ili? Sasvim bi bio zadovoljan da ostanu drugi iza Merca, ali čvrsto drugi, nisu takvi od Barcelone, to sam i napisao. M.A. nije sagradio niti dogovorio gradnju nove tvornice, tako da nemoj miješat njega u već postojeće projekte. Nisam nikakav advokat Finca, napisao sam ono što se zbilo, tko je pokrenuo novinarske tračeraje? M.A. sa "motivacijskom" izjavom o ugovoru, još u 5 mjesecu, pa ni Massu nisu nikad tako rano novinari hvatali za vrat, a ruku na srce, imao je još gore rezultate, svake sezone sve gore, bodovi stoje.Slavenowsky je napisao/la:@Zeus
Evo ja recimo sam uvjeren da ce Vettel u nedjelju biti cak 2 na postolju, upamti moje rijeci![]()
To je statistika na koju su se uhvatili novinari, ništa drugo nisu uzeli u razmatranje neki od njih, vidi se iz aviona da bi htjeli vidjet Kimija out, ništa čudno jer samo malo niže u tekstu guraju Marciella i ostale talijane. Koliko Ferrari nema Talijana vozača?
Kad je trebao početi biti menadžer tima, Arrivabene je po meni podbacio, debelo.
Bit će sretno ako jedan podij uhvatimo....ide trening

EDIT: o kakvim pravcima se to priča, u Mađarskoj se trka održava?? kakav crni Williams ovdje, loši su u sporim zavojima.

- Zeus
- Formula 4
JB "very, very poor grip" [ link do slike ] 

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Neobično za McHonduZeus je napisao/la:JB "very, very poor grip" [ link do slike ]

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Zeus
- Formula 4
ne, ne, ovo je otišlo sve u Buttoonov džepFerrari je napisao/la:Neobično za McHonduZeus je napisao/la:JB "very, very poor grip" [ link do slike ]

- Slavenowsky
- Formula 1
Evo Alonsa i Buttona na 5 i 6 poziciji, sad ce komentari kako ce se sutra boriti za postolja