Scuderia Ferrari
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Pogledao utrku iz Silverstonea. Što da kažem? Bolje da nisam. U početku utrke čini mi se da je Kimi imao dosta dobar tempo, i tu Hamilton nije puno napucao prednosti. No na soft gumama Mečka je bila ipak jača.
Nadam se ipak da će Ferrari ipak imati kakav takav odgovor za tjedan dana.
Inače zanimljiva mi je ova sapunica oko Vettelovog ugovora. Šuška se da bi potpisao samo na godinu dana ili više sa nekim klauzulama. A čini mi se da bi ga Wolff itekako volio vidjeti u Mečki.
Nadam se ipak da će Ferrari ipak imati kakav takav odgovor za tjedan dana.
Inače zanimljiva mi je ova sapunica oko Vettelovog ugovora. Šuška se da bi potpisao samo na godinu dana ili više sa nekim klauzulama. A čini mi se da bi ga Wolff itekako volio vidjeti u Mečki.
- Iceman
- Formula 1
http://www.f1analisitecnica.com/2017/07 ... ml?refresh
Jednostavan i zanimljiv tekst. Nema druge nego zasukati rukave ako se misli na naslov prvaka. Na kraju krajeva nije Mečka toliko nadjačala Ferrari u R&D koliko je FIA izbila Ferrariju neke adute uz pomoć kojih su bili al pari. Pravo je pitanje ima li Ferrari riješenje!?!
Jednostavan i zanimljiv tekst. Nema druge nego zasukati rukave ako se misli na naslov prvaka. Na kraju krajeva nije Mečka toliko nadjačala Ferrari u R&D koliko je FIA izbila Ferrariju neke adute uz pomoć kojih su bili al pari. Pravo je pitanje ima li Ferrari riješenje!?!
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A cuj uvijek ima rješenja samo je pitanje koliko vremena treba...nije to lako.
Zadnje sto sam procitao je da ce FIA sa trenutno dogovorenog 0.6L na 100km dozvoljenog ulja dopustiti 0.3 više tj. 0.9L na 100km.
To se primjenjuje od Monze pa možda pomogne u vracanju dijela performansi PU-a
Zadnje sto sam procitao je da ce FIA sa trenutno dogovorenog 0.6L na 100km dozvoljenog ulja dopustiti 0.3 više tj. 0.9L na 100km.
To se primjenjuje od Monze pa možda pomogne u vracanju dijela performansi PU-a
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Bome lijepi poster... zašto ga ne pokazat? 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Iza zatvorenih vrata se vode interne igrice i boraba za tron... Binotto mete sve oko sebe, jučer Sassi, a vjerovatno Arrivabene sutra.
više u ovom tekstu Bilda:
Power struggle at Ferrari
više u ovom tekstu Bilda:
Power struggle at Ferrari

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
evo ođe ta vijest/glasina na engleskom:
https://www.f1today.net/en/news/f1/2297 ... ri-reports
https://www.f1today.net/en/news/f1/2297 ... ri-reports
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Binotto miran švicarac (talijanske krvi), koji radi nemirne talijanske poteze unutar tima. Vettel kaže ako je dinamika u timu (pozitivno) nevjerojatna, pogotovo što je tim dobio hrpa mladih izvrsnih i nadobudnih inžinjera željni dokazivanja. Ja se jedino bojim nemira u timu, jer je to u povijesti razapinjalo Ferrari. Malo mi je čudno da su Sassija dislocirali, čovjeka koji je imao glavne zasluge za napredak današnje mašine... s druge strane ipak pod vodstvom Binottija, pa se nadam da valjda čovjek zna što čini. Švicarac talijanske krvi.... toliko i precizan koliko i vatren, možda dobitna kombinacija, u suprotnom bi se opet ura mogla razletit na 1000 komada.
Binotto je bio šef dvojici ljudi... s jedne strane Zimmermana (KERS sustavi) i Sassija (sustavi mašine) koji su pod njegovim vodstvom izvrsno funkcionirali. A što se tiče pedigrea... vrlo je imresivan, nema što (LINK).
Binotto je bio šef dvojici ljudi... s jedne strane Zimmermana (KERS sustavi) i Sassija (sustavi mašine) koji su pod njegovim vodstvom izvrsno funkcionirali. A što se tiče pedigrea... vrlo je imresivan, nema što (LINK).

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne bih se brinuo oko tih stvari.
Uostalom OBJEKTIVNO Binotto bi i bio bolji/stručniji ravnatelj tima od Maurizia...
Ali opet kažem...ne bi se o tome brinuo.
Uostalom OBJEKTIVNO Binotto bi i bio bolji/stručniji ravnatelj tima od Maurizia...
Ali opet kažem...ne bi se o tome brinuo.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Slažem se.. osobno mislim da bi Binotto mogao bit taj novi "Brawn". Ne znam zašto, no nekako mi u ovom novom Ferrariju više leži Binotto svojim čistim pristupom i referencama nego Arivabbeneovo glumatanje i ponavljanje istih fraza, za kojeg nemam ništa protiv, no ipak je Binotto jedna totalno druga klasa. ...i nekako mi je čudan onaj šef za odnos sa javnosti i medije.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Marlboro Man mi je baš ono, karizmatičan i dobar vođa tima... Vjerujem da bi Matija bio stručniji i možda mnogo kvalitetniji, ali i sa sadašnjim sam zadovoljan!
Kad se samo sjetim onog bezličnog Štefa!!
Kad se samo sjetim onog bezličnog Štefa!!
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Arivabene je faca i sigurno ima tu neku dozu karizme i poniznosti koja je falila Ferrarijevim glavama. Mislim da je dobro prizemljio ekipu iako su interne priče kako je upravo Vettel bio ta karika koja je digla atmosfeu i povezala ekipu u početnom hipu, što je na kraju Mauricio slijedio. Tako da je na kraju upitno tko je tu kome šef. Malo mi je to blesavo. ...i sad dolazi Binotto u jednom revijalnom unutartimskom izdanju koji je očito vrlo čvrsta karika koja očito nema kompromisa ine želi da mu se netko miješa u posao. ..nešto slično Brawnu, a to bi moglo vrlo vjerovatno biti pogubno za Mauricija ako to Marchionne odluči. Nekako mi se čini da će Marchionne ipak gledati performanse iznad karizme, možda se varam, no čini mi se da će se na kraju to desiti da Arrivabene bude "dislociran".

- Iceman
- Formula 1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Cb6P2BA2ONY[/youtube]