VN Mađarske (Hungaroring) 28. - 30. srpnja 2017.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Dosadna utrka? Meni je skoro srce iskočilo.. pretpostavljam da sam presjedio manji infarkt.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Magnussena boli dzon haha.
"Suck my balls."
"Suck my balls."
- Zeus
- Formula 4
- Navija za: Ferrari, Alonso
Max, Carlos, pa i Kevin su tri "cigana" ovoga dana. heheee
Eto gdje Honda gubi, potrošnja/pa za njom harvest, je prazan bolid, ali i gume dobro načete, McLaren je napravio dobar posao sa bolidom, a Ferdo rijetko razočara. Bolidi za pobjedu kiksaju u utrkama, a McLaren "mora" uhvatiti bodove na ovakvoj stazi, "nemaju" prava na pogrešku-bar svi to očekuju, na sporim stazama "ne smije" bit grešaka, duplo veći pritisak, duplo/triplo veća šansa za DNF, pa ti bodovi stvarno vrijede ko kuća.
Daj više pošaljite tog Palmera u penziju! Koji kokos...
Bravo i Di Resta, čovjek bez ikakve pripreme skoro završio utrku. ziher će izjavit da je zgažen fizički...
Bilo je sreće danas, FORZA!

Eto gdje Honda gubi, potrošnja/pa za njom harvest, je prazan bolid, ali i gume dobro načete, McLaren je napravio dobar posao sa bolidom, a Ferdo rijetko razočara. Bolidi za pobjedu kiksaju u utrkama, a McLaren "mora" uhvatiti bodove na ovakvoj stazi, "nemaju" prava na pogrešku-bar svi to očekuju, na sporim stazama "ne smije" bit grešaka, duplo veći pritisak, duplo/triplo veća šansa za DNF, pa ti bodovi stvarno vrijede ko kuća.
Daj više pošaljite tog Palmera u penziju! Koji kokos...
Bravo i Di Resta, čovjek bez ikakve pripreme skoro završio utrku. ziher će izjavit da je zgažen fizički...
Bilo je sreće danas, FORZA!
- Zeus
- Formula 4
Kokos Palmer sa svojom PR agenticom stoji iza Stoffela, nitko od reportera nije zainteresiran.

Sve samo ne dosada, nagledao sam se utrka od 2000-2006 bez puno pretjecanja (pa nije sve u tim DRS obilaženjima) i utrke strava.
San Marino, MS napada FA zadnju trećinu utrke, kao i Turska, to su klasici jbi DRS...

Sve samo ne dosada, nagledao sam se utrka od 2000-2006 bez puno pretjecanja (pa nije sve u tim DRS obilaženjima) i utrke strava.
San Marino, MS napada FA zadnju trećinu utrke, kao i Turska, to su klasici jbi DRS...
Zadnja izmjena: Zeus, dana/u 30.07.2017., 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
komedija..
https://twitter.com/JGphotography5/status/891665480712323073

https://twitter.com/JGphotography5/status/891665480712323073
Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 30.07.2017., 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cRoTfKKhIh8[/youtube]
Posteno od Maxa da se isprica Ricciardu. :
Posteno od Maxa da se isprica Ricciardu. :

- Zeus
- Formula 4
Magnussen je žešći smrad, ne volim ga nikako, gori je od Maxa, a manje talentiran. da je nešto posebno, već bi to isplivalo.
Ovi suci su KATASTROFA, kako on nije dobio kaznu za guranje Hulka van, je prava sramota. Do bijele crte je otišao sa desnim kotačima, a Hulk bio dobro na pola bolida naprijed...
Ne bi me čudilo da FIA pokrene prekršajni postupak zbog ovog ispada, čisti prekršaj "code of conduct" Magnussena, LIVE.
Takve riječi se od nikojeg F1 vozača nisu čule ispred mikrofona. Hulk ga je lijepo prokazao, pristojno.
Ovi suci su KATASTROFA, kako on nije dobio kaznu za guranje Hulka van, je prava sramota. Do bijele crte je otišao sa desnim kotačima, a Hulk bio dobro na pola bolida naprijed...
Ne bi me čudilo da FIA pokrene prekršajni postupak zbog ovog ispada, čisti prekršaj "code of conduct" Magnussena, LIVE.
Takve riječi se od nikojeg F1 vozača nisu čule ispred mikrofona. Hulk ga je lijepo prokazao, pristojno.
Zadnja izmjena: Zeus, dana/u 30.07.2017., 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeus
- Formula 4
Kazna bi trebala stići za "Cartmana" poslije trke.
EDIT: 5 sec je prava sramota kako su slične incidente do sada kažnjavali. Za kontakte, puno blaže (nisu oštećeni letjeli van staze -možda i uzrokovalo DNF Hulka ) 10 sec kazne. I to 10 sec u prvom zavoju, gdje se više tolerira, nikako primjerna kazna, a onda još i vulgaran poslije...
treba ga spustit na zemlju.
Zadnja izmjena: Zeus, dana/u 30.07.2017., 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Koliko mi sreće donesu, duplo mi je i oduzmu! Hvala Ferrari! Volim vas!
<3
Čestitke Ferrariju na 1-2.
Hamilton se lijepo sportski ponio za ovaj potez na kraju, ali uopće ne sumnjam da to nije jedini razlog zbog kojeg je vratio poziciju Bottasu.
Alonso komedijaš, ali ima simbolike o tome dok su dva Ferrarija P1 i P2, on leži na ležaljci i gleda prema bivšoj momčadi.
Ricci je možda danas upoznao što je to karma kad već priča prije utrke kako neće imati puno prijatelja nakon iste, a donekle i RB s obzirom da su zdušno branili mlađahnog vozača koji je radio zanimljive poteze na stazi, pa tako i na ovoj prošle godine. Slučaj nije isti, ali eto....
A Magnussen i Hulk komedija
Nekako sam zadovoljan što kreće pauza od mjesec dana. Malo predaha jer nas čeka zanimljiva završnica.

Hamilton se lijepo sportski ponio za ovaj potez na kraju, ali uopće ne sumnjam da to nije jedini razlog zbog kojeg je vratio poziciju Bottasu.
Alonso komedijaš, ali ima simbolike o tome dok su dva Ferrarija P1 i P2, on leži na ležaljci i gleda prema bivšoj momčadi.

Ricci je možda danas upoznao što je to karma kad već priča prije utrke kako neće imati puno prijatelja nakon iste, a donekle i RB s obzirom da su zdušno branili mlađahnog vozača koji je radio zanimljive poteze na stazi, pa tako i na ovoj prošle godine. Slučaj nije isti, ali eto....
A Magnussen i Hulk komedija

Nekako sam zadovoljan što kreće pauza od mjesec dana. Malo predaha jer nas čeka zanimljiva završnica.

- Zeus
- Formula 4
Zjuro, evo ti još za koje desetljeće više u praćenju F1, ja to nisam vidio da je neki F1 vozač tako odbrusio u mikrofon, imaš ti kakav primjer?zjurina je napisao/la: 30.07.2017., 16:40 Doooh ...![]()
Magnussen: Suck my balls, honey
fenomenalan riječnik, nema kaj...
Wtf, di je ona priča - "...i djeca gledaju F1! " ... hahaha![]()
![]()
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
So what djeca ne gledaju F1 nego su u moru ili bazenu.
Odlična izjava Magnussena
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Odlična izjava Magnussena

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Upravo toIceman je napisao/la: 30.07.2017., 16:44 Koliko mi sreće donesu, duplo mi je i oduzmu! Hvala Ferrari! Volim vas!<3
Alonso komedijaš, ali ima simbolike o tome dok su dva Ferrarija P1 i P2, on leži na ležaljci i gleda prema bivšoj momčadi.![]()
A Magnussen i Hulk komedija![]()
Nekako sam zadovoljan što kreće pauza od mjesec dana. Malo predaha jer nas čeka zanimljiva završnica.![]()
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Bome nemam... al to je moderna F1 valjdaZeus je napisao/la: 30.07.2017., 16:45Zjuro, evo ti još za koje desetljeće više u praćenju F1, ja to nisam vidio da je neki F1 vozač tako odbrusio u mikrofon, imaš ti kakav primjer?zjurina je napisao/la: 30.07.2017., 16:40 Doooh ...![]()
Magnussen: Suck my balls, honey
fenomenalan riječnik, nema kaj...
Wtf, di je ona priča - "...i djeca gledaju F1! " ... hahaha![]()
![]()

- mika
- Formula 4
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Renault, Hass
U početku je bila sporija sada više nije.Mr.Spaceguy je napisao/la: 30.07.2017., 15:58Najsporiji motor je zasigurno Honda.mika je napisao/la: 30.07.2017., 15:56 Mada svi govorite kako je Honda najlošiji motor na gridu ali to jednostavno nije točno. Najlošiji motor je Renault a Honda ima više krugova odvoženih nego Renault.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
O čemu ti govoriš? Honda je daleko najgori motor na gridu...Renault je daleko bolji u isporuci snage (samo 30-ak konja od Mercedesa) dok je Honda na minus 60 ili 70...mika je napisao/la: 30.07.2017., 16:53U početku je bila sporija sada više nije.Mr.Spaceguy je napisao/la: 30.07.2017., 15:58Najsporiji motor je zasigurno Honda.mika je napisao/la: 30.07.2017., 15:56 Mada svi govorite kako je Honda najlošiji motor na gridu ali to jednostavno nije točno. Najlošiji motor je Renault a Honda ima više krugova odvoženih nego Renault.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari