avetma je napisao/la: 20.05.2017., 14:23
kikijv97 je napisao/la:Ma nema tog nacina da netko provjerava koliko mozes muljat. Od IP adresa, browsera, mobitela. Brate mili pa slozim svojima doma na 4-5 mobitela i pospajam se na mobilnu mrezu pa ti trazi tko je to a iza toga se krijem ja

Slijedece godine slazem 50 acc i rokam. Prava imene i prezimena.
Druga stvar ono sto sam govorio. ako zelis vise igraca stavi na naslovnicu vece, stavi kada se mijenja nesto.... stavi kada su dodatne igre, a ne to bezveze na forumu u jednoj recenici.. "otvorena nova bonus igra". Pa ja ako sam dezuran cijeli tjedan i radim od ujutro do navecer. pa nemam bas vremena blejat u to non stop.
Složi 50 sponzorskih acc slobodno, vidjet ćemo kako će to proć.
Sto se tiče bonus igara, opet ponavljam, igra nije dio portala nego dodatak, moja razbibriga i side project. Neće nikakve obavijesti ići o naslovnicu, ni o bonusima, ni o stanju u igri, a vrlo vjerojatno ni o pobjednicima na kraju. Portal posjeti par tisuća ljudi dnevno, igru igra 200tinjak igrača. Kakve logike ima da se stavlja sadržaj koji neće zanimati i o kojem neće znati ništa 99 od 100 posjetitelja? Ajmo malo mućnut glavom i promisliti o širem kontekstu, ovo su totalno bezvezne ideje da bi se olakšalo nekom jer mu se ne da ili ne stigne otvarati igricu. Ili igraš ili ne, ne znam odakle ideja da bih trebao crtati pravila svakom osobno. Jel tako pišete mailove autorima drugih igara? "Dragi Konami, PES je sranje jer piše Pkro umjesto Pršo i to me nervira, hitno mijenjajte." Daj malo logike.
Ante, krivo sam mozda napisao....nisi shvatio.... ukratko i s oprostenjem na jeftinom jeziku...
Postujem tvoj projekat i cijenim sve sto si napisao ali opet ponavljam da .... nudis pozivnice za druge a svoje clanove omalovazavas i govoris tko im je kriv sto nisu procitali "uputstva".
Ono sto kazes ne mislim da je olaksavanje nekom napisati da je stavljena bonus igra na vidljivo mjesto. Ne vidim razloga cemu to skrivanje? da imas vise klikova??
To ti je kao da negdje na areni forumu pise da se trka nece prenositinego ce biti snimka u 20h, i sad ja...kreten upalim i vidim da nema nista pogledam poslije, vidim da pise na forumu i gledam kako mi se drugi smiju i misle ... tko ti je kriv majmune sto radis mi koji drkamo po netu cijeli dan mi smo znali a eto ti u godinama tko te jebe , moras malo vise biti na netu
I da PES nema licence za sve pa eto nekom sranje , mozda netko i salje mailove, ja eto mogu komunicirati sa autorom ove igre koja ima sve licencirane vozace i timove

i ukazati na neke stvari koje MENE smetaju.