Isle of Man TT
WEC, WRC, Indy...
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Gustiš u prvih 5, dobro je za sad...
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
U zanimljivo, ne samo prva trojica nego i Anstey i Dunlop na GSXR-u se drže blizu....
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
a jbmu Hutchy... slomio nogu, što je ono bilo pukla poluga kočnice?
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
A taman su do onda on i Hickman imali odlična identična vremena i mislio sam reći kako sam oduševljan Hickmanom, kad ono ovaj pljas..... mogo je i na gorem mjestu tako pasti kad smo već kod toga...
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
uuu evo nas, Dunlop podesio kočnice i puno bolje izgleda, Anstey isto snažno krenuo, Harrison i Hickman ih prate u stopu.
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1

Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
a jbga opet Anstey odustaje.. ove godine pouzdanost motora, prošle godine ozljeda... 

Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Dunlop jak na Suzukiju, mogao bi definitivno ovo uzeti, a baš bi mi drago bilo samo da BMW nije...
Hickman isto jako dobar.

Hickman isto jako dobar.
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1

Iako mora se reći da Hutchy nije pao teško da bi bio ovakav poredak ne samo zato jer bi se i njega nešto pitalo nego i zato što je taman prije nego što je Hutchy pao počeo rasti Dunlopov zaostatak iznad 9 sekundi.
Bravo i Hickmanu, odličan posao trebati će držati pozorno oko na njemu ubuduće.
EDIT: Čestitke Hickmanu i na JD Tropheyu kao što je kolega senna66 rekao^
Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Iskreno, mislim da bi pobjedu uzeli ili Hickman ili Hutchy da nije bilo crvene zastave. Dunlop je bljesnuo nakon restarta i to je to. Odlično je odvozio s obzirom da je na novom Suzukiju. Što je dokaz da se s motorima koji su "out of the box" može pobjediti. Jesi me čula Hondo Racing????!!!!!!! Mislim da je Dunlop uzeo Suzuki samo da dokaže da može i na drugim mašinama pobjediti. Neka neka. Hutchyu što brži oporavak......a Hickman....trebam li još nešto reći osim da će taj dečko biti legenda tt-a ako ovako nastavi. Sigurno je privukao pažnju večih timova 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Zadnji put u Senioru - Adrian Archibald 2004. i to ne samo da je on pobijedio nego je Suzuki bio na sve tri stepenice pobjedničkog postolja - Anstey drugi i Carswell treći.
Od onda je Suzuki najbliže pobjedi bio s Guyem (naravno), Ansteyjem i Donaldom s višestrukim drugim i trećim mjestima....
Od onda je Suzuki najbliže pobjedi bio s Guyem (naravno), Ansteyjem i Donaldom s višestrukim drugim i trećim mjestima....
Sisu (fin.)