votka_1 je napisao/la: 30.04.2017., 15:37
Promet ujeba vetela 2 puta. Picku materinu i wolfu i jebenom mercedesu. I englezi mrs u kurac skupa sa heatom koji ih brani i hamiltonom
CrashOverride je napisao/la: 30.04.2017., 15:36
Uz odlicnu voznju trebas imat i srece di stizes backmarkere.. Al svaka cast Bottas.. Ak vec mora mecka nek uvijek bude sa brojem 77
Svaka Äast za Ferrari, ovdje su pokazali da mogu MeÄku skinuti i na kvalama, i to ne samo sa jednim bolidom, nego sa DVA.
Bottasu Äestitke Å”to je pokazao da neÄe biti Hamiltonova podnica, svaka Äast na vožnji, a Å”to se tiÄe vozaÄa Ferrarija ne mogu suditi jer nisam gledao utrku, ali vidim da su na kraju pritiskali koliko su mogli.
Posbena pohvala za Kimija Å”to se probudio, prvenstvo se osvaja pobjeama, pole pozicijama i podijumima, tako da je red da Kimi pomogne malo Vettelu ako veÄ ne može boriti se za prvenstvo ukupno. Ja sam ipak zadovoljan s Ferrarijem, iako je žal Å”to nije 3/4.
Zadnja izmjena: Medicinar, dana/u 30.04.2017., 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Promet ujeba vetela 2 puta. Picku materinu i wolfu i jebenom mercedesu. I englezi mrs u kurac skupa sa heatom koji ih brani i hamiltonom
Nikome ne treba ovakav post.. Smiri tenzije kolega..
Svaka Äast Botasu!
OdliÄno odvoženo, to je ono Å”to Mercedes treba da dobije Ferrari.
Mislim da Äe Botas biti presudan kod Hamiltona, Raikonen baÅ” i neÄe biti
neka prednost Vettelu.
Nije mi jasan ovaj najbrži krug Kimija. Pratio sam live timing. Seb vozi prva dva ljubiÄasta sektora i popravlja jedva prethodni najbrži krug, na 1:37.3. Onda ide Kimi na 1:36.8 bez ijednog najbržeg sektora.
Äestitke Valtteriju na odliÄnoj vožnji i joÅ” boljem startu!
Mislim da bi krug-dva Vettelovog ranijeg ulaska u boks bitno promijenio situaciju, ali Ŕto je tu je. Lewis loŔ, Kimi...kao da tokom utrke u jednom trenu ima menstruaciju pa se pogubi u prostoru i vremenu. Max...minuta zaostatka :-(
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
senja je napisao/la: 30.04.2017., 15:43
Nije mi jasan ovaj najbrži krug Kimija. Pratio sam live timing. Seb vozi prva dva ljubiÄasta sektora i popravlja jedva prethodni najbrži krug, na 1:37.3. Onda ide Kimi na 1:36.8 bez ijednog najbržeg sektora.
Promet u 3. sektoru.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari