Felipe Massa

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ja očekujem baš suprotno, ne vjerujem da se Lance ispucao, već tek sad očekujem njegov polet. Definitivno su okolnosti uvelike kumovale njegovom današnjem podiju, ali vozio je fenomenalno, nije čak ni bio jako daleko od Ricciarda na kraju, tako da mislim da je Stroll napokon proradio. Poletio je nakon bodova u Kanadi, što će mu tek ovaj podij napraviti od samopouzdanja...Jako mi je drago zbog njega u svakom slučaju :thumbs:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Pogledo snimak utrke i mogu reći da je bolje da se nije niti vraćao iz mirovine za ovo. U Španjolskoj onaj sudar s Alonsom na startu, u Rusiji probušena guma u zadnjih 10 krugova i pao sa šeste na devetu poziciju, u Kini nemam pojma što je bilo s Williamsom, Kanada Sainz, i sada ovo, kada je imao priliku da pobijed nakon 9 godina, bez prijetnje Mercedesa odzadi pa da ih mora puštati (Silverstone 2015.), i onda kvar za koji dugo vremena nisam čuo u Formuli 1... Baš tužno, a imam osjećaj da vozi bolje nego pretprošle sezone, bolje nego 2014. i bolje nego svake godine poslije 2010., i opet krompir. Padam lagano u depresiju :D

Težak je život kada navijaš za Felipea Massu.
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
https://twitter.com/WilliamsRacing/status/891259817456799744

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
https://twitter.com/WilliamsRacing/status/929474185449148419 Ništa od bolida ovaj put, da ne bi opet spušili istu foru.... :zubo:
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Felibe Baby danas slavi rođenadan! :party:
Kao i Vergne i vd Garde.
Jedna zanimljivost.
Massa je jedini vozač koji je, zasad, ostavrio dvocifren učinak na svih 10 pozicija koje se trenutno) boduju za bodove.
Dakle, čak i za 9. i 10. mjesto, koja se boduju od 2010.
Zadnje (10, tj. ono koje ga je svrstalo u "ovu kategoriju") 10. mjesto je ostavrio je prošle godine u Abu Dhabiju, dakle, u zadnjoj trci u karijeri. :prcnjau:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Frantic je napisao/la: 25.04.2018., 08:00 Felibe Baby danas slavi rođenadan! :party:
Kao i Vergne i vd Garde.
Jedna zanimljivost.
Massa je jedini vozač koji je, zasad, ostavrio dvocifren učinak na svih 10 pozicija koje se trenutno) boduju za bodove.
Dakle, čak i za 9. i 10. mjesto, koja se boduju od 2010.
Zadnje (10, tj. ono koje ga je svrstalo u "ovu kategoriju") 10. mjesto je ostavrio je prošle godine u Abu Dhabiju, dakle, u zadnjoj trci u karijeri. :prcnjau:
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Sretan rođendan (moralnom) prvaku 2008. :chill: Uvijek će mi ostati jedan od najdražih ikad :aww:

slika
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Sretan rodjendan :thumbs:

Znaci LH nemoralni prvak 2008 :trep:
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Svaka čast @F12000 :pivo: :thumbs: i po meni isto zapravo JEDINI I PRAVI PRVAK te 2008.me godine :gandalf:

& Najsretniji ti Ročkas Felipe :cheer:
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Sretan rođendan posljednom Ferrarijevom prvaku. :zubo:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Ovaj orkestar će svirati serenade, dok god Massa bude mogao plaćati.
https://www.motorsport.com/f1/news/mass ... /10518982/

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Har Kl je napisao/la: 12.09.2023., 09:07 Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Ovaj orkestar će svirati serenade, dok god Massa bude mogao plaćati.
https://www.motorsport.com/f1/news/mass ... /10518982/
Za ne vjerovati čemu se taj klaun nada. "Pravni zastupnik Felipea Masse nada se da će prvak Formule 1 iz 2008. Lewis Hamilton podržati svog bivšeg brazilskog rivala u njegovom slučaju da poništi ishod naslova vozača te godine." Dobar vic. :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Tim pravnicima je sigurno pravo tesko izdrzat da se ne puknu smijat budali koju zastupaju :zubo:
slikaslika

lukarak
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Hamilton
https://www.planetf1.com/news/felipe-ma ... lestone-uk

Eto, sve bu ih tužil.

Nemre se to tek tak ukinut, ne bi se utrke iza odigrale onda tako, strategije bi bile drugacije, nije prvenstvo samo matematika.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Neka mu poklone proziran vizir. :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

feelips
Karting
Karting
S nama već: 4 god 5 mj
Teško je gledat ovo ko višegodišnji navijač Masse. Po meni su sve rasprave završile tu nedjelju VN Brazila 2008. godine. Bio sam shrvan k'o i većina, do dan danas mi je žao, čak i izbjegavam tu temu :D Ali baš je Massa bio taj koji je sa suzama držao glavu gore. Sad, 15 godina kasnije, dal' ima smisla ganjat Bernieja i ekipu? Ne znam tko je iza toga, dal su to neke pravničke igre u pozadini... Sve u svemu, većini je bio moralni pobjednik te godine, i ovo mu ne ide u prilog. Na kraju, Ferrari moment u Singapuru...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡