PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 4 mj
mzf1 je napisao/la: 01.05.2017., 23:26 Ma sve to stoji ali ja san recimo Pereza uzeja jer se nadan pomacima u cijeni ako B specifikacija bolida bude radila ko prosle godine, tad ocekivan jake Q i utrku sustizanje williamsa a tad i porast cijene bar za 2 milijuna.
Da sad sam sebe citiram, Force Indija izdominirala, kvalifikacije su popravili, u utrci su i dalje brutalni, i uz dosta sriće Perez mi je sam donija skoro milijun, a nakon ovakve utrke očekivano bi bilo i da mu cijena poraste.

Carillo
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
mzf1 je napisao/la: 14.05.2017., 16:14
Da sad sam sebe citiram, Force Indija izdominirala, kvalifikacije su popravili, u utrci su i dalje brutalni, i uz dosta sriće Perez mi je sam donija skoro milijun, a nakon ovakve utrke očekivano bi bilo i da mu cijena poraste.
Da, FI je pun pogodak :thumbs: A i ja sam zadovoljan sa svojim Hulkom, odmah iza njih, nastavlja berbu bodova :thumbs:
Mada će to idalje u budućnosti biti borba za 7-8 mjesto, ovo danas je ipak dosta sreće sa 3 od prvih 6 koji su odustali.
seva je napisao/la: 14.05.2017., 17:17 meni je donija miljun ipo
Mislim da isti vozač svima donosi isto, tako da sumnjam da ti je donio milijun ipo :mrgreen:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Stigli rezultati, bodovi i novac, a igra je ponovo otvorena za Monako. :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Tko bi rekao ovaj vikend mi Sauber i Honda donijeli 10 bodova. Svaka im čast! :thumbs:

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Nije mi u glavi da je i Sauber donjeo nešto bodova. Sad mi još više krivo zbog one kazne, kao i greške u boksu. Mogao je završiti dvije pozicije više. :D

Kad će nove promjene cijena?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Upravo su došle i nove cijene.

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Perez osta na 32 milijuna, Ante uništavaš nas jadne siromašne koji smo zadnje pare na njega bacili, čak je i ona rupa Kvjat narasta 2 milijuna. Ali zato ovi što su Hulka uzeli sad lipe pare broje.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
TAG HEUER!!! :cheer:
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo nakon pete utrke nešto malo dodatnih informacija :)

Najbogatiji igrač trenutno ima nešto malo više od 25 milijuna eura i što je zanimljivo, ekipa mu nije tako sjajna. Očigledno se još čeka s kupovinom pravih aduta. Logično, taj igrač (odnosno tih par igrača) niti nije u vrhu poretka trenutno i baš me zanima može li se pravovremenom kupovinom izbiti na vrh dok neki igrači već šibaju sa solidnim brojem bodova. I još nešto, jedan od tih par igrača koji su trenutno najbogatiji uopće nema Mercedesov motor, a dosta vas se žalilo da je to ograničavajući faktor u igri.

Prosječno stanje na računu u igri trenutno je oko 6 do 7 milijuna eura. Jako puno vas je švorc :mrgreen: ali kao što sam spomenuo ima i ovih nekoliko s preko 20 milijuna.

Sve što sam spomenuo odnosi se na ekipe koje imaju složenu cijelu postavu, ne ubrajam ove koji su nešto ostavili prazno pa trenutno ne sudjeluju.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Evo ja sam trenutno ispod 1M jer sam zadnjom utrkom skupio taman love za Pereza dok još nije poskupio a donosi redovito bodove. Postava mi je Hulk Perez, zadovoljan postavom. sljedeći zahvat je bolja šasija. Cilj ove sezone je završiti ispod 120 mjesta s obzirom da sam među onim koji su se zajebali a nisu tražili restart ekipe.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Vetma, pretpostavljam da je ovaj komentar reakcija na diskusiju koja je "tajna" između prvih pet u poretku na "Wall of champions". :D :zubo:
-za one koji neznaju, postoji mogućnost na "Wall of champions" da napišete komentar koji je vidljiv samo prvih pet, kao što postoji mogućnost da napišete da vide svi ostali.

Jesam li vam zagolicao maštu? :prcnjau:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
hattrick je napisao/la: 18.05.2017., 17:28 Vetma, pretpostavljam da je ovaj komentar reakcija na diskusiju koja je "tajna" između prvih pet u poretku na "Wall of champions". :D :zubo:
Ne vidim ja privatni dio zida jer nisam u top 5 :)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
avetma je napisao/la: 18.05.2017., 17:33
hattrick je napisao/la: 18.05.2017., 17:28 Vetma, pretpostavljam da je ovaj komentar reakcija na diskusiju koja je "tajna" između prvih pet u poretku na "Wall of champions". :D :zubo:
Ne vidim ja privatni dio zida jer nisam u top 5 :)
slika

D10S
Karting
Karting
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
vidim svi kupuju Pereza ... to je dobro jer ja bih mogao onda riskirat pa kupit nekog drugog slicne vrijednosti i na taj se nacin priblizit samom vrhu :) . Negdje ce i Perez morat kiksat par utrka :mrgreen:
slika slika slika

Carillo
Karting
Karting
Navija za: Ferrari
@vetma

vezano uz ovu našu malu raspravu u top 5, hoće li se ukinuti ove pozivnice u sljedećoj sezoni (ili bar značajno smanjiti iznos dobitka od njih)? Kolega je u chatu u top 5 iznio neke informacije o tome koliko neki imaju pozivnica i koliko love od toga zarađuju po utrci, i shvatio sam da se netko bez ijedne pozivnice (poput mene) ne može dugoročno nikako protiv tog ogromnog priljeva novaca boriti, bez obzira kako igrao.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Neće se ukidati, ali razmislit ću na koji način smanjiti utjecaj.

U top 10 u poretku nitko nema više od 1 sponzoriranog pod sobom. Gledajući igru u cijelosti - jedan igrač u igri ima 4 pozvane ekipe, dvojica imaju po 3 i još 20 igrača ima samo jednog.

MIKAELE
Karting
Karting
Navija za: mercedes
Ja sam trenutno u vodstvu i nemam nigoga pod sobom (sponzora)

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
avetma je napisao/la: 19.05.2017., 22:58 Neće se ukidati, ali razmislit ću na koji način smanjiti utjecaj.

U top 10 u poretku nitko nema više od 1 sponzoriranog pod sobom. Gledajući igru u cijelosti - jedan igrač u igri ima 4 pozvane ekipe, dvojica imaju po 3 i još 20 igrača ima samo jednog.
Pozivnice su glupost i treba ih ukinuti, pozvat cu ja cijelu svoju familiju koji nemaju pojma o f1 i pobirat lovu od njih..... bezveze.
Takvo umjetno napumpavanje love je nepotrebno. Nisam ni skuzio te pozivnice..... E sad idem nadrkat ekipu s posla, familiju i sve
:zubo:
Ne kuzim koji je smisao da ga pozoves kad je sezona vec pocela??
Treba poraditi na dinamici igre, eto ja nisam nista taknuo od pocetka.....

MIKAELE
Karting
Karting
Navija za: mercedes
Ja mislim da je smisao pozivnica bio da nas bude što više igrača.
Primjer mene je pozvao moj prijatelj da se priključim igri, bez poziva ja nebi ni znao da postoji ova igra.
Inače nema pozivnica nako što je igra krenula.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Slažem se, sistem pozivnica je sasvim uredu. Jedino sam adminima na početku sezone napomenuo da budu na oprezu kako se taj sistem nebi zloupotrebljavao... na što sam dobio dobar odgovor sa dobrim načinom provjere. To je u biti najbitnije!

@kikijv97, period registracije je zaključan za ovu sezonu, tako da ti plan neće proći., no to ne znači da sljedeće godine nećeš biti pametniji. ;)

Ja nemam ništa protiv da se igrač nagradi time što pozove nekog od igrača.. to može biti samo pozitivna stvar, naravno pod uvjetom da su pozvani novi članovi stvarne osobe koje je moguće provjeriti tipa na Fejsu ili na sl. načine. U suprotnom "instant ban" iz igre, onog koji poziva i sve pozvane... i to je uostalom ta Vetmina provjera koja je sasvim uredu.

Osobno imam samo jednog igrača preko pozivnice.. jer nisam te sreće da radim ili živim u mjestu gdje mogu naći više igrača koji bi bili zaigrani za PulsMenager. Moj prijatelj radi u austrijskoj firmu sa sjedištem u HR i čini mi se da je upravo on taj koji ima tih četvero ispod sebe, i njemu treba barem još dvije utrke stanke da kupi Vettela ili Hamiltona, no on je zbog tog čekanja do sad skupio deficit u bodovima od 40-tak bodova koji će nakon još dvije utrke sigurno porasti... i trbat će mu barem tri utrke da nas sustigne, i to uz najbolju sreću... a do tada ćemo i mi imati isti (ako ne i bolji) arsenal u svojem timu. Tako da je ta taktika koju on ima, i koju je odabrao misleći da će na taj način bolje iskoristiti tu prednost preko pozivnica, itekako nategnuta. Pa stoga ne mislim da bi se njega trebali više bojati kao nekog nedostižnog konkurenta... jer bi mu se mogla ta taktika čak odbiti od glavu, jer je rizik veći, uz minimalnu prednost. Mora mu se dosta toga poklopit da izađe na vrh i ostane tamo.

Btw.. on od pozivnica zaradi kojih 1mil, dok sam recimo ja na Perezu prošlu utrku zaradio 750tis., tako da i nije nešto prevelika razlika. Također on nije pogađao vremena pola sve do predprošle utrke... dok netko od nas je možda bio u desetinki. Tako da je ta prednost sasvim relativna... no da bi je netko trebao imati, pa makar i takvu, zbog popularizacije portala i igre, mislim da bi.

Znam da sljedeće godine ću imati opet jednog od pozivnica, no također znam da će biti puno više pozivnica od vas koji sad vidite da se može i tu ušićarit nekakva prednost, na vašu korist i korist popularizacije igre.. i to je OK.

Pitanje za Vetmu, što se sve gleda za osvajanje tih 10% od "ukupnog" dobitka pozvanog igrača, jer recimo on je po utrci osvojio 4mil. a ja sam umjesto da sam dobio 400tis. dobio samo 250tis. ? Predpostavlajm da se onda nedobiva 10% od ukupne zarade tog igrača, već samo što je zaradio preko bodova i eventualno pogođenom pol-pozicijom. Dok ono što je dobio za sudjelovanje (1mil.), osvojeno pozvinicima i čega još.. neulazi u tih 10%?
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡