PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
avetma je napisao/la: 20.05.2017., 20:28 Nije točno da nigdje nije pisalo, ovo stoji konstantno isto od trena kad je otvorena igra.

slika
pricam o prvom postu , znam da je bilo u igri . Sjecam se kad si stvio prvi post i igru svi smo brze bolje isli registrirat i cackat po momcadima.....
tko bi u tom ushicenju srece jos citao "pitanja"

Nego neznam zasto se stalno vracamo na to....u igri su bile pozivnice i opet se upetljalo tih 10% :bang:
E da pitam..... dali ce se lova ili bilo sto prenositi za slijedecu sezonu ili ce biti reset i sve ispocetka?

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Vidjet ću, ne znam ni da će biti igre dogodine, ovisi o slobodnom vremenu tamo oko studenog i prosinca, a ako bude - još ne znam što će se točno mijenjati i kako će ići u novu sezonu...

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ja bi samo dodao vezano za pozivnice, da to treba ukinuti, od slijedeće sezone.
Dakle, plasmani, pogađanje vremena PPa i ovi bonusi tipa ko će napraviti najviše/najmanje krugova ili ko će prvi ispasti,.....
Da, i što smo ranije pominjali, "razgraničiti" motore po ekipama.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Dajte malo stanite na loptu, ubijate Vetmi volju. Kome se svidja nek igra a kome ne nek ne igra. Laku noć.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
KrBoy93 je napisao/la: 21.05.2017., 02:02 Dajte malo stanite na loptu, ubijate Vetmi volju. Kome se svidja nek igra a kome ne nek ne igra. Laku noć.
:thumbs:
Fino Alla Fine

Carillo
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
hattrick je napisao/la: 20.05.2017., 11:58

@kikijv97, period registracije je zaključan za ovu sezonu, tako da ti plan neće proći., no to ne znači da sljedeće godine nećeš biti pametniji. ;)

Ja nemam ništa protiv da se igrač nagradi time što pozove nekog od igrača.. to može biti samo pozitivna stvar, naravno pod uvjetom da su pozvani novi članovi stvarne osobe koje je moguće provjeriti tipa na Fejsu ili na sl. načine. U suprotnom "instant ban" iz igre, onog koji poziva i sve pozvane... i to je uostalom ta Vetmina provjera koja je sasvim uredu.

Osobno imam samo jednog igrača preko pozivnice.. jer nisam te sreće da radim ili živim u mjestu gdje mogu naći više igrača koji bi bili zaigrani za PulsMenager. Moj prijatelj radi u austrijskoj firmu sa sjedištem u HR i čini mi se da je upravo on taj koji ima tih četvero ispod sebe, i njemu treba barem još dvije utrke stanke da kupi Vettela ili Hamiltona, no on je zbog tog čekanja do sad skupio deficit u bodovima od 40-tak bodova koji će nakon još dvije utrke sigurno porasti... i trbat će mu barem tri utrke da nas sustigne, i to uz najbolju sreću... a do tada ćemo i mi imati isti (ako ne i bolji) arsenal u svojem timu. Tako da je ta taktika koju on ima, i koju je odabrao misleći da će na taj način bolje iskoristiti tu prednost preko pozivnica, itekako nategnuta. Pa stoga ne mislim da bi se njega trebali više bojati kao nekog nedostižnog konkurenta... jer bi mu se mogla ta taktika čak odbiti od glavu, jer je rizik veći, uz minimalnu prednost. Mora mu se dosta toga poklopit da izađe na vrh i ostane tamo.

Btw.. on od pozivnica zaradi kojih 1mil, dok sam recimo ja na Perezu prošlu utrku zaradio 750tis., tako da i nije nešto prevelika razlika. Također on nije pogađao vremena pola sve do predprošle utrke... dok netko od nas je možda bio u desetinki. Tako da je ta prednost sasvim relativna... no da bi je netko trebao imati, pa makar i takvu, zbog popularizacije portala i igre, mislim da bi.

Znam da sljedeće godine ću imati opet jednog od pozivnica, no također znam da će biti puno više pozivnica od vas koji sad vidite da se može i tu ušićarit nekakva prednost, na vašu korist i korist popularizacije igre.. i to je OK.
Objasni boldano. Top vozač (Hamilton/Vettel) može donijeti maksimalno 75 u jednoj utrci (pole(25) i pobjeda(50), a realno je da će osvojiti 45-60. Dakle, to se hvata u jednoj utrci, osim ako se baš ne dogodi (ne)sreća da taj kupljeni vozač odustane ili nešto slično.

A što se tiče pozivnice: (pre)velika je to prednost, ajde jedna pozivnica i tih 300 po utrci još nekako, ali milijun po utrci to je ogromno. Ti se tu tješiš da zarađuješ 750t zbog Pereza, a zapravo upravo tim primjerom pokazuješ kolika je tih milijun prednost. Znači, tebi niti Perez (koji je, btw, prošlu utrku osvojio odlično 4. mjesto i vjerojatno do kraja sezone neće to ponoviti) ne može nadoknaditi lovu po utrci koji on dobije samo od pozivnica. A ti si tog Pereza bome i masno platio dok je on lijepo štedio i pri tome zarađivao više od tebe.
I sad kad on zbog tih 1m po utrci kupi Hamiltona ili Vettela utrku prije svih, mi se još možemo nadati da će Hamilton/Vettel tu utrku kiksati. Ali, on i dalje ima svoj 1m po utrci više, kasnije i još više jer će zarade postati veće. I opet će što god drugi radili zgrnuti lovu za šasiju ili drugog vozača prije svih. Zato sam napisao da se DUGOROČNO protiv toga nemoguće boriti.

Kolega je napisao da je on prvi trenutno bez ijedne pozivnice. I svaka mu čast, tamo na chatu sam i napisao svoje mišljenje da je on dosad najbolje igrao. I ja sam u samom vrhu bez pozivnice. Ali, slabe su to prednosti sad kad znam da netko tu iza nas zarađuje 1+ milijuna po utrci više i mirno zbraja lovu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
KrBoy93 je napisao/la: 21.05.2017., 02:02 Dajte malo stanite na loptu, ubijate Vetmi volju. Kome se svidja nek igra a kome ne nek ne igra. Laku noć.
Ja samo pričam o narednoj sezoni, ništa više. :chill: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Samo opušteno dečki, još je duga sezona... tehnički i sportski pravilnik je donešen na početku sezone... e sad, tko se kako dočekao na noge, u tom je bit ove igre. ;)
Dali si FIA/FOM-a pucala u nogu...? Sumnjam. Mislim da je sezona sasvim zadovoljavajuća, i bilo bi šteta neponoviti cijeli event PulsMenagera i sljedeće sezone.

Sreća je jako bitan faktor, pogotovo kad ideš do kraja samo sa jednim vozačem.. tako da ima još vremena za iznenađenja. Za sad se još uvijek radi sa sićom bodova, vidjet ćemo kad počne pravo zgrtanje po utrci, tada je sve moguće, i kalkulator više neće biti od neke velike pomoći.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Slažem se za pozivnice koje bi trebalo ukinuti ili žestoko nerfati...umjesto milju eura da dobiješ primjerice 250.000 ili 400.000 bonusa.
Što se mene tiče ja nemam ni jednog sponzora...neovisna momčad :prcnjau:

Trenutno sam zadovoljan situacijom...biti će zanimljivo ovo slijedeće razdoblje sezone.

Vetma sve špijunira i ima pogled u financije vidim :chill:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Meni su pozivnice jedina stvar koja mi se kod igre ne sviđa, to sam već na početku komentira. Ja sam jedan od 40ak koji smo otpočetka imali Mercedesa i skupljali smo jedanke pare do prvih Sainza i Hulkenberga, ali sad kad vidim da se dobiva po 250 300 000 eura po utrci od samo jedne pozivnice ne vidim način kako se natjecati s tim. Ako je npr. best buy Perez, a neko ga kupi utrku prije jer prije skupi za njega ja tu nemogu konkurirati, osim da idem na nominalno lošijeg vozača i nadam se neočekivanim okolnostima kao odustajanjima Pereze ili slično, koje će me izgurati naprid. Posli će se virujem otvoriti puno više mogućnosti i varijacija kad timovi budu različiti i kad se počnu kupovati Bottasi Raikkoneni Vetteli i Hamiltoni, ali sad dok se timovi tek razvijaju teško se natjecati s takvom prednost.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nema bonus pitanja ovaj vikend? :mrgreen:
Najmanje krugova na prvom treningu, ovo, ono,....., ha? :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kako nema? :)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Alonso=Button?
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Da, isto vrijedi ako eventualno bude još zamjena tijekom vikenda.

Frantic
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 24.05.2017., 21:01Kako nema? :)
:gandalf:
:mrgreen:
Postavio si pitanje, zbog kojeg moooožda niko ni ne dobije bonus. :chill:
Ako je ne bude....
BTW, sutra (četvrtak) je 25.05., ne 26.05. ;)
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

hrcfaca
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Lewis Hamilton
Što se sada događa, s obzirom da uopče nije bilo crvene zastave?

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Pitanje je na VN Monaka, ne na prvom treningu. Tako da bi se trebalo nastaviti i na ostale sesije.

Matek14
GP3
GP3
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
tko je ovo fulao može se samo :bang: hahhah
sigurna oklada na strolla :rofl:
Fernando is faster than all of you :jupije:

Ferrari
Formula 1
Formula 1