Pozdrav fanovi Formule 1...
Ime Tomica,dolazim iz Šćitarjeva (okolica VG za one koji ne znaju),formulu pratim duže vrijeme. Doduše kako su naši prestali sa prijenosima puno manje...
Evo usput ako netko ima dobar stream da mogu pogledati današnju utrku bio bih zahvalan.
Pozdra Tom3k!
Nisu naši prestali s prijenosima, samo što se preselilo na plaćenu platformu. Doduše 25 kuna mjesečno nije nešto što bilo tko od nas ne može priuštiti, ali znam, besplatno je ipak besplatno...
Tutorijala za stream imaš na temi "Formula 1 - live streaming linkovi ", pod podforumom 'Multimedija'. Pa češljaj, ako pročitaš sve postove bit ćeš stručnjak u tom pogledu.
Osobno pratim preko acestreama koji ima ogromne prednosti i kao back-up preko Kodi-ja. ..i za to imaš tutorijale na onoj temi.
..ostalo, ako želiš šiti sliku i borbu sa pop-upovima, onda samo uguglaš "Sky Sport F1 stream" ili "Arena 2 live/stream" i klikaš.
Tutorijala za stream imaš na temi "Formula 1 - live streaming linkovi ", pod podforumom 'Multimedija'. Pa češljaj, ako pročitaš sve postove bit ćeš stručnjak u tom pogledu.
Osobno pratim preko acestreama koji ima ogromne prednosti i kao back-up preko Kodi-ja. ..i za to imaš tutorijale na onoj temi.
..ostalo, ako želiš šiti sliku i borbu sa pop-upovima, onda samo uguglaš "Sky Sport F1 stream" ili "Arena 2 live/stream" i klikaš.
Ja nikako da preko kodija nadjem dobar stream.. Imas li savjet?
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.