F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Repose en paix Jules [ link do slike ]

Ostavio si nas tužne, a tvoj mladi uvijek veseo osmijeh će nam faliti i uvijek ostati u sjećanju.
slika

Lady
GP3
GP3
R.I.P. Jules....

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XzTPu9swd_U[/youtube]
slika

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Jaooo kojeg smo vozača izgubili. :( :(
Nakon velike borbe, preminuo je. Ajde, bar je se rjesio muka.... i on i njegova obitelj.

Da je sve bilo kako treba, sada bi definitivno bio u Ferrariju. Ali eto, Bog ima neke druge planove.

R.I.P. Jules.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Jules... :kockastazastava:

Nema bolje pjesme nego
Alistair Griffin - Just Drive

karte_m0lim
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: MSC
Kontakt:
e jebiga ...
what a little star ...

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Uf koja sokanta vijest me docekala ovo jutro... jos uvijek nemogu vjerovat :(
Zbilja tuzan dan za sve...
Pocivaj u miru Jules
Nadao sam se da necu dozivit ovo, ali... :(

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://youtu.be/3BaiFbVYpG4

Ovaj kraj videa ubije :( :( :(

Biachi je nazalost završio svoju zadnju najtezu utrku :kockastazastava:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Da, ova vožnja sa Sennom mi je izmamila par suza iz oka :(

Kad se samo sjetim proklete Suzuke od prošle godine, na početku se sve činilo bezazleno, ustvari u prenosu preko TV-a se nije moglo ni skontati da je došlo do još jednog izletanja, tek poslije reakcije u Marrusinom boksu se moglo naslutiti o ozbiljnosti situacije :S

Kao što je neko već rekao neke priče uvijek ostanu neispričane...

R.I.P. Bianchi! Živiš u našim srcima legendo!!! :D

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kraj ovog Minidrivers in memoriama stvarno "ubije", nadam se da se negdje gore Jules zajedno sa Ayrtonom i svim ostalim preminulim vozačima utrkuje po nebeskim stazama...

Napisao je @Vettel-Ferrari, u prijenosu se nije dalo naslutiti ništa strašno, ja sam mislio da je greškom pisalo Bianchi na grafici, ali onda su počele stizati vijesti da je i Bianchi izletio, te se na kraju pokazalo da je to bila teža nesreća, Onda je i procurila stravična snimka nesreće iz publike u kojoj se vidjelo koliki je to udes bio. Iako nije bilo realno očekivati oporavak i povratak (koliko-toliko) normalnom životu, ja sam se i tome nadao, ali nikako nisam očekivao da će na kraju ovako završiti. Danas me stvarno šokiralo kad sam pročitao vijest na naslovnici.

Velika šteta zbog Julesa, navodno je imao ugovor sa Sauberom za ovu godinu, ne sumnjam da bi tamo postizao sjajne rezultate, a i sigurno bi bio jedan od najvećih kandidata za mjesto u Ferrariju. Nažalost, to mu nije bilo suđeno.

Počivaj u miru Jules, nikad te nećemo zaboraviti!

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Sahrana dragog i milog Jules Bianchia ćese održati u utorak 21.7. ujutru u 10h u Nici.
https://twitter.com/lequipe/status/622470674850820097
slika

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Gledao malo telku, malo sport, Srbija -SAD polufinale odbojka, ludilo od tekme, kako su na kraju srušili mega repku i prošli u finale naši susjedi, i tako zaboravio na to sve, sada pogledao sažetke prve dvije runde japanske Super Formule, koja mi je odlična, i htjedoh to stavit na forum - tko želi ustati u 7 i gledati Fuji, tako i dođoh slučajno na ovu temu, da pogledam..
..i pogledao komentare i minije, pa video @Lady - baš me spucala bedara, ali totalna!
___

Iskreno, ja sam ovo očekivao (ali mi to ništa ne olakšava), ona izjava njegovog oca od neki dan kako je to opterećenje i mučenje za obitelj, pretpostavljao sam da će ga uskoro skinut s aparata, jer nije bilo baš nikakve šanse da se mozak oporavi od takve ozlijede, baš nikakve, i najbolje što se moglo učiniti je bilo donirati organe sa takvog zdravog i mladog sportaša, prije nego propadnu zbog stanja u kojem se tijelo našlo, znam da je morbidno, ali je nažalost realnost.

Neznam, pretpostavljam da se nešto takvo desilo, možda saznamo uskoro a možda nikada, odnosno saznat ćemo ako su donirali, jer bio je skinut sa lijekova za induciranje kome, mislim da je i disao samostalno, bez respiratora, nisam siguran, ali znam da je bio stabilno i da je mogao tako vegetirati godinama uz dobru skrb, ali se probudio nebi, sad pokušajte se staviti u poziciju obitelji, tako da mislim da je dobro što su i njemu i sebi olakšali muke - ako je moja pretpostavka točna.
Ako se desilo da je umro "prirodno", tj podlegao ozlijedama, bilo da je izbila neka infekcija, ili se neki ugrušak pomakao i uzrokovao emboliju ili nešto takvo, nebitno što - mislim da je opet bolje nego da je vegetirao, možda i najbolje, jer je u tom slučaju obitelj bila pošteđena teške moralne i osobne dileme, i dobila zaključak i kraj mučenja, a nesretni Jules konačan mir.

Možda je nekome čudno što sam sve ovo iznio, ali stvari treba racionalizirati, da bismo ih mogli prihvatiti takvima kakve jesu i mogli nastaviti dalje, želim vjerovati da je i svojim konačnim odlaskom spasio još nekoliko života ljudi koji nisu ni znali kakva je veličina bio!

I nisam vjernik, bar ne praktični, ali ako ima Boga - ovog dečka je sigurno zamjetio, i obezbjedio mu sjedalo zauvijek i u dobrom timu, zato nemojmo žalovati, već slavimo njegov život kakav je bio, jer tako mlad dečko (u F1 stažu), a tako popularan i omiljen od svih je iznimka i već puno generacija nije bilo takvog na gridu, a mislim da ćemo opet dosta čekati nekoga takvog kalibra čovjeka!

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Ovo je bila prva vijest koju sam procitala jucer ujutro i nisam mogla, a da mi ne potekne suza. Tuzan dan ne samo za F1, nego i za cijeli sport. Koliko god se zadnjih 9 mjeseci nadali ili pripremali na najgore, opet je neizbjezan sok kada znas da nekog vise nema. Laka ti zemlja Jules, sigurna sam da nece biti zaboravljen.
They see me strollin', they hatin' :cool:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Sauber produžio ugovore sa svojim vozačima. Ericsson i Nasr i iduce godine u Sauber-u
[ link do slike ]
Izvor

Ovaj put valjda nece sklapat ugovore sa ostalima. :prcnjau:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Renault odlučuje o svojoj F1 budućnosti; uvjet za povratak sa tvorničkom momčadi je "povijesna premija", Bernie se slaže s time
http://www.autosport.com/news/report.php/id/120056

Fabio Leimer dobit će priliku u Manoru na FP1 u Mađarskoj umjesto Roberta Merhija https://twitter.com/ManorF1Team/status/624218012242079744

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Otkuda je ovo došlo? :D

Jenson Button could replace Williams' Valtteri Bottas
http://www.bbc.com/sport/0/formula1/33645248
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Felipe je napisao/la:Otkuda je ovo došlo? :D
Silly season je u punom jeku... :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ako želite otić dogodine na vn njemačke do 30.09. je najbolje kupit kartu!
najjeftinija GA vikend karta samo 99 e.
http://www.hockenheimring.de/en/advance-ticket-sales
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Hulkenberg i Vettel voze za Njemačku na RoC :jupije:
Obrigado Felipe

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡