Bok imam 29 godina i F1 aktivno pratim nekih 15 godina, stalno sam navijao za srednje momčadi,jer nisam volio dominaciju Ferrari-Mclaren,najsimpatičniji mi je Sauber,pogotovo dok je bila suradnja sa BMW-om jer sam veliki ljubitelj svega Njemačkog. I napokon dolazi u F1 Mercedes,njemačka momčad sa njemačkim vozačima,di ćeš bolje!! Schumi i Rosy Kad je Schumi otisao ful sam htio Huelkenberga u Mercedesu ali nis od tog...
Jos jednom pozdravljam sve clanove foruma!
Cheers!!
Dobrodošao. I ja sam uvijek sa zanimanjem gledao sredinu redova. Sauber mi je uvijek bila fascinantna ekipa. Šteta za 2014. Bez bodova. Tko bi to pomislijo prije početka godine. Ova godina ipak nešto bolja. Sve više i više članova. Dobro, dobro. Širimo se.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
PS. Što se tiče Njemačke također, ali kad je u pitanju F1 Ferrari is the best !
A jesmo vas svojedobno stisli. Čak smo imali više pobjeda, u jednom trenutku, iako smo mlađi. Nema mi niš slađe nego kad se Ferrari i McLaren "kolju", a Ferrari izvuče deblji kraj. Najdraži "neprijatelji"
PS. Što se tiče Njemačke također, ali kad je u pitanju F1 Ferrari is the best !
A jesmo vas svojedobno stisli. Čak smo imali više pobjeda, u jednom trenutku, iako smo mlađi. Nema mi niš slađe nego kad se Ferrari i McLaren "kolju", a Ferrari izvuče deblji kraj. Najdraži "neprijatelji"
Ne vuci za jezik!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
hajde baš mi je drago da dijelimo isto mišljenje. Lewis Hamilton je prepotentna osoba koja pokušava glumiti Sennu, ali nema ni malo poniznosti kao što je bivša legenda imala.. ima jako puno sreće i guraju ga novinari. Nico je Nico, realan, svoj i vrlo brz
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."