VN Monaka (Circuit de Monaco) 25.-28. Svibnja 2017.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vjerojatno je @senja mislio na izlazu iz tunela ima li DRS zona. Nema, vjerojatno bi preopasno bilo da je tu stave.
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
- S nama već: 10 god 6 mj
47.5 metara nadmorske visine najniža točka staze? Odakle ovi podaci, pa kraj mora se voze, ljudi s jahta gledaju utrku, nemože biti više od metar ipo nadmorske visine da ga jebeš. A i ova najviša mi izgleda totalno kriva, teško je ocijeniti uzbrdicu ali na tako kratkoj stazi sumnjam da je i 42 metra razlike između najviše i najniže točke, 88 metara da i ne spominjem.
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
A onda možemo zaključiti da je najviša oko 43 44 metra. Stvarno televizija ublaži uzbrdicu, 42 metra razlike je puno nisan mislija da toliko ima.Viper je napisao/la: 23.05.2017., 15:39 Da tu im nešto ne štima sigurno, uglavnom razlika između najniže i najviše točke je točna 41,8 m.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ma jok, onako mi je text bio interesantan pa sam podjelio, pored cinjenice da Mercu mozda Monako nece odgovarat, ima tu jos dosta stvari objasnjenih, kao recimo da ce imat stabilniji bolid na high speed krivinama(Suzuka, Spa), vise potiska zbog vece podnice i difuzora i tako, koga interesuje nek cita

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
I meni je to odmah prvo upalo u oko.mzf1 je napisao/la: 23.05.2017., 15:30 47.5 metara nadmorske visine najniža točka staze? Odakle ovi podaci, pa kraj mora se voze, ljudi s jahta gledaju utrku, nemože biti više od metar ipo nadmorske visine da ga jebeš. A i ova najviša mi izgleda totalno kriva, teško je ocijeniti uzbrdicu ali na tako kratkoj stazi sumnjam da je i 42 metra razlike između najviše i najniže točke, 88 metara da i ne spominjem.

Smanjiti i minimalnu i maksimalnu za po nekih 45m, i to je to.
To sa previše i premalo vjere je moj trademark ovdje.

Ne kopiraj. [ link do slike ] [ link do slike ]

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
@frantic zastiti tu izreku ko Pande, lovokradice su na svakom koraku 

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 7 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Uff odlično otvaranje teme kolega Ferrari

Evo prognoziram da će Rosberg poslije utrke intervjuirati vozače.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Baš sam i ja o tome razmišljao kad sam vidio da će biti na utrci..Kad može Webber (Vettelov bivši kolega i rival), može i on. Baš me zanima kako bi to bilo ako bi Hamilton završio na podiju..Explorer je napisao/la:Uff odlično otvaranje teme kolega Ferrari![]()
![]()
Evo prognoziram da će Rosberg poslije utrke intervjuirati vozače.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 7 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Mislim da će biti sve normalno, više se ne natječu i to je to.
@Ferrari - nisu loše? Hmm, kakve su to onda odlične
@Ferrari - nisu loše? Hmm, kakve su to onda odlične

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Globalno zagrevanje i HARRP čuda činemzf1 je napisao/la: 23.05.2017., 15:30 47.5 metara nadmorske visine najniža točka staze? Odakle ovi podaci, pa kraj mora se voze, ljudi s jahta gledaju utrku, nemože biti više od metar ipo nadmorske visine da ga jebeš. A i ova najviša mi izgleda totalno kriva, teško je ocijeniti uzbrdicu ali na tako kratkoj stazi sumnjam da je i 42 metra razlike između najviše i najniže točke, 88 metara da i ne spominjem.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Danas se igro nogomet. Masa najbolji od sadasnjih f 1 vozaca, kvjat najgori.
Zavrsne pripreme u tijeku.
Zavrsne pripreme u tijeku.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Fala. Bit ce nesto, samo da prezivim. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Aaa... Zaboravio sam skroz Zeko da si u Monaku ovog vikenda. Želim ti najbolji provod i najviše akcije pred tvojim očima. Uživaj!

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Biti će interesantno pratiti vremena krugova. Momenta ima puno za uspon, široke gume daju puno gripa. Downforcea kao u prići, ali su i bolidi puno širi, ali i vozači najbolji na svijetu pa očekujem brža vremena kruga.
"What a little star." May 26, 2012.
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda