Hvala carillo što nisi ulazio u svađu dalje i poruka ostalima da učine isto, prijaviti post i pričekati reakciju administratora.

Kmmm Lewis doista diktira tempo s 2 načina "get out of the way!!!!" Prvi je budi par sekundi ispred, a drugi je move away. Nijedan od njih nije dočekaj ga na apexu. Zato diktiranje tempa ima smisla, ali ne njegovog tempa nego svog.Dani je napisao/la: 15.07.2017., 23:31 Haha khar napisao si referat, a nisi ništa rekao. Osobne interpretacije su na svu sreću irelevantne jer bi inače imali tisuću stručnjaka. Pogotovo fascinira tvoje obašnjenje da Lewis diktira tempo jer je prvi. Ti uspoređuješ procedure iza sc-a sa kvalifikacijama. Drugo, stavio si za komparaciju video iz utrke kako bi dokazao situaciju iz kvalifikacija. Nikakve veze. Da si barem stavio sličnu situaciju iz prijašnjih kvala na Silverstoneu , tada bi barem donekle to bio nekakav argument. Ovako samo pokušavaš biti veći katolik od Pape.
An FIA statement read: "The stewards concluded that while Grosjean may potentially have been affected by the presence of Hamilton at T16, he was not impeded."
No no no, he was affected. Ignorirajući kočenje sam izlazak iz zavoja 17 + ulazak/izlazak iz 18 je dovoljan do totalno kompromitira GRO krug. Tako da was affected uopće nije upitno.The stewards concluded that while Grosjean may potentially have been affected by the presence of Hamilton at T16, he was not impeded.
I ja isto imam dobar predosjecaj i sto se tice utrke i sto se tice tenisa samo je moj predosjecaj potpuno drugaciji od tvogf1zd je napisao/la: 16.07.2017., 13:16 Imam baš neki dobar predosjećaj za utrku...kao da će Hamdija zayebati start![]()
Isto tako i za tenis poslije...Ajmo Marine![]()
Uskoro cemo kao filmovima gledati kad se Superman i Zod tuku u WallMartucroatic f1 je napisao/la: 16.07.2017., 13:20 Čini mi se da dosad nitko na forumu nije spomenuo da nam je ovog vikenda u boksevima prisutna posebna, 11. momčad s jednom legendom utrkivanja![]()
https://twitter.com/F1/status/886543970079297536![]()
zar nije on vec bio u bolnici nedavno zbog srca ili cega vec? Drz se Brundle!avetma je napisao/la:Nema live chata ovog vikenda.
Brundle je završio u bolnici, ne znaju se još detaljnije informacije. Nadam se da nije ništa ozbiljno...