Kimi penzija, Heat jesi ti gledao trku? Pa pojeo je tvog ljubimca, penziÄ pojeo Hamdiju.
VN Rusije (Sochi Autodrom) 28. - 30. travnja 2017.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Å”ta se paliÅ”, frajer jedan krug odveze nabrži krug, sljedeÄih pet pola sekunde-sekundu sporiji, a ima bolid za pobjede, 2. vozaÄ niÅ”ta drugo... za Hamiltona nisam niÅ”ta rekao, on je danas bio i viÅ”e nego loÅ”...josip123 je napisao/la: 30.04.2017., 15:42 Kimi penzija??? Pa ti nisi normalan. Danas nadvozio Hamiltona, a u drugom stintu bio brzi i od Vettela i od Bottasa.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
- Navija za: Ferrari
Cini mi se da je bas te zadnje krugove stinta Seb i bio brzi od Bottasa tako da ne drzi vodu..monkeyseat je napisao/la: 30.04.2017., 15:43 Äestitke Valtteriju na odliÄnoj vožnji i joÅ” boljem startu!![]()
Mislim da bi krug-dva Vettelovog ranijeg ulaska u boks bitno promijenio situaciju, ali Ŕto je tu je. Lewis loŔ, Kimi...kao da tokom utrke u jednom trenu ima menstruaciju pa se pogubi u prostoru i vremenu. Max...minuta zaostatka :-(
Fino Alla Fine
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama veÄ: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Da, možda da su Äekali joÅ” koji krug bi bilo neÅ”to.CrashOverride je napisao/la: 30.04.2017., 15:47Cini mi se da je bas te zadnje krugove stinta Seb i bio brzi od Bottasa tako da ne drzi vodu..monkeyseat je napisao/la: 30.04.2017., 15:43 Äestitke Valtteriju na odliÄnoj vožnji i joÅ” boljem startu!![]()
Mislim da bi krug-dva Vettelovog ranijeg ulaska u boks bitno promijenio situaciju, ali Ŕto je tu je. Lewis loŔ, Kimi...kao da tokom utrke u jednom trenu ima menstruaciju pa se pogubi u prostoru i vremenu. Max...minuta zaostatka :-(
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 9 mj
- Navija za: Diversity
Nisam vidio da li je Seb upao u promet koji krug prije ulaska, pa sam mislio da bi to bila bolja opcija (ali opet nisam vidio da li je imao dovoljan gap u odnosu na ove iza sebe).CrashOverride je napisao/la: 30.04.2017., 15:47Cini mi se da je bas te zadnje krugove stinta Seb i bio brzi od Bottasa tako da ne drzi vodu..monkeyseat je napisao/la: 30.04.2017., 15:43 Äestitke Valtteriju na odliÄnoj vožnji i joÅ” boljem startu!![]()
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
- monkeyseat
- Formula 2
FIA bi trebala uvest u pravilnik da se prije izlaska na podij Fincima uvali kiseli krastavac u usta da bar slože kakav-takav kiseli osmijeh :-)senna66 je napisao/la: 30.04.2017., 15:50 Gle ovog bottasa isto ledenog pogleda, meni da je ovo prva pobjeda skoÄio bi s podija dolje na glavu od sreÄe.
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
Å ta sere ovaj Jordan!? Å ta maltretira Vuka sa ugovorm! Ovo mu nije trebalo!
Zadnja izmjena: pero iz bukureŔta, dana/u 30.04.2017., 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
#monkeyseat
A mislim da je strategija bila dobra kad se vec nisu obranili na pocetku.. Box je bio cist za sve.. Bez prometa.. Ocekivalo se da je Merc brzi na pocetku tako da je start morao bit perfetkan a Kimi je zaspo..
A promet je Bottas stizao na pravim mjestima a Seb nikako nije.. Al dobra utrka za Seba i Bottasa.. Svaka im cast..
A mislim da je strategija bila dobra kad se vec nisu obranili na pocetku.. Box je bio cist za sve.. Bez prometa.. Ocekivalo se da je Merc brzi na pocetku tako da je start morao bit perfetkan a Kimi je zaspo..
A promet je Bottas stizao na pravim mjestima a Seb nikako nije.. Al dobra utrka za Seba i Bottasa.. Svaka im cast..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Hehe.. A stalno je takav.. Prc i direkt..pero iz bukureŔta je napisao/la: 30.04.2017., 15:55 Šta sere ovaj Jordan!? Šta maltretira Vuka sa ugovorm! Ovo mu nije trebalo!
Fino Alla Fine
- mika
- Formula 4
- S nama veÄ: 10 god 5 mj
- Navija za: Renault, Hass
Vettel nije "zaspo"CrashOverride je napisao/la: 30.04.2017., 15:55 #monkeyseat
- khar
- Karting
- Navija za: Michael Schumacher
Nemoj tako, Merc je bio brži u prvom stintu i obranio se na stazi. A jebiga promet te nekada uhvati i posluži a nekada ne.votka_1 je napisao/la: 30.04.2017., 15:37 Promet ujeba vetela 2 puta. Picku materinu i wolfu i jebenom mercedesu. I englezi mrs u kurac skupa sa heatom koji ih brani i hamiltonom
Vettel jednostavno nije imao sreÄe i to je to.
OdliÄna utrka, Bottas se dokazao, nadam se da Äe se nastaviti dokazivati i da Äemo imati prvenstveni Äetvertoboj.

Jordan opet provokativan.

- monkeyseat
- Formula 2
[quote=CrashOverride
[/quote]
Naravno! Svaka ima Äast. Ipak je bilo 0.6 na kraju. ZabrinjavajuÄe je koliko su ostali ostali iza :-(
Btw, da li je netko uhvatio top speed razluku kad je Seb bio pod DRSom?
[/quote]
Naravno! Svaka ima Äast. Ipak je bilo 0.6 na kraju. ZabrinjavajuÄe je koliko su ostali ostali iza :-(
Btw, da li je netko uhvatio top speed razluku kad je Seb bio pod DRSom?
-
votka_1
- Baniran
- S nama veÄ: 8 god 3 mj
Hamilton u mirovinu. Botas je pomeo pod sa njim, capisce?HeatBlast44 je napisao/la: 30.04.2017., 15:41koji si ti idiotvotka_1 je napisao/la: 30.04.2017., 15:37 Promet ujeba vetela 2 puta. Picku materinu i wolfu i jebenom mercedesu. I englezi mrs u kurac skupa sa heatom koji ih brani i hamiltonom![]()
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa nije...mika je napisao/la: 30.04.2017., 15:57Vettel nije "zaspo"CrashOverride je napisao/la: 30.04.2017., 15:55 #monkeyseat
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ni blizu ko Kimi.. Proso ga je skoro prije ciljne ravninemika je napisao/la: 30.04.2017., 15:57Vettel nije "zaspo"CrashOverride je napisao/la: 30.04.2017., 15:55 #monkeyseat

Fino Alla Fine