Vetma, možeš li mi provjerit koga sam stavio u bonus igri, koliko me pamet služi bio je baš Alonso. Smješi mi se milionček.
Još jedan prijedlog... nakon što zaključaš igru, bilo bi dobro da piše koji mi je bio odabir, kao što je to slučaj sa pol vremenom. sve dok nedođe nova bonus igra. Drugo, kad se odabere nešto na listi vozača to bi trebalo biti sačuvano, a ne da svaki put stišćemo gumb "sačuvaj"... i onda nismo sigurni dali smo ga stisnuli ili nismo (kao ja, a i bilo je istih primjedbi ako se sjećaš baš sa tim problemom u bonus igri). Ništa od toga ne bi trebao biti problem s programerske strane, a uveliko bi pomoglo nama igrečima.
MrDoomroom je napisao/la: 12.05.2017., 16:07
50/50 šansa naravno promašio
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Takođe i ja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
hattrick je napisao/la: 12.05.2017., 12:12
Vetma, možeš li mi provjerit koga sam stavio u bonus igri, koliko me pamet služi bio je baš Alonso. Smješi mi se milionček.
Još jedan prijedlog... nakon što zaključaš igru, bilo bi dobro da piše koji mi je bio odabir, kao što je to slučaj sa pol vremenom. sve dok nedođe nova bonus igra. Drugo, kad se odabere nešto na listi vozača to bi trebalo biti sačuvano, a ne da svaki put stišćemo gumb "sačuvaj"... i onda nismo sigurni dali smo ga stisnuli ili nismo (kao ja, a i bilo je istih primjedbi ako se sjećaš baš sa tim problemom u bonus igri). Ništa od toga ne bi trebao biti problem s programerske strane, a uveliko bi pomoglo nama igrečima.
Zabilježio sam prijedloge, napravit ću da piše koji je odabir, a ovaj gumb sačuvaj je nužan, inače bi bio živi raspašoj da se sačuva svaki put kad netko nešto odabere ili pogleda padajući meni. Isti dan bih imao 50 mailova sa zahtjevima da se poništi odabir.