Pozdrav F1 manijaci
-
Marros
- Karting
- S nama već: 10 god
Izvinjavam se malo kasnim sa vlastitim predstavljanjem. Došao sam na ovaj portal na nagovor race. A vidim da ima ovdje i nekih drugih frendova. Pozdrav Frantic. Hvala vam na gostoprimstvu. Red bi bio da se predstavim. Pa ovako. Recimo da sam malo odklopljeni i šašavi te fanatični obožavatelj F1. Toliko da sam evo već i napisao nekoliko komentara prije nego sam se uopče predstavio. Sorry. Dakle F1 pratim več više od 30 godina. Prva utrka koju sam gledao bila je ona famozna VN Monaca 1984. Bio sam klinjo od 8 godina. I tako je polako počelo. U bivšoj Jugi teško se je dolazilo do nekih podataka što se tiče povijesti F1, a inaće se je malo pisalo o tom sportu. Uvijek su me zanimali rezultati iz povjesti pa sam se kroz godine snalazio kako sam uspio i znao. U 90-ima sam počeo naručivati knjige iz engleske, pa sam se eto i preko toga naučo engleski. Što se favorita tiče: trenutačno nemam nikoga posebno ali nemojte se smijati malo naginjem na Marcusa Ericssona. Možda malo zbog toga što su mi šveđani ok narod, možda malo i zbog Petersona i Johanssona. Iako sam ipak realan i mislim da nekih senzacija od "GSM"-a neće biti. I Maldonado mi je šašavo lud. Pa pošto ga dosta ljudi ne voli eto-ja sam opozicija. No nekada sam bio lud za De Cesarisom, pa je to možda i normalno. Inače u ligi su mi bili još i Nannini, Patrese i Modena. Kasnije i Jacques Villeneuve. Dakle više manje kontroverzni i možda ne baš najpopularniji likovi. Inače volim dobru borbu na stazi, nije važno za koje mijesto, pokušavam biti realan što se tiče vozača i momčadi. U stvari ne mrzim niti jednu momčad ni vozača. Glavno da ima akcije i da je prvenstvo otvoreno. Privatno volim humor, pa ponekad okrenem stvar na zajebanciju, što mi ponekad stvara probleme i u životu. A što mogu. Ne mogu se promijeniti. Evo sa skoro 4 banke još uvijek sam čupav, iz jeansa ne idem, pijem kavu za kavom i pušim dvije kutije cigareta na dan. Volim pisati, pišem pijesme, slikam slike, šečem psa i mačku te volim moju ljepšu polovicu. Vozim Nissan Primeru Wagon i pokušavam skupiti dovoljno novaca da mog BMW-735i iz 1990. izvučem iz garaže i bacim njegovih 211 "konja" u pogon. Pozdrav svima, nadam se da če biti dosta članaka, pametnih debata, humora i strasti. Neka čim više puta pobjedi najbolji, najhrabriji i najpošteniji.
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
I nas nazivaš manijacima... 
Dobro nam došao.
Sve je više 'odlschool' fanova i drago mi je zbog toga, stil života ti je perfektan, ne mariš za godine, mlad si u duši, to je jedino bitno.
Ugodno se smjesti, biće svega što si nabrojao.

Dobro nam došao.

Ugodno se smjesti, biće svega što si nabrojao.

Obrigado Felipe
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Dobrodošao nam! 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Dobrodošao marros
Predstavio si se ko da predaješ molbu za posao

Predstavio si se ko da predaješ molbu za posao

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
dobro došao marcus, ovaj marros

bašPredstavio si se ko da predaješ molbu za posao

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobrodošao manijače

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Dobrodošao na forum. 

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
OOOOO, pa đe si ti, kućo stara!?
Hebemu, ja šaljem PM, a ti ništa skoro 15 dana.
Nema veze, sad si tu.
Ajd živio!
PS. AkBgda da središ taj svoj 735i.

Hebemu, ja šaljem PM, a ti ništa skoro 15 dana.
Nema veze, sad si tu.
Ajd živio!

PS. AkBgda da središ taj svoj 735i.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Marros
- Karting
Još jednom hvala svima na dobrodošlici. A evo, pala mi je i jedna ideja na glavu. Bilo bi fino kada bi se mi ljubitelji ovoga sporta mogli jednoga dana okupiti na nekakvoj recimo "seansi". Ono neke vrste zajednički party piknik uz dobru zabavu pa da se konačno vidimo i na "četiri oka". Mislim da bi to bila ludo dobra zabava. "Where is will there is way." A sutra pred TV i pažljivo promatranje pa onda analiza.