Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
http://www.autosport.com/news/report.php/id/119646

Arrivabene je protiv fake pace petkom i predlaže pune tankove kako bi dobili reprezentativnija vremena u odnosu na Mercedes. Mislim WTF!?!?! Pa zar nije logično da ak voziš sa manjom količinom goriva u odnosu na konkurenciju da ćeš biti brži? Kako na temelju lakšeg i posljedično bržeg bolida možeš biti optimist za nedjelju? Ja sam se fakat pogubio u ovoj F1. Ne znaš tko tu koga!?!?!
Meni ovo više liči da su oni namjerno vozili lakši u petak kako bi se ekipa pred malim ekranima nabrijala za nedjelju.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drago mi je da je Kimi (i Alonso) dobro nakon nesreće. Gledajući onboard kameru sa Kimijeva bolida izgleda jezovito. Strašno, strašno, strašno. :?

Inače nedjeljnim rezultatom uopće nisam zadovoljan. Drugu utrku zaredom postolje se poklanja drugoj ekipi, točnije trećoj. Pad performansi na razini ekipe i svakako jednog vozača. :thumbsd:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
To je Maurizio vise rekao u smislu: necemo vise davati optimizam kako su jaki na treningu, da bi navijacima probudili nadu za nedjelju, a na kraju šupica - tač! Po meni, šef se bezveze optercuje s tim, jer Ferrari izgleda dobro, ali (normalno), ne bas toliko da bi ugrozio Mercedes, ali im ipak skidaju vremena! Sami su rekli da im titula nije cilj, vec par pobjeda. A ja se brate nikad ne hvatam za treninge, meni je utrka referenca, da manje grijese na njoj bilo bi sve ok.

I logicno je da sad malo frustracije rade, Kimi u dvije utrke ima problem sa bolidom i to jako cudne probleme! U Kanadi je izgubio postolje zbog izvrtanja, a u Aus. je slupao bolid, mogao je ostetit motor i sl. Vettel zbog greske tima u boxu gubi 3 poziciju, pa Ferrari nekad zbog svoje šlampave taktike radi harakiri i to bas ide na nerve. Arrivabene je lik koji nece da prodaje maglu, vidi mu se u ocima da zeli napredak, ali nekad neke "paranormalne" aktivnosti to nedozvoljavaju! Ferrari je i dalje u experimentalnoj fazi, ove godine titulu ne treba ocekivati, bitno je da stvore taj kontinuitet u radu (a imaju ga) da vremena skidaju i da što manje grijese, te da se manje pravdaju medijima i sve ce biti ok.

A navodno:

FERRARI MAKES BID TO SIGN BOTTAS FROM WILLIAMS

Link
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
hattrick je napisao/la: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wA48PdV3TI4[/youtube]
Vrlo dobro sažeto, svaka im je na mjestu. :thumbs:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Je, je.. dobro su to iznijeli.

______

Btw... na tom videu imaju vrlo zanimljive fotke.. sad vidim da se na "našem" mjestu okotilo hrpetana ljudi :bang: :D
..i da, natkrili su tribinu na trećem zavoju, izgleda da više nema preskakivanja preko onog zidića.

[ link do slike ]

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
A primijeti da ispod tribine nema nikoga, dok je prošle godine bilo krcato. Ne znam u čemu je kvaka? Da nisu zabranili možda?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
može bit lako.. stvarno je čudno da nema baš nikoga.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Modificirano prednje krilo za VN Britanije

slika

Jos nekih par sitnih detalja:

slika

slika
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
valjda će stavit na cestu ovu ljepoticu...

Link

[ link do slike ]

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ferrari emiri gudelj... stvarno je ružan :facepalm:
slikaslika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ako Ferrari bude razmatrao vozace za iducu sezonu,Boga molim da dovedu Hulka! Kakav Bottas i kakve bakraci, a i ostali. Najvise se spominje marketinska ispativost, ko da treba jedan vozac da se isplati Ferrari-ju, jednom od najvecih brendova svijeta!!! Bolje dovesti kvalitetnog vozaca za 3-4 mil €, nego ljuljnuti 10 mil, a sigurno ce za Bottasa dati toliko! Massa je juce ocitao bukvicu Bottasu, a ovaj kasnije po kisi ko na staklenim stiklama! Bio bi presretan vidjeti Hulka u Ferrariju!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Također sam za Hulka ukoliko ode Kimi...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Hulk ima i moj glas. :fakjea: :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
I moj naravno, mislim da zaslužuje to mjesto puno više od oba finca :D
I nevjerovatno je to da je jučer osvanuo članak na jednom od konkurentski portala o mogućem Kimijevom nasljedniku, s fokusom na Bottasu ("new Iceman") i u vezi s tim mjestom navedeno je nekih 5-6 potencijalnih imena, a Hulkenberg nije bio ni među jednim od tih :bonk: :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Vettel-Ferrari je napisao/la:I moj naravno, mislim da zaslužuje to mjesto puno više od oba finca :D
I nevjerovatno je to da je jučer osvanuo članak na jednom od konkurentski portala o mogućem Kimijevom nasljedniku, s fokusom na Bottasu ("new Iceman") i u vezi s tim mjestom navedeno je nekih 5-6 potencijalnih imena, a Hulkenberg nije bio ni među jednim od tih :bonk: :facepalm:
A i tamo se u komentarima najviše opet potencira Hulk. :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
I ja sam za Hulka, ali mislim da sam negdje čitao da Ferrari ne želi dva nijemca u momčadi. Mada se ne sjećam više gdje sam to pokupio :? Svejedno to s dva nijemca mi nije jasno
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:
Vettel-Ferrari je napisao/la:I moj naravno, mislim da zaslužuje to mjesto puno više od oba finca :D
A i tamo se u komentarima najviše opet potencira Hulk. :pivo:
Da, Hulk je uveliko favoriziran za to drugo mjesto u Ferrariju (kao novi vozač) na našim prostorima kao što to pokazuju aktualne ankete i često spominjanje njegovog imena u komentarima, a mislim i šire u svijetu. A sad da li je to u cilju Ferrariju i da li će ga ikada uzeti kao ozbiljnog kandidata zbog njegove nacionalnosti, dobi, proporcija i moguće konkurentnosti s Vettelom(što je opet velika nepoznanica) ovisi samo o njima i Kimijevih rezultata u ostatku sezone valjda, ja se iskreno nadam da hoće :D

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Viper je napisao/la:I ja sam za Hulka, ali mislim da sam negdje čitao da Ferrari ne želi dva nijemca u momčadi. Mada se ne sjećam više gdje sam to pokupio :? Svejedno to s dva nijemca mi nije jasno
Iskreno Viper ni meni to nije baš jasno, valjda si Talijani ne mogu dopustiti vozačku nadmoć jedne nacije, ako bi došlo do njihove dominacije tko bi stalno slušao njemačku himnu prije talijanske na podiju (u oba slučaja) :P Naravno šalim se, ali ja osobno ne vidim razliku imati dva nijemca u istom timu ili nijemca i finca, kad već nemaš svog predstavnika :?

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Ma mislim da ni jednom Talijanu trenutno ne bi smetala njemačka himna, ili bilo koja druga himna, pod uvjetom da ju slijedi talijanska na podiju :pivo:
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ma znam naravno, lijepo je bilo čuti tu kombinaciju u Maleziji i nadam se ove sezone još koji put čuti, a u idućim što češće :fakjea:
A što se tiče toga da Ferrari ne želi dva nijemca u istom timu moglo je se pročitati na par mjesta, ali meni više to liči na medijske špekulacije, već na stav Ferrarija. Ako se ne varam Ferrari se u zadnje vrijeme nije oglasio ni jednom o Hulkenbergu, samo su rekli da Bottas nije jedina opcija, ako ja šta nisam propustio :D
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡