VN Velike Britanije (Silverstone Circuit) 14.-16. srpnja 2017.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Zato što nije bilo blokiranja

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ma nije ono za kaznu i zato ju nece dobiti...
Krug savrsen. Ako se ne varam sve sektore je imao ljubicaste... Kimi pola sekunde iza u vrlo jakom bolidu, skoro jednakom...
Sta je seb fulo? Nisam skuzio njegovu gresku osim onog oversteera koji ali nije mi to djelovlo tako puno..
I da, brzina bolida je na ovoj stazi vrh. Dao bih 100 amerika i sve na svijetu da me neki od vozaca provoza u onom dvosjedu po silverstonu
Jel na kraju copse bio flat out u 8. brzini ili ipak nije?
Krug savrsen. Ako se ne varam sve sektore je imao ljubicaste... Kimi pola sekunde iza u vrlo jakom bolidu, skoro jednakom...
Sta je seb fulo? Nisam skuzio njegovu gresku osim onog oversteera koji ali nije mi to djelovlo tako puno..
I da, brzina bolida je na ovoj stazi vrh. Dao bih 100 amerika i sve na svijetu da me neki od vozaca provoza u onom dvosjedu po silverstonu

Jel na kraju copse bio flat out u 8. brzini ili ipak nije?
- MSC
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Dobivale su se kazne i za manja blokiranja. Svejedno, strasan krug Hamiltona. Ocito je motiviran ovdje.
"What a little star." May 26, 2012.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Neuredan zadnji krug za Vettela. Loše. Ne znam šta je razlog. Jbg, malo se previše kockaju sa tim zadnjim sekundama. Ostalo očekivano. Hulk iza Red Bulla, isto očekivano. Malo se Ranault budi.
A one kazne za zadržavanje ovi jadnici iz slabijih timova puše bez ikakvog razmišljanja, i analiziranja. Ono kazna ti je, tako je po pravilu. Niko te ništa ne pita. Ali za Hamiltona, smiješno je, ali nema šanse...
A one kazne za zadržavanje ovi jadnici iz slabijih timova puše bez ikakvog razmišljanja, i analiziranja. Ono kazna ti je, tako je po pravilu. Niko te ništa ne pita. Ali za Hamiltona, smiješno je, ali nema šanse...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@senja
Tako nesto.. Ovi ih pobiru samo tako a Ham 99% nece..
Tako nesto.. Ovi ih pobiru samo tako a Ham 99% nece..
Fino Alla Fine
-
zelot
- Formula 1
Hvala kolega, nisam to uspio uhvatiti.. Vec me san poceo lovit i jedva sam se odrzao do krajaFerrari je napisao/la:@zelot
Pit wall je fulao i pustio Vettela u promet...

Steta, vise bih volio njega na p2 nego kimia al oderat ce njega seb odmah na startu valjda...
Cak sam se nadao da bott uzme p1 a ham p2 pa da bott starta sto blize kako bi imao vecu sansu kimia preteci ali ocito od njega nece bit puno koristi osim da nekog mozda malo zastopa ali fuckas to...
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Fazon je da je Romain blokirao točak i odmah na radio našao izgovor za to. Blokiranja nije bilo, predaleko ispred je bio da bi ga blokirao ili ometao zavjetrinomMSC je napisao/la: 15.07.2017., 15:27 Dobivale su se kazne i za manja blokiranja. Svejedno, strasan krug Hamiltona. Ocito je motiviran ovdje.

Niste ni pogledali, tu serete nešto, moraš bit ćorav ili glup da kažeš da je ono blokiranje

- CrashOverride Verified
- Formula 1
O majke ti

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma dobit će upozorenje ili eventualno koji kazneni bod na licencu. Kazniti ga gubljenjem pozicija u ovakvim kvalama po meni nije prihvaljivo, kao što nije bilo prihvatljivo diskvalificirati Vettela poslije Baku-a. Ali za upozorenja jest, Pereza pogotovo 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Deckicu, svatko ima svoje navijacke naocale ali ovakvo vrijedjanje ti ne treba.. Ako nemas nista kulturnije za napisat kao opis necijeg vidjenja necega, bolje je da ne napises nista..HeatBlast44 je napisao/la: 15.07.2017., 15:34Fazon je da je Romain blokirao točak i odmah na radio našao izgovor za to. Blokiranja nije bilo, predaleko ispred je bio da bi ga blokirao ili ometao zavjetrinomMSC je napisao/la: 15.07.2017., 15:27 Dobivale su se kazne i za manja blokiranja. Svejedno, strasan krug Hamiltona. Ocito je motiviran ovdje.
Niste ni pogledali, tu serete nešto, moraš bit ćorav ili glup da kažeš da je ono blokiranje![]()
Fino Alla Fine
- khar
- Karting
- Navija za: Michael Schumacher
Nemoj ga stalno pravdati za svako sranje koje napravi. Ako uzmeš ostale top vozače nitko ne radi toliko sranja i grešaka po pitanju poštivanja pravila kao Hamilton i zato se njemu uvjerljivo gleda najviše kroz prste.

Ako je GRO ranije sjeo na kočnicu nego obično onda je to blokiranje jer bi mu prišao na 1m u apexu zavoja, ako nije onda se možda izvuče iako je GRO uništio krug samo zato što je ovaj morao ubrzavati dok mu je HAM bio 2m ispred njega.

Najbolje bi bilo da kazne Merc s 5000$ zato što mu nitko nije javio da GRO dolazi kao i prošle godine u Njemačkoj

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Ma heat ko heat. Ne da on ima navijačke naočale, on ima Hamiltonove crne guzove na očima.
Ono je blokiranje da ne može očiglednije biti. Čitava Haasova ekipa se zgrozila koliko je to blokiranje bilo. Čuj nismo gledali. Ma jok, šarali smo po forumu...
Ne treba mi uopšte usporena snimka. Bila je na TV-u, kao i reakcija Grosjeana i Haasove ekipe.

Ono je blokiranje da ne može očiglednije biti. Čitava Haasova ekipa se zgrozila koliko je to blokiranje bilo. Čuj nismo gledali. Ma jok, šarali smo po forumu...