Iako sam bio ubjedjen da necu moci gledati nista danas i sutra jer sam u posjeti Beograda do utorka ipak nadjoh na nekom prastarom TV-u u hostelu Sport Klub 1 Sutra jos imam manje sanse da uspijem utrku ispratiti, ali se nadam da necu nigdje pokupiti nigdje rezultat utrke ako je ne uspijem pogledati. Pozdrav ekipa iz Beograda!
wOOOHOOOOOOO! Dočekao sam... 9 nepunih godina Zapravo prvi pole position nakon (ako izuzmemo mutni singapur 2015) singapura 2010 da Ferrari po suhom onako fair and square najbrži. Napokon
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Jbt, pogledajte kako je bila mala razlika između Red Bulla, Williamsa i Renaulta. Još sam gledao kod Hulka u zadnjem krugu prva dva sektora nisu bila zelena. Mogao je možda i ispred Red Bullova.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.04.2017., 15:22
Iako sam bio ubjedjen da necu moci gledati nista danas i sutra jer sam u posjeti Beograda do utorka ipak nadjoh na nekom prastarom TV-u u hostelu Sport Klub 1 Sutra jos imam manje sanse da uspijem utrku ispratiti, ali se nadam da necu nigdje pokupiti nigdje rezultat utrke ako je ne uspijem pogledati. Pozdrav ekipa iz Beograda!
senja je napisao/la: 29.04.2017., 15:25
Jbt, pogledajte kako je bila mala razlika između Red Bulla, Williamsa i Renaulta. Još sam gledao kod Hulka u zadnjem krugu prva dva sektora nisu bila zelena. Mogao je možda i ispred Red Bullova.
Bikovi nisu nikako na nivou, definitivno, a Hulk i Massa izvlače po sekundu i kusur spram timskih kolega (ajd, Massin mora još mlijeka popit, ali Hulkov je kritičan).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sljedeća utrka na kojoj Mercedes uzme pole:
"Da da, gotovo je! Mercedes je doneso nadogradnje, Ferrari je kao i obično zapeo, a i Red Bull će ih skoro preći"
pero iz bukurešta je napisao/la: 29.04.2017., 15:42
"Da da, gotovo je! Mercedes je doneso nadogradnje, Ferrari je kao i obično zapeo, a i Red Bull će ih skoro preći"
pero iz bukurešta je napisao/la: 29.04.2017., 15:42
100%
Definitivno.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.