Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
pero iz bukurešta je napisao/la: 16.07.2017., 14:03
Kakav je start... Di je tko... Na poslu sam...
Neki live timing?
Ponovljeni
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne bi me iznenadilo da obo vozača Tora Rossa budu negdje drugo nakon ljetne pauze
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Bez obzira na ovaj sudar.. I prije sam htio naopisati. Sljedece godine ne bih volio gledati danila, palmera i magnusena. Ovaj zadnji mi nikako ne lezi. Palmer mi je odvratan a i danil me zivcira previse. Njih trojica jednostavno nisu za f1 ni u kojem pogledu...
Sarma je napisao/la: 16.07.2017., 14:10
Ferrari u zadnje vrijeme jako lose starta
Max je 30-40m nakon linije već bio ispred Vettela
Hulk odlično
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Max je stvarno odličan na startu
Dogodilo se ono najgore za Vettela i Ferrari što sam jučer napisao - da se Verstappen ubaci između njih. Ako ostane ovako, puno će teže biti napasti
Hamiltona, a da ne govorim da se Kimi i Vettel neće moći zamijeniti. Ovaj SC im je dobro došao, Hamilton se bio već počeo odvajati, a Vettel ima šansu da odmah skine Maxa