Nisam uspio vidjeti izbrisane videe.
Jeli se vidjelo nešto jasnije gdje je Alonso točno bio u trenutku sudara.
https://vid.me/7YOv
Zaustavite na 0:10 točno na bijeloj crti prije reklame za Pirelli. Tada je došlo do skretanja stražnjeg kraja u lijevo, i u tom trenutku je Alonso bio s lijeve Kimijeve strane, ali nek mi netko objasni gdje - do rubnika ostaje otprilike samo širina jedne gume - bolid tu ne stane sigurno.
Totalno je nerazumljivo iz kojeg god kuta da gledate.
Meni bi nekako logičnije bilo da je Alonso izjavio da je bio iza Kimija kad je ovaj proklizao pa da ga je pokupio. Čudno mi je da ne postoji onboard snimka s Alonsovog bolida!?
Sva sreća da su obojica neozlijeđeni.
Jedino što je iz ove snimke vidljivo je trenutak kad je počelo proklizavanje stražnjih kotača - visoki oretaji (lampice na volanu) 0:08
Nije povezano s problemom u Canadi!? Bilo je na ravnici! Hmmmm krug poslije boksa i prvi krug utrke - u oba slučaja nije prošlo 45 sekundi (ako se ne varam - toliko stoji u pravilniku) kad se vozač može prebaciti u mapu motora za utrku.
Problem se poklapa i sa nadogradnjom motora - za Canadu je redizajnirana glava motora ako se ne varam. Inače je bio veliki problem obuzdavanja velikog okretnog momenta u ovoj novoj eri turbo motora. Meni ovo najviše upućuje na neki software-ski problem u mapi motora za start i pit stop da nije optimiziran sa preinakama koje su došle u Canadi. Nadam se da će u Ferrariju dobro prostudirati ovaj problem.
Nije prvi put da Kimi u Ferrariju "zaboravi" voziti ili radi "greške" - kako to neki hejteri prezentiraju, u nekim slučajevima je prošlo i nekoliko godina dok se nije saznala prava istina.
Samo se nadam da će ga poslušati i vjerovati mu koliko god situacija loše izgledala.