VN Monaka (Circuit de Monaco) 25.-28. Svibnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Interesantan video, ovakvih treba vise (y)
Kvyat i trampolina :rofl:
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=6C9hOtchZD8[/youtube]
slikaslika

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
Bas sam ga sad pogledala,jako zanimljivo :thumbs:
treba ovog vise, definitivno :kokice:
#KeepFightingMichael

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Odličan video, neka izbacuju ovakve s briefinga svaki vikend ali po mogućnosti prije utrke i ja sam presretan.
Sisu (fin.)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: sve powered by honda
odlično!!! :party:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Odlicno :)
Samo ne smiju baš ovo često stavljati vani.

Možda 2-3 puta godišnje jer onda izgubi taj šarm, a vozači se sigurno ne bi mogli opustiti zbog kamera.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Mogli bi napraviti reality show. Keeping up with F1 drivers.

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 9 god 1 mj
Navija za: Alonso, Renault
Ferrari je napisao/la: 10.06.2017., 12:44 Samo ne smiju baš ovo često stavljati vani.

Možda 2-3 puta godišnje jer onda izgubi taj šarm, a vozači se sigurno ne bi mogli opustiti zbog kamera.
Slažem se s napisanim.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Odličan video. :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari je napisao/la: 10.06.2017., 12:44 Odlicno :)
Samo ne smiju baš ovo često stavljati vani.

Baš sam o tome i ja razmišljao. Slažem se da ne bi bilo dobro svaku utrku to objavljivati, jer bi se govor i ponašanje vozača uveliko promjenilo.

Jest super ovo vidjeti, ali nakon par utrka bi postalo već manje interesantno, a glavni učesnici u utrci bi izgubili poželjne privatnosti.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
@Ferrari To se konstantno snima i FOM to ostavlja u arhivu, znaju vozaci sami da su kamere tu, tj. Cim udjes u paddock sve su uprte u njih, sta ga briga hocel snimit... ne razumijem sta to ima privatno iz ovakvog videa da se ne prikazuje javnosti? Normalno ljudi diskutuju o prosloj trci, daju primjedbe za sljedecu trku i to je to, pa ne snima im razgovor sa zenom/curom, pa sad kao nesto privatno, raspravljaju i rjesavaju probleme ko muškarci, ne vidim nikakav problem da se ovo postavlja svaku trku, uostalom vidim kako se boje kamere, zajebaju se na svakom koraku :mrgreen:
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
HeatBlast44 je napisao/la: 10.06.2017., 14:20 @Ferrari To se konstantno snima i FOM to ostavlja u arhivu, znaju vozaci sami da su kamere tu, tj. Cim udjes u paddock sve su uprte u njih, sta ga briga hocel snimit... ne razumijem sta to ima privatno iz ovakvog videa da se ne prikazuje javnosti? Normalno ljudi diskutuju o prosloj trci, daju primjedbe za sljedecu trku i to je to, pa ne snima im razgovor sa zenom/curom, pa sad kao nesto privatno, raspravljaju i rjesavaju probleme ko muškarci, ne vidim nikakav problem da se ovo postavlja svaku trku, uostalom vidim kako se boje kamere, zajebaju se na svakom koraku :mrgreen:
Da vjerojatno si u pravu.
Ma samo ovako sugestija...nemam nista protiv ovoga, dapače.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Mislio sam na privatnost vozača i ekipa, a ne na nečiju osobnu privatnost, kontao sam to naglasiti u zagradi, pa nisam, ali očito sam trebao. U svakoj organizaciji postoje privatni sastanci glavni učesnika u istoj, na kojim se vode razgovori van pogleda javnosti. Ne kažem da sastanak vozača treba biti strikto zatvoren od pogleda javnosti, ali mislim da redovni prijenos bi imao samo kontra efekat. Moja su predviđanja da bi to počelo sve više ličiti na presice vozača i da bi se vozači sve više politizirali. Zato se slažem što je @Ferrari rekao, par izbacivanja godišnje bi bilo odlično, da se ne izgubi draž. A bilo bi dobro da neke uzbudljive brifinge iz prošlih sezona objave.

A što se tiče konstantnog snimanja, snimanje nečeg ne znači odmah da se snima zbog javnosti, FOM ima sigurno razloge da se nešto snima i arhivira zbog vlastitih potreba. Snimljen je i udes Bianchia s tko zna koliko kamera, ali nikad nisu ni jedan video u javnost pustili.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: cooool :)
https://twitter.com/F1/status/873546175374340097 & novo krilo <3
https://twitter.com/Graftechweb/status/873537376420802560
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
@zjurina Pretpostavljam da si slučajno ovo zalijepio u temu Monaka :chill: :zubo:

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
:prcnjau: ... ooooooooooooo....crappp...uopče nisam skužio :facepalm: ... isprike kolegama, ako može neka admini premjeste
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Vettel-Ferrari je napisao/la: 10.06.2017., 14:54 Mislio sam na privatnost vozača i ekipa, a ne na nečiju osobnu privatnost, kontao sam to naglasiti u zagradi, pa nisam, ali očito sam trebao. U svakoj organizaciji postoje privatni sastanci glavni učesnika u istoj, na kojim se vode razgovori van pogleda javnosti. Ne kažem da sastanak vozača treba biti strikto zatvoren od pogleda javnosti, ali mislim da redovni prijenos bi imao samo kontra efekat. Moja su predviđanja da bi to počelo sve više ličiti na presice vozača i da bi se vozači sve više politizirali. Zato se slažem što je @Ferrari rekao, par izbacivanja godišnje bi bilo odlično, da se ne izgubi draž. A bilo bi dobro da neke uzbudljive brifinge iz prošlih sezona objave.

A što se tiče konstantnog snimanja, snimanje nečeg ne znači odmah da se snima zbog javnosti, FOM ima sigurno razloge da se nešto snima i arhivira zbog vlastitih potreba. Snimljen je i udes Bianchia s tko zna koliko kamera, ali nikad nisu ni jedan video u javnost pustili.
Aaa nije isto prica o utrci, incidentima, stazi i razjasnjavanje istoga, te primjedbe za utrku, stazu itd. I press konferencija gdje novinari pitaju svakakva pitanja vezana za vozaca, za njegov odnos sa ekipom, za nadogradnje i ugovore... nije vala ni blizu isto. Aaa bilo bi interesantno vidjeti neke skupove FiA i vozaca od prije, pogotovo nakon utrka kao Belgija 2014, Turska 2010 i tako te udarne :mrgreen:
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡