VN Austrije (Red Bull Ring) 07. - 09. srpnja 2017.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Sad sam tek uspio pogledati reprizu utrke i mogu reći dobrim djelom da mi je bila uspavanka - prva takva ove sezone, ali zato se iskupila zadnjih 15-ak krugova i mogu reći prava šteta što još nije utrka trajala 2-3 kruga, jer bi Vettel sigurno pretekao Bottasa. Kad smo kod Bottasa samo ću reći - jump start.. ne kužim zašto se uopće ušlo u cijelu tu polemiku oko vremena reakcije i transpondera i sličnih gluposti- kotači su mu se počeli okretati dok su svijetla još bila crvena.... kakvo mrtvo vrijeme reakcije ako nije imao na što reagirati s obzirom da su svijetla bila još upaljena..... 

Sisu (fin.)
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nitko nije zainteresiran za napisat putopis?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Bilo bi lijepo "čuti" nekakav putopis od stalnih kolega F.Maniaka i CrneKraljice123. Nemorate biti sramežljivi... teško da možete dostići Zekine standarde, no to vas ne mora pokolebati. 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Bio je i Ferrari1345, pa ono, gledam ima li netko da napiše ponešto 
Zeko nije sramežljiv

Zeko nije sramežljiv

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Marko, pa nismo ni mi bili sramežljivi, i kako mi se čini bili smo pioniri u putopisu... i to još dok smo bili aktivni (a ti i Ante i održavali) GP1.hr. A ja sam na temi imao veliki tutorijal za putovanje.. sa svim kartama i cakama u sklopu jednog dijela putopisa. Sjećaš se? 
no, Zeko je to napravio više puta, i on ima taj turističko-istraživački šmek, pa vidi još XY lokacija koji su vezani za okolni kraj.
Ps. sory Ferrari1345, mea culpa.

no, Zeko je to napravio više puta, i on ima taj turističko-istraživački šmek, pa vidi još XY lokacija koji su vezani za okolni kraj.
Ps. sory Ferrari1345, mea culpa.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Moj prvi putopis je silverstone 2009. Na vaterpolo portalu. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Trenutno sam na moru,čim se vratim napisati cu nesto. Barem da ljudi koji žele ici imaju neke osnovne informacije
Sto se tiče slike bas i nemam puno. Vise sam onaj tip za iskusiti stvari uzivo
Ali imam 2-3 videa 

Sto se tiče slike bas i nemam puno. Vise sam onaj tip za iskusiti stvari uzivo

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- Viper
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Koje smo mi sreće, sigurno se vidi samo Vettelova stražnjica

You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Kakav bi ti hattrice putopis od mene - 4 mjeseca sezonskog rada kao student....hattrick je napisao/la: 13.07.2017., 17:55 Bilo bi lijepo "čuti" nekakav putopis od stalnih kolega F.Maniaka i CrneKraljice123. Nemorate biti sramežljivi... teško da možete dostići Zekine standarde, no to vas ne mora pokolebati.![]()

Da sam te sreće da idem na gp vikend prvo bih se nahvalio tako da bi cijeli forum bio upoznat, a putopis bi bio prva stvar na rasporedu odmah po povratku....
Ali dobro, riječi ti se pozlatile, nadam se da ću uskoro opet... jednog dana.... nekako

Sisu (fin.)
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Hahahah pa nisam ja bila u VIP zoni. Jos sam siromašna pa je i general bila dovoljna. Tu i tamo se vidi koji bolid od hrpe ljudeViper je napisao/la: 14.07.2017., 12:22Koje smo mi sreće, sigurno se vidi samo Vettelova stražnjica![]()

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."