Fat&Furious
Blue Flags F1 Team
kikijv97
Berlinetta Corsa F1 Racing
Citrolo Racing Team
Brianza F1 Team
Only fools and horses F1 Team
UltraMegaOk F1 Team
Italian Racing F1 Team
SPLIT
Spicy Racing Formula 1 Team
McSeat Racing F1 Team
Senna F1
Hattrick
Yacht.Social
IMT2017
Toms RT
HRVOJE F1 TEAM
Hubolt GP Team
Azavi-Ferrari Racing
IstraLex
Takođe, i moja malenkost se zahvaljuje G-dinu Lanceu Strollu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
avetma je napisao/la: 27.05.2017., 21:50
Još uvijek nemamo pogođen pole, ovaj put najbliže je ekipa Ursus racing, 1:12.197, a Kimi je vozio 1:12.178.
Ako neko s Mercedesom pogodi pole igra je prektički gotova. Nego @avetma neznam jesi vidija post di san već pita, što je sa statistikom u igrici čini mi se da nije točna
Baš sam razmišljao dal da prodam Ferrarijev motor i kupim Mercedesov ili sačekam sa kupnjom jer bi Ferrari mogao biti brži u Monaku. Odluka je pala i možete pretpostaviti....
Tek kupim Benzov motor i Hamdija zaglavi na 13. mjestu (on se možda i probije u prvih 10), Massa i Ocon još iza (Strolla neću ni pominjati), a ja profulam PP prognozu za 1,053 sekundi.
'Bemti kvale.
Naravno, govoreći sa aspekta F1puls managera
Inače, prezadovoljan
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Još uvijek nemamo pogođen pole, ovaj put najbliže je ekipa Ursus racing, 1:12.197, a Kimi je vozio 1:12.178.
Ako neko s Mercedesom pogodi pole igra je prektički gotova. Nego @avetma neznam jesi vidija post di san već pita, što je sa statistikom u igrici čini mi se da nije točna
Aha, odgovoreno je ranije, statistika mi je otišla k vragu nekih desetak dana nakon otvaranja igre i svi statistički podaci su se izbrisali, pa tako nedostaju neki brojevi, ali ništa značajno.
Aha, odgovoreno je ranije, statistika mi je otišla k vragu nekih desetak dana nakon otvaranja igre i svi statistički podaci su se izbrisali, pa tako nedostaju neki brojevi, ali ništa značajno.
Ma da, vidija san da se neke komponente ne poklapaju sa brojem članova. Al za dogodine odličan detalj, ako bude radilo, zgodnije je za pratiti konkurenciju što se kupuje i ko što ima nego svakom posebno ulaziti u profil.