Znam da postoji slična tema, ali htio bi da se ovdje, na jednom mjestu skuplja kolekcija dokumentarnih filmova, igranih filmova i ostalih video materijala vezanih za F1! Vjerujem da će uvijek netko nešto iskopati što do sada nismo vidjeli
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
Evo ovdje imate prilog o Michael Schumacher-u daleke 1996 na HRT-u i mnoge utrke koje su emitirane na HRT-u (2005. i 2006. god i nešto od 1998. god koliko sam vidio). Bacite pogled na profil od Spa1995 ima svašta.
tek nedavno pogledah dokumentarac weekend of champion polanskoga koji prati jackiea stewarta u monacu '71.
bio sam vrlo skeptičan svezi toga da proslavljeni polanski radi f1 dokumentarac, mislio sam da će to bit nekakvo umjetničko izdrkavanje, pa sam ga izbjegavao, ali bijah potpuno u krivu!
meni odličan! i nadodani kraj kad oni opet zajedno gledaju dokumentarac je isto zanimljiv. https://vimeo.com/202998736
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Jester je napisao/la: 08.02.2018., 13:55
Za one koji još nisu pogledali, dokumentarci o McL i Ferrariju mogu se naći na yts (bivši yifi) stranici.
Kao i Williams
Dok na RARBG imaš ovaj o Stewartu, zatim 1:Life on the limit, ....
Senna Vs Brundle ima Daily motion (u 2 dijela)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zekohonda je napisao/la: 11.02.2018., 13:19
Pogledo sam neke druge dokumentarce o bmw-u i zanardiju, ali ovo nikako naci dzabe.
Budem pogledao...i tako i tako idem na spa 24 ove godine.
Imaš pm.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
http://www.imdb.com/title/tt2518788/
Dokumentarac o povijesti Formule 1, od samih početaka do danas.
Dosta ga je teško naći na "onim" stranicama zbog imena 1. Ako kome treba mogu uploadati, neka se javi na pm.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
blown diffuser je napisao/la: 12.02.2018., 12:16http://www.imdb.com/title/tt2518788/
Dokumentarac o povijesti Formule 1, od samih početaka do danas.
Dosta ga je teško naći na "onim" stranicama zbog imena 1. Ako kome treba mogu uploadati, neka se javi na pm.
"1" ili "1:Life on the limit" ima RARBG.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pa dobro, nismo stavili "puno" ime stranice.
Ili link
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”