https://twitter.com/Vetteleclerc/status/891661579464450048 ..što je sljedeće, šlatranje?

Bla,blaMr.Spaceguy je napisao/la: 30.07.2017., 16:27 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cRoTfKKhIh8[/youtube]
Posteno od Maxa da se isprica Ricciardu. :![]()
Mislim da ti performanse, pozicije u kvalama i utrci i na kraju krajeva bodovno stanje RB vs McLarena govori koliko si u krivu.
Apsolutno.
RB je nešto drugo, kao da uspoređuješ Ferrari i Haas . Govorio sam o pouzdanosti a od ove utrke se polako može govoriti i o brzini, nije bez vraga Alonso odvozio najbrži krug.Iceman je napisao/la: 30.07.2017., 17:01Mislim da ti performanse, pozicije u kvalama i utrci i na kraju krajeva bodovno stanje RB vs McLarena govori koliko si u krivu.
Oni sto ti kolega zeli kazati je to da je primjerice razlika u sasiji izmedu RBR-a i McLarena .300(u korist RBR) , a u kvalama su udaljeni 1.5 sek...kako onda tvoja tvrdnja stoji da je Honda bolja od Renaulta?mika je napisao/la: 30.07.2017., 17:33RB je nešto drugo, kao da uspoređuješ Ferrari i Haas . Govorio sam o pouzdanosti a od ove utrke se polako može govoriti i o brzini, nije bez vraga Alonso odvozio najbrži krug.Iceman je napisao/la: 30.07.2017., 17:01Mislim da ti performanse, pozicije u kvalama i utrci i na kraju krajeva bodovno stanje RB vs McLarena govori koliko si u krivu.Ferrari je napisao/la: 30.07.2017., 16:55
O čemu ti govoriš? Honda je daleko najgori motor na gridu...Renault je daleko bolji u isporuci snage (samo 30-ak konja od Mercedesa) dok je Honda na minus 60 ili 70...
Prema mojem laičkom viđenju i usporedbi Alonsovog i Vettelovog kruga, zaključio bi bio da je Alonso najviše izgubio u srednjem sektoru gdje veliku ulogu ( valjda ) igra šasija. Razlika u jednom krugu između Alonsa i Cigija je 0,7 ali mislim da bi trebalo usporediti Hulka i Alonsa jer naprosto ne vjerujem da bi si tvornička momčad davala "toliko slabije" motore nego što ih daje Red Bullu. Eto, toliko od mene laika.Ferrari je napisao/la: 30.07.2017., 17:37Oni sto ti kolega zeli kazati je to da je primjerice razlika u sasiji izmedu RBR-a i McLarena .300(u korist RBR) , a u kvalama su udaljeni 1.5 sek...kako onda tvoja tvrdnja stoji da je Honda bolja od Renaulta?mika je napisao/la: 30.07.2017., 17:33RB je nešto drugo, kao da uspoređuješ Ferrari i Haas . Govorio sam o pouzdanosti a od ove utrke se polako može govoriti i o brzini, nije bez vraga Alonso odvozio najbrži krug.Iceman je napisao/la: 30.07.2017., 17:01
Mislim da ti performanse, pozicije u kvalama i utrci i na kraju krajeva bodovno stanje RB vs McLarena govori koliko si u krivu.
Nije valjda da su Ricci i Max brzi za 1 sec od Alonsa?
Da zato što oni moraju žrtvovati aerodinamiku kako bi bili brži na pravcu..tj. kako bi smanjili dragmika je napisao/la:Prema mojem laičkom viđenju i usporedbi Alonsovog i Vettelovog kruga, zaključio bi bio da je Alonso najviše izgubio u srednjem sektoru gdje veliku ulogu ( valjda ) igra šasija. Razlika u jednom krugu između Alonsa i Cigija je 0,7 ali mislim da bi trebalo usporediti Hulka i Alonsa jer naprosto ne vjerujem da bi si tvornička momčad davala "toliko slabije" motore nego što ih daje Red Bullu. Eto, toliko od mene laika.Ferrari je napisao/la: 30.07.2017., 17:37Oni sto ti kolega zeli kazati je to da je primjerice razlika u sasiji izmedu RBR-a i McLarena .300(u korist RBR) , a u kvalama su udaljeni 1.5 sek...kako onda tvoja tvrdnja stoji da je Honda bolja od Renaulta?mika je napisao/la: 30.07.2017., 17:33
RB je nešto drugo, kao da uspoređuješ Ferrari i Haas . Govorio sam o pouzdanosti a od ove utrke se polako može govoriti i o brzini, nije bez vraga Alonso odvozio najbrži krug.
Nije valjda da su Ricci i Max brzi za 1 sec od Alonsa?