MSC je napisao/la: 27.07.2017., 14:31
Tko zna na šta će sa ovako širokim bolidima tek sad Mađarska ličiti... A opet, znala je iznenaditi.
Vozili su prije 30 godina sa skoro 1200ks i širinom od 215cm.
Podnijeće Mađarica i ove.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Zanimljivi bočni usisnici... nekako me podjećaju na Ferrarijeve foreu ovom gornjem dijelu dok su ova bona vertikalna krila nešto slično u Mercedesovom konceptu. Pretpostavljam da je također došlo do promjene unutarnjeg položaja samih radijatora... jer su rekli da sa promjenom sistema hlađenja dobijaju po procjenama na nekim stazama i do jednu sekundu prednosti sa ovom zadnjom nadogradnjom.
Spavate li mirno Mclaren-Honda, Fernando Alonso i Stoffel Vandoorne?
(.... mislim, ovi ionako imaju više bodova,.....)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mene trenutno muči... tko je tu bolji od ovih trojice poslije FP1,2: Hulk, Perez ili Ocon? Gledajući race-pace uopće nisam pametan, a s druge strane Hulk je pristojan što s tiče brzine u jednom krugu koja bi mogla biti odlučujuća u Mađarskoj.