Ovo mi je isto/slično kao i scene iz filma "Gran Prix".
Film je dostupan na Yifi torrent stranici pa ako netko ima želju pogledati znate proceduru.
Odavno je taj film u kolekciji na hard disku
Zajedno sa Le Mansom i svim ostalim filmovima koji imaju veze sa utrkivanjem, kako igranim, tako i dokumentarnim.
Imam čak i onaj "ne znam sad kako se zove" sa Stalloneom (koji je smeće, što jest jest), al jbga, šta ćeš.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zekohonda je napisao/la: 20.05.2017., 21:51
Driven!_
Nemoj gledat .
Ma znam.
Pogledo jednom, nekad davno.
I zayebo se, jer sam izgubio sat i 40 min života, koje sam mogao iskoristit za nešto konstruktivnije.
Kad se pravila kolekcija, skinuo ga, eto, jer u "u njemu ima bolida i utrkivanja".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 20.05.2017., 21:41 Odavno je taj film u kolekciji na hard disku
Zajedno sa Le Mansom i svim ostalim filmovima koji imaju veze sa utrkivanjem, kako igranim, tako i dokumentarnim.
Imam čak i onaj "ne znam sad kako se zove" sa Stalloneom (koji je smeće, što jest jest), al jbga, šta ćeš.
To je to
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
Driven je bre filmčina doživeo sam ga vrlo lepo kad sam ga po prvi put odgledao kao klinac. Dobri vozači, Rocky, spektakularni udesi, odlična mjuza (Fat Boy Slim, Tantric, Leroy i Insolence) i Estella Warren
Evo par slika iz Autoworld-a u Briselu. Ima svega vezano za automobilizam, f1... pogotovo za ljubitelje crvenih . Obzirom da smo došli 10 minuta ored zatvaranje nismo uspjeli sve uslikati, a i ove su nabrzaka pa su bed kvalitet. Kome bude usput obavezno posjetiti.
Jedan video koji sam napravio prije koji tjedan da malo nabrijem ljude za posljednji dio sezone
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EG9KbczGdaQ[/youtube]
Sad malo napetost kvari Singapur, al svasta se moze desit do kraja
Sto mislite?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Dobar.
Možda nisi trebao ubacivati scene iz prethodnih sezona, ali bez obzira na to, sviđa mi se.
I svaka čast što si se potrudio.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 26.09.2017., 22:05
Dobar.
Možda nisi trebao ubacivati scene iz prethodnih sezona, ali bez obzira na to, sviđa mi se.
I svaka čast što si se potrudio.
Da, pokusao sam sto vise izbjegavati isjecke van ove sezone, al posto je ova sezona siromasna pravim pretjecanjima morao sam ponesto ubacit