Svim članovima koji kreću u Austriju zamolio bi da strpe zbog neočekivanog zastoja na granici...
BTW jel ide itko u Spielberg ovog vikenda? Trenutno sam dobio nemoralnu ponudu za nedelju (1 dan, jbg) ali trenutno me sputava faks i posao i teška odluka je pred menom
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Svim članovima koji kreću u Austriju zamolio bi da strpe zbog neočekivanog zastoja na granici...
BTW jel ide itko u Spielberg ovog vikenda? Trenutno sam dobio nemoralnu ponudu za nedelju (1 dan, jbg) ali trenutno me sputava faks i posao i teška odluka je pred menom
Hehe, dobra slika
Jebeš fax i posao. Bitno je zdravlje.
I otić na trku F1, pa makar samo u nedjelju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 04.07.2017., 11:32
Haha, oplakah na ovo
Da se razumijemo, da odem živjeti u USA, odabrao bih jug, kupio Dodge Ram Heavy Duty 3500, naoružao se i sam bio redneck. Nemam ja ništa protiv njih. Kad igram WOT na USA serveru predobro mi je pucati s amerima mada zadnjih dana gađam britance i guram slovence u vodu više. Njemački Maus čuda radi.
A da ne odem u off topic previše, imala je i F1 svog koljača, Adriana Sutila.
Hehe, dobra slika
Jebeš fax i posao. Bitno je zdravlje.
I otić na trku F1, pa makar samo u nedjelju.
Slazem ae u pitpunosti. Hajde, bice fax tu i u ponedjeljak. Uslikaj nam slika.
Idem ja. Ako možeš samo odi. Možda se i vidimo
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
Idem ja. Ako možeš samo odi. Možda se i vidimo
Eto ako čitaš između redaka... Pola truda već odrađeno
Ma daaaj ba.
Čisto sumnjam.
A i šta će im, kog vraga.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma ja mislim da su to gluposti. Nevidim sta bi Ferkan od toga imao. Vjerojatno ce Vettel uzet naslov ove godine (nadam se). I onda bi mu doveli Alonsa, kalibar direktnog konkurenta za naslov ? Alonso nema sta cekat on ako dodje on ce grist na naslov na najjače...i onda ce imat dva pijetla u garazi. meni to nikako nema smisla.
Jedino ako Seb pređe u Mecku ali gdje ce Hamilton onda? vidjet cemo...
U jedno sam poprilično siguran a to je da ce se jedan od gore spomenute trojice umiroviti na kraju sezone
Rekao bih da se na sve moguće načine pokušava razmontirati Ferrari, a sve u službi njezinog visočanstva. Moje mišljenje je da su Vettel i Kimi potpisali za sljedeću sezonu. Vettel 2+1, a Kimi za 2018. Vjerojatno se čeka Ricciarda za 2019 u paru sa Vettelom.
Ja imam visoko mišljenje o Alonsu, jedan od najdražih vozača koji su vozili za Ferrari, ali.... postoje mane zbog koji nisam siguran da bih ga doveo u Ferrari, ponovno.
Btw zašto je Ferrari išao konzervativnije sa u Austriji sa najmekanijom komponentom ?