Eto Alonso uz 5 mjesta dosadasnje kazne dobio jos 25 mjesta , ako sam dobro procitao. Znaci opet start iz babine kuhinje , ali bolje da to odrade sve na jednoj trci pa su cisti za sljedecu , valjda
Šteta što nemam Autosport plus da vidim šta Straw piše. Sve puno pametnjakovića po netu koji su zaključili da nakon današnjih treninga Ferrari opada u razvoju i ne može držati korak sa Mercedesom. http://www.autosport.com/premium/featur ... race-fears
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Jedan lošiji petak i odmah neke analize. U Australiji loš petak imali, na kvalama desetinku ipo od Mercedesa, na trci brži od Mercedesa. Kakvi su onda kad im je dobar petak
avetma je napisao/la: 15.07.2017., 01:21
Evo, uživaj:
Hvala Ante
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
f1zd je napisao/la: 15.07.2017., 10:29
I Ricciardo dobio 5 mjesta zbog mjenjača..sad ne znam jeli to dobro za Ferrari ili ne
Za Riccija nije sigurno
Ma gledat svoju trku, dobro startat, pa ćemo vidjeti.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Felipe je napisao/la: 15.07.2017., 09:10
Da, Anderson i Straw pišu i analiziraju samo kada je Ferrari loš.
A ko kaže da su loši? Od onog gore sranja od teksta odavno nisam veću glupost pročitao. Evo analize treninga jednog relevantnog portala, koji rade tu analizu za svaku utrku. http://www.auto-motor-und-sport.de/form ... 87669.html
I nikada nisu promašili. Mislim, uvijek je to tu negdje kako su napisali. Nema velikih odstupanja. Williams ti je i dalje dobar na SS, oko Red Bulla.
A nemam pojma odakle su ovi debili izvukli ovoliki zaostatak Ferrarija. Nije nikakvo čudo da Ferrari ima loš petak, i da im treba malo više dok pogode setup. Ali ako im je ovo toliko loš kako ovi levati predstavljaju, onda je to ništa
I sami su rekli da je Mercedes čim ga stave na stazu skoro 100% podešen, pa kakvo je čudo da su u petak malo ispred...
senja je napisao/la: 15.07.2017., 11:43
Pa oni od početka nemaju tempo u utrci. Ali kvalifikacije nisu bile loše. Ne znači da je ovo loše vrijeme. Ipak je ovo priprema za kvalifikacije.
Kakvo će vrijeme biti na kvalifikacijama?
Ovisi hoce li biti kiše.
Ne dajem ti predviđanje za F1Puls igru
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari