senja je napisao/la: 29.05.2017., 14:58
Pa ne znam šta je više, smiješno ili žalosno ne kontati osnove...
Normalno da je Kimi vozio brže na SS, što pobija tvrdnju da ga je Ferrari svjesno poslao na sporije gume, odnosno tvrdnju pojedinaca da ih je bilo teže zagrijati. A tvoja je tvrdnja da je Kimi trebao ostati duže na stazi, a u toj situaciji je Ricciardo bio preko sekundu brži. O tome ovdje i govorimo. A ti si (ili je neko drugi) spomenuo nešto kao da US može izdržati čitavu utrku. Može, (Button i Wehrlein su to i pokušali) ali kojim tempom?
Što se tiče Bottasa i Maxa, obojica su zadržana nakon boksa od Sainza. Da Bottas nije pratio Verstappena, Sainz bi pustio Maxa i čovjek bi odradio undercut bez problema. Zato je Ricciardo bio brži. A normalno da nije bio brži na US kad je vozio iza njih...
Mislim da su Button i Wehrlein odustali na polovici utrke jer su shvatili da se ipak ne može s US-om odvoziti cijela utrka. Ta moja ''tvrdnja'', bila je u obliku pitanja, da US može izdržati cijelu utrku je bila reakcija na tvoju tvrdnju da je Kimi do 34 kruga toliko potrošio gume da je bio sekundu i pol sporiji od Vettela. Malo me to čudi budući da je Pirelli najavljivao da bi mogli komotno odvoziti cijelu trku na US-ovima.
Što se tiče Raikkonenovog dužeg ostajanja, mislio sam na krug-dva, ne na 10 krugova.
Sainz vs. Bottas vs. Max.
Napomenuo sam da sam gledao samo krugove prije nego što su stigli Sainza i u tim krugovima su također bili puno sporiji od Ricciarda. Inače je u prvom stintu Ricci bio sporiji od Maxa sve dok vodeći nisu stigli dvojac Button i Wehrlein pa su se onda svi sabili.
E da i nešto što se krivo protumačilo. Nisam tvrdio da Kimi nije smio voziti brže, nego nije bilo potrebe da vozi brže. Ferrariji su bili uvjerljivo brži od svih ostalih, a i znali su da sve što Kimi vozi Vettel vjerojatno može pratiti. Tako da ćemu forsirati kada su i u ''cruise modu'' brži od svih ostalih.
Treba paziti na motore.