VN Monaka (Circuit de Monaco) 25.-28. Svibnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
@zelot
MrDoomroom ti je odgovorio. Lako je sa onakvim bolidom puštati vozače da se bore. Mada je i tada bilo TO, koje je Nico većinom ispunjavao, a Lewis ne. I nekako mi se činilo da je Lewis ipak imao veću "slobodu" kod nekih stvari nego Nico. Nema veze, bilo prošlo.
Već sam rekao, volio bih da Kimi pobijedi, ali ako bude timskih odredbi, to razumijem, Bože moj, cilj opravdava sredstvo. Samo neka bude 1-2 pobjeda.
@hatt
Ideja da bi Bottas namjerno pokosio Konjiće mi je sulida (i previše), ali ako bi to uradio, vratiti prvom prilikom, ali sa Hasom ili Sauberom. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
U glavi mi se od sinoc vrti 100 scenarija u prvom zavoju, bas me hvata nervoza...

slika

Brumica
GP3
GP3
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Ja nekako ne vjerujem da će biti problema između Kimija i Seba. To su dva iskusna vozača koji imaju veliko poštovanje jedan prema drugome i još su k tome timski kolege, ne vjerujem da se njima treba posebno objašnjavati procedura kod starta. Čak i ako se dogodi da Seb "zaroni" malo više, sumnjam da bi Kimi išao na nož. Komplikacije vidim s ekipom iza, ako dobro stratraju (Bottas i RB-ovi) moglo bi biti veselo. Nadam se da momčadskih odredbi neće biti, a i nekako vjerujem da bi Seb mogao preskočiti Kimija na startu. Samo da održe 1-2 bez obzira tko će biti prvi, a tko drugi jer Hamsta je daleko iza i to se treba iskoristiti. :kokice:
They see me strollin', they hatin' :cool:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
zekohonda je napisao/la: 28.05.2017., 08:11 Jedem jogurt na balkonu i gledam nekakve potleusice...pozdrav sa glamurozne azurne obale!
potleusice? misliš nekakve neugledne kućice, potleuše, u Monaku na azurnoj obali? :D
Jesi bio petkom na ulicama Monaka? Kakav je miris glamura?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
https://twitter.com/sebvettelnews/status/868471877517197313 :mrgreen:

Što se tiče utrke, treba na umu imati da će Seb vrlo vjerojatno morati bar jednu utrku startati sa začelja zbog motora...

f1zd
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Jenson starta iz boksa.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Prvi zavoj ce biti vrlo zanimljiv. Cinjenica da nema Hamiltona ispred Valtterija znaci da ce Bottas startati u full attack modu. Provuce li se na slican nacin kao u Sochiu moze ozbiljno ugroziti Ferrarije. A mozda i napravi udes ko u Belgiji 1998. Verstappen ce biti jako opasan, Grosjean je ceo vikend nervozan na pisti, Stroll i Palmer uvek opasni. Vandoorne se nasao u sredini poretka sa slabasnom PJ i on bi mogao proci lose na startu kao Alonso u Spaniji. Nabio sam si ogromni hype, mogla bi ovo biti spektakularna utrka. Da ne spominjem Indy...
slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 11 mj
Mene strah nekog oštrog zatvaranja Kimija. Nije mu to strano. Vidjeli smo to i na prošloj utrci. A svakako očekujem od Vettela bolji start. Samo da Kimi ne usere sa zatvaranjem, ako bude slabije startao.

Ne očekujem da bi Bottas mogao ovdje bolje startati, s obzirom koliko im je više vremena trebalo za zagrijavanje guma na ovoj stazi.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mene je strah da će nakon svog ovog hypea oko starta i same utrke ispasti mirni start s dosaditisom od utrke kako to obično biva nakon ovakvog hypea :mrgreen:

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
senja je napisao/la: 28.05.2017., 12:16 Mene strah nekog oštrog zatvaranja Kimija. Nije mu to strano. Vidjeli smo to i na prošloj utrci. A svakako očekujem od Vettela bolji start. Samo da Kimi ne usere sa zatvaranjem, ako bude slabije startao.
Do sada Kimi nije nikad "usro", pogotovo ne prema Vettelu. Uvjek je bilo obrnuto. Pitanje je da li će Vettel biti pametan jer je utrka duga i nepredvidiva..

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Alen13ASC je napisao/la: 28.05.2017., 12:14 Prvi zavoj ce biti vrlo zanimljiv. Cinjenica da nema Hamiltona ispred Valtterija znaci da ce Bottas startati u full attack modu. Provuce li se na slican nacin kao u Sochiu moze ozbiljno ugroziti Ferrarije. A mozda i napravi udes ko u Belgiji 1998. Verstappen ce biti jako opasan, Grosjean je ceo vikend nervozan na pisti, Stroll i Palmer uvek opasni. Vandoorne se nasao u sredini poretka sa slabasnom PJ i on bi mogao proci lose na startu kao Alonso u Spaniji. Nabio sam si ogromni hype, mogla bi ovo biti spektakularna utrka. Da ne spominjem Indy...
Pa da, udaljenost od starta do prvog zavoja je Monacu je ista kao i u Sochi-u :chill:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
3 safety cara.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 11 mj
Ma dobro, ja ne pričam o fanboj cvikama i sličnim šemama...
Vettel ako bolje starta, a obično tako bude, neće se ustručavati da napadne prvo mjesto. Zato me je strah Kimijeve reakcije. Koja je obično preagresivna u takvim situacijama. Imao je takvih par situacija sa Bottasom, dok je ovaj bio u Williamsu. Pa i ovu na prošloj utrci sa istim vozačem. Sa Sebom je imao nekoliko žestokih duela gdje je Seb baš morao na silu proći, ne popuštajući ni milimetra. Za obrnuto, i to "uvijek" nije mi jasno. Bila je samo ona situacija od prošle godine, lančana reakcija između tri bolida. Ali je to Verstappen izazvao, tako da...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
MIslim da će jedina briga Ferrarijevih dečki biti vješto zatvaranje Bottasa i Maxa... sumnjam da će zatvarati jedno drugog.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
croatic f1 je napisao/la:Mene je strah da će nakon svog ovog hypea oko starta i same utrke ispasti mirni start s dosaditisom od utrke kako to obično biva nakon ovakvog hypea :mrgreen:
bas zato sto si to sada spomenuo nece biti cisti start slika
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Šta je ovo, od kako se Ferrari vratio pere me trema pred utrku.

Ja mislim da na startu neće biti problema u vrhu. Ferrari će se paziti kao i bottas. Uz kimijevu pobjedu najviše želim da Max bude ok, fali kada ja out.
No!

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
senna66 je napisao/la: 28.05.2017., 12:43
croatic f1 je napisao/la:Mene je strah da će nakon svog ovog hypea oko starta i same utrke ispasti mirni start s dosaditisom od utrke kako to obično biva nakon ovakvog hypea :mrgreen:
bas zato sto si to sada spomenuo nece biti cisti start slika
Tome se i nadam :prcnjau:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Glasniju F1
Meni je zapravo cijela "briga" da li Vettel može zatvoriti Bottasa na startu. P1 na ovakvoj stazi 95% uglavnom brani svoju poziciju. A nakon toga nikad neznaš tko bi mogao imati bolju strategiju

Uglavnom da kroz cijelu utrku ne bude safety-a je po meni ravno čudu pogotovo nakon ovih bolida i podosta neiskusnih vozača

Još uru vrimena :klopa:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ručak se razgrađuje vrijeme je za F1 samo da ne zaspem, ide to tako ruku pod ruku :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
https://twitter.com/CokeFIN/status/868797470507233280
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡