VN Velike Britanije (Silverstone Circuit) 14.-16. srpnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Kad ce se znati ima li kazne za Lewisa?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
f1zd je napisao/la:Kad ce se znati ima li kazne za Lewisa?
ha gle. poznavajuci njihov tempo za jedno 24 sata. Mozda mu tijekom utrke jave....e Lewis...ono imas kaznu zbog onog jucer s Groznim. :D
slika

Brumica
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Ne bu niš od te kazne, a i svi znamo zašto :chill:
They see me strollin', they hatin' :cool:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Izgleda da je Vettela pit wall pustio u krivo vrijeme...izgleda da je imao promet u out lapu...

Bemti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Brumica je napisao/la: 15.07.2017., 15:19 Ne bu niš od te kazne, a i svi znamo zašto :chill:
Zato što nije bilo blokiranja :)
slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
sad nek se bori sa kimijem na startu ako ih max ne zbomba :facepalm:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ma nije ono za kaznu i zato ju nece dobiti...

Krug savrsen. Ako se ne varam sve sektore je imao ljubicaste... Kimi pola sekunde iza u vrlo jakom bolidu, skoro jednakom...

Sta je seb fulo? Nisam skuzio njegovu gresku osim onog oversteera koji ali nije mi to djelovlo tako puno..

I da, brzina bolida je na ovoj stazi vrh. Dao bih 100 amerika i sve na svijetu da me neki od vozaca provoza u onom dvosjedu po silverstonu :)

Jel na kraju copse bio flat out u 8. brzini ili ipak nije?

Ferrari
Formula 1
Formula 1
@zelot

Pit wall je fulao i pustio Vettela u promet...
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Dobivale su se kazne i za manja blokiranja. Svejedno, strasan krug Hamiltona. Ocito je motiviran ovdje.

"What a little star." May 26, 2012.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Bas me zanima zbog cega bi trebao dobiti kaznu. Pa Romain je imao još par pokušaja nakon toga navodnog blokiranja. Ali ako je Alonso dobio 2006. u Monzi za ono, ne bi se cudio da i Hamilton dobije.
slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Neuredan zadnji krug za Vettela. Loše. Ne znam šta je razlog. Jbg, malo se previše kockaju sa tim zadnjim sekundama. Ostalo očekivano. Hulk iza Red Bulla, isto očekivano. Malo se Ranault budi.

A one kazne za zadržavanje ovi jadnici iz slabijih timova puše bez ikakvog razmišljanja, i analiziranja. Ono kazna ti je, tako je po pravilu. Niko te ništa ne pita. Ali za Hamiltona, smiješno je, ali nema šanse...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@senja
Tako nesto.. Ovi ih pobiru samo tako a Ham 99% nece..
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la:@zelot

Pit wall je fulao i pustio Vettela u promet...
Hvala kolega, nisam to uspio uhvatiti.. Vec me san poceo lovit i jedva sam se odrzao do kraja :)

Steta, vise bih volio njega na p2 nego kimia al oderat ce njega seb odmah na startu valjda...

Cak sam se nadao da bott uzme p1 a ham p2 pa da bott starta sto blize kako bi imao vecu sansu kimia preteci ali ocito od njega nece bit puno koristi osim da nekog mozda malo zastopa ali fuckas to...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Evo navodna blokada Hamiltona
slika slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
MSC je napisao/la: 15.07.2017., 15:27 Dobivale su se kazne i za manja blokiranja. Svejedno, strasan krug Hamiltona. Ocito je motiviran ovdje.
Fazon je da je Romain blokirao točak i odmah na radio našao izgovor za to. Blokiranja nije bilo, predaleko ispred je bio da bi ga blokirao ili ometao zavjetrinom :)

Niste ni pogledali, tu serete nešto, moraš bit ćorav ili glup da kažeš da je ono blokiranje :facepalm:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 15.07.2017., 15:34 Evo navodna blokada Hamiltona
O majke ti :facepalm:
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma dobit će upozorenje ili eventualno koji kazneni bod na licencu. Kazniti ga gubljenjem pozicija u ovakvim kvalama po meni nije prihvaljivo, kao što nije bilo prihvatljivo diskvalificirati Vettela poslije Baku-a. Ali za upozorenja jest, Pereza pogotovo :D

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la: 15.07.2017., 15:34
MSC je napisao/la: 15.07.2017., 15:27 Dobivale su se kazne i za manja blokiranja. Svejedno, strasan krug Hamiltona. Ocito je motiviran ovdje.
Fazon je da je Romain blokirao točak i odmah na radio našao izgovor za to. Blokiranja nije bilo, predaleko ispred je bio da bi ga blokirao ili ometao zavjetrinom :)

Niste ni pogledali, tu serete nešto, moraš bit ćorav ili glup da kažeš da je ono blokiranje :facepalm:
Deckicu, svatko ima svoje navijacke naocale ali ovakvo vrijedjanje ti ne treba.. Ako nemas nista kulturnije za napisat kao opis necijeg vidjenja necega, bolje je da ne napises nista..
Fino Alla Fine

khar
Karting
Karting
Navija za: Michael Schumacher
HeatBlast44 je napisao/la: 15.07.2017., 15:24
Brumica je napisao/la: 15.07.2017., 15:19 Ne bu niš od te kazne, a i svi znamo zašto :chill:
Zato što nije bilo blokiranja :)
Nemoj ga stalno pravdati za svako sranje koje napravi. Ako uzmeš ostale top vozače nitko ne radi toliko sranja i grešaka po pitanju poštivanja pravila kao Hamilton i zato se njemu uvjerljivo gleda najviše kroz prste. :?

Ako je GRO ranije sjeo na kočnicu nego obično onda je to blokiranje jer bi mu prišao na 1m u apexu zavoja, ako nije onda se možda izvuče iako je GRO uništio krug samo zato što je ovaj morao ubrzavati dok mu je HAM bio 2m ispred njega. :facepalm:

Najbolje bi bilo da kazne Merc s 5000$ zato što mu nitko nije javio da GRO dolazi kao i prošle godine u Njemačkoj :-|

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Ma heat ko heat. Ne da on ima navijačke naočale, on ima Hamiltonove crne guzove na očima. :mrgreen:
Ono je blokiranje da ne može očiglednije biti. Čitava Haasova ekipa se zgrozila koliko je to blokiranje bilo. Čuj nismo gledali. Ma jok, šarali smo po forumu... :facepalm: Ne treba mi uopšte usporena snimka. Bila je na TV-u, kao i reakcija Grosjeana i Haasove ekipe.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡