VN Velike Britanije (Silverstone Circuit) 14.-16. srpnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
@andro Ne možeš jednostavno progutati neke stvari, pa se onda daviš od toga. Ubi se onda, ko te hebe :chill:

Edit: naporan si vala sa tim samoubilačkim komentarima, nije interesantno...
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la: 16.07.2017., 19:32 Aaa Seb je danas pretjerivao, očajne prljave poteze je pravio, aa nije mu prvi put ove sezone. I Maxa i Valtterija na Stowe istjerao sa staze. Max mu je bukvalno vratio istom mjerom, a sa Valtterijem je opet izvukao deblji kraj, kad je izvadio dušu iz prednje lijeve sa onim blokiranjem, koje ga je na kraju koštalo dosta bodova. Uživao sam gledajući snimke tih borbi, ali brate mili ne razumijem kako do sada nijednom nije bilo priče na forumu o tim prljavštinama Vettela u duelima za poziciju. U Bahreinu, u Španiji, na ovoj trci 2x, ne znam dal je još jednom nekog istjerao sa staze, nmg sese sjetit, uglavnom, nisu iste reakcije kad to Vettel radi i kada toje recimo urade Max ili Lewis, ni približno.
:facepalm:
Ono kad Hamiltonov fan počne govoriti da Vettel radi prljave poteze.
I još plus stavlja u priču i Maxa....
:rofl:

Položio si. :klanjam:
Veličanje (preuveličavanje) Lewisa mi ne smeta.
Ali tvrdnje da ovaj ima prljave poteze, pored živih (i zdravih) Lewisa i Maxa su smiješne.
:rofl:

Vjerujem da znaš otprilike šta ovo znači
[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Michael Schumacher
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
Zanimljivo kako nitko još nije spomenuo da je za Vettela i njegovu gumu največi krivac Bottas koji ga je prislio na blokadu i zbog kojeg se na kraju desilo to što se desilo, nekako je to kod ovih doktora nauka na forumu prošlo nezapaženo.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Michael Schumacher je napisao/la: 16.07.2017., 19:53 Zanimljivo kako nitko još nije spomenuo da je za Vettela i njegovu gumu največi krivac Bottas koji ga je prislio na blokadu i zbog kojeg se na kraju desilo to što se desilo, nekako je to kod ovih doktora nauka na forumu prošlo nezapaženo.
spomenuto davno. :chill:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Nije stvar, a ni poenta za koga ja navijam, poenta je kako se prašina dizala kad je Lewis istjeravao Nicu u SAD 2015, Suzuci 2015 itd. I odmah se tu navodi neka protekcija od FiA i britanaca, te kako je Charlie dobar sa Lewisom pa zato nikad ne dobije kazne za te prljave poteze. Vettel kad istjera Hamiltona, ti potezi se guraju pod tepih, a i kad se nešto započne povodom toga, tipičan odgovor je "to ti ne želiš utrkivanje, ne voliš borbe, to se traži" a pojedini fenboji tu pišu "šta je trebao, predati mu poziciju, NEK GA JE ISTJERAO"

To je poenta. Za Maxa vrijedi isto kao za Lewisa. A Seb nije ništa bolji od njih dvojice po pitanju prljavština, subhanali vi ili ne :chill:

@Michael Schumacher nije mu Bottas kriv što je u tom duelu pukao ko kokica :facepalm:
Zadnja izmjena: HeatBlast44, dana/u 16.07.2017., 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
HeatBlast44 je napisao/la: 16.07.2017., 19:32 Aaa Seb je danas pretjerivao, očajne prljave poteze je pravio, aa nije mu prvi put ove sezone. I Maxa i Valtterija na Stowe istjerao sa staze. Max mu je bukvalno vratio istom mjerom, a sa Valtterijem je opet izvukao deblji kraj, kad je izvadio dušu iz prednje lijeve sa onim blokiranjem, koje ga je na kraju koštalo dosta bodova. Uživao sam gledajući snimke tih borbi, ali brate mili ne razumijem kako do sada nijednom nije bilo priče na forumu o tim prljavštinama Vettela u duelima za poziciju. U Bahreinu, u Španiji, na ovoj trci 2x, ne znam dal je još jednom nekog istjerao sa staze, nmg sese sjetit, uglavnom, nisu iste reakcije kad to Vettel radi i kada toje recimo urade Max ili Lewis, ni približno.
Kakva hrpa gluposti.
Daj Hamić ti je dobio, Vettelu se probila guma i sada su praktički jednaki u bodovima...čisto da ne bude ono da "jadan" Hamilton nema sreće...

Uživaj.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

andro
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god
Navija za: Jaguar
HeatBlast44 je napisao/la: 16.07.2017., 20:05 Nije stvar, a ni poenta za koga ja navijam, poenta je kako se prašina dizala kad je Lewis istjeravao Nicu u SAD 2015, Suzuci 2015 itd. I odmah se tu navodi neka protekcija od FiA i britanaca, te kako je Charlie dobar sa Lewisom pa zato nikad ne dobije kazne za te prljave poteze. Vettel kad istjera Hamiltona, ti potezi se guraju pod tepih, a i kad se nešto započne povodom toga, tipičan odgovor je "to ti ne želiš utrkivanje, ne voliš borbe, to se traži" a pojedini fenboji tu pišu "šta je trebao, predati mu poziciju, NEK GA JE ISTJERAO"

To je poenta. Za Maxa vrijedi isto kao za Lewisa. A Seb nije ništa bolji od njih dvojice po pitanju prljavština, subhanali vi ili ne :chill:

@Michael Schumacher nije mu Bottas kriv što je u tom duelu pukao ko kokica :facepalm:
Dobro hoce li vise netko upozoriti ovoga Heata da prestane sa ovakvim izjavama? Ovo je ocigledno hejtanje ili zatucano navijanje od strane sedmogodisnjaka.

Iz vikenda u vikend prosipa ovakve i slicne gluposti zbog kojih se dobar dio ljudi mora da suzdrzava da odvrati istom mjerom.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Eto vidiš, gura se pod tepih i skreće se tema, uobičajena taktika kada ovdje neka tema dotakne Seba. Svejedno, ne trebam se raspravljat, bez bilo koga znam šta je prljav potez. Ako je Suzuka 2015, onda su i ovi Sebovi danas.

Tako jednostavno.
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
andro je napisao/la: 16.07.2017., 19:34 Ja bi se ubio, allaha mi.
HeatBlast44 je napisao/la: 16.07.2017., 19:39 Ubi se onda, ko te hebe :chill:

Ajmo lagani voz s portala i jedan i drugi. Naučite se ponašati civilizirano jer je ovo depresivno čitati koliko ste nekulturni i nerazumni, kao da gledam dvije životinje, dva primata. Stvarno, nadam se da ste još u ranim tinejdžerskim godinama jer na drugi način ne mogu objasniti kako se ponašate. Dobije čovjek dojam da ni ne poznajete bilo kakav razgovor osim podbadanja, vrijeđanja ili trolanja, a ništa od toga ne trebamo na portalu. I odmah da pojasnim - ban je stalan, nema molbi i vraćanja natrag, nema cviljenja na mail niti bilo kakve druge komunikacije prema F1puls portalu.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
// offtopic

Uspori malo Ante, već trojica danas :prcnjau:
Iako ne mislim da je Heat zaslužio, čini mi se kao da je ovaj Andro neki troller/provokator

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
// offtopic

Bit će još 33 ako je potrebno. Znam da je portal doživio boom s posjetima u zadnjih par mjeseci, ali komentari na člancima i na forumu se neće pretvoriti u kokošinjac zbog toga, pa makar i gubili posjete. U zadnje vrijeme ne možeš otvoriti nijedan članak, a da ispod netko već nije započeo s besmislenim podbadanjima na račun suparničke ekipe. :facepalm:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Tesko se ne uvuc u neku raspravu , nekad i sam napisem neki komentar pa ga ne posaljem jer nema smisla.. Bolje pustit, nekad izvalim glupost pa ostane.. Ali svakako bez vrijedjanja i takvih nekih niskih udaraca.. Ali slazem se da je bolja solucija izgubit koji klik nego da krene stopama GP1..
Fino Alla Fine

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Mene je strah danas komentirati da ne kažem nešto krivo. Rađe ću sutra! :rofl: :rofl: :zubo:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Vidim da je Ante ušao u Hammertime mod :prcnjau:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 16.07.2017., 20:45 Vidim da je Ante ušao u Hammertime mod :prcnjau:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ante danas (nemoj me banati zbog ovoga) :prcnjau:

[ link do slike ]

khar
Karting
Karting
Navija za: Michael Schumacher
Michael Schumacher je napisao/la: 16.07.2017., 19:53 Zanimljivo kako nitko još nije spomenuo da je za Vettela i njegovu gumu največi krivac Bottas koji ga je prislio na blokadu i zbog kojeg se na kraju desilo to što se desilo, nekako je to kod ovih doktora nauka na forumu prošlo nezapaženo.
Spomenuto mislim već par puta, ali veći problem je da to teško možemo nazvati krivnjom pošto Bo77as nije napravio ništa protiv pravila, dečko je samo vozio. :kokice:
avetma je napisao/la: 16.07.2017., 20:25 // offtopic

Bit će još 33 ako je potrebno. Znam da je portal doživio boom s posjetima u zadnjih par mjeseci, ali komentari na člancima i na forumu se neće pretvoriti u kokošinjac zbog toga, pa makar i gubili posjete. U zadnje vrijeme ne možeš otvoriti nijedan članak, a da ispod netko već nije započeo s besmislenim podbadanjima na račun suparničke ekipe. :facepalm:
// offtopic
na koliko dugo si ih bannao, imam osjećaj da je Heat jedan dio uputio meni pa me zanima kad će mu biti moguće odgovoriti. :prcnjau:
CrashOverride je napisao/la: 16.07.2017., 20:37 Tesko se ne uvuc u neku raspravu , nekad i sam napisem neki komentar pa ga ne posaljem jer nema smisla.. Bolje pustit, nekad izvalim glupost pa ostane.. Ali svakako bez vrijedjanja i takvih nekih niskih udaraca.. Ali slazem se da je bolja solucija izgubit koji klik nego da krene stopama GP1..
isto tako, koliko puta sam krenuo pisati da bih nakon toga obrisao. rekoh samo će me likovi trolati :zubo:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@khar
Ma trolanje ko trolanje, pun ga internet ali ono svakakvo vrijedjanje mi ne ide u glavu nikako.. Jasno da se ne slazemo oko svega li bas da treba vrijedjat, van svake logike..
Fino Alla Fine

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
S Heatom možete na forumu pričati o svemu dok god tema nije Seb i naravno, Lewis. Tu mu je netko dobro rekao šta ima na očima. Što se ostalih tema tiče, korektan forumaš.

Meni kako se dojmovi utrke malo slažu na svoje mjesto, gledajući na prednost Lewisovu u kvalama, pa onda koliko je bježao Kimiju u početku po krugu, šta ja znam... Nekako mislim da je to samo Lewisov savršen vikend. Nije to tako strašno, a uzmimo u obzir i da je obično Kimi taj koji je sporiji osjetno od Seba, posebno u utrci. Nije to još gotovo.
"What a little star." May 26, 2012.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ma naravno, daleko je to od gotovog, da je Vettel imao tipičan trkaći vikend ne bi Hamilton mirno došao do pobjede, pa Raikkonen je bio nešto više od 10 sekundi iza njega.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡