hrcfaca je napisao/la:Imam jedno pitanje.
Dakle zbog čega ja nisam dobio novce, za prognozu pole positiona, a u pravilima ljepo piše ako sam unutar jedne sekunde da ću dobiti 250 000 €, ali koliko vidim ja nisam dobio ništa?
1.Dobija se nakon vikenda zajedno s novcima od bodova
2. I da dobiješ odma ne možeš ništa s njima do ponedjeljka
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Za rezultate VN Bahreina (novac i bodove) ćete se morati strpjeti do utorka. Blagdanski dani odveli su me malo dalje od radnog centra, pa će biti sređeno kad se vratim.
Dakle zbog čega ja nisam dobio novce, za prognozu pole positiona, a u pravilima ljepo piše ako sam unutar jedne sekunde da ću dobiti 250 000 €, ali koliko vidim ja nisam dobio ništa?
Koliko sam ja razumio pravila, ne dobijaš 250k kada si +/- sekundu od točnog vremena već kada pogodiš minute i sekunde.
Koliko sam ja razumio pravila, ne dobijaš 250k kada si +/- sekundu od točnog vremena već kada pogodiš minute i sekunde.
Tapatalk
da je tako onda nijednom ne bih dobio 250k ... dobijas ih ako si unutar 1 sekunde, osim toga tako i pise u pravilima
Nema Davide logike da neko dobije više para na prognozi 1:30,1 od onog ko je prognozirao 1:31,1, a PP bio 1:30,9
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la:Nema Davide logike da neko dobije više para na prognozi 1:30,1 od onog ko je prognozirao 1:31,1, a PP bio 1:30,9
Pa znam i meni je bilo čudno, mora da sam ja nešto zeznuo onda u glavi jer sam bio prilično siguran da u pravilniku piše da dobijaš 250k ako "točno pogodiš minute i sekunde".
Neće, sutra će biti bodovi i novac od Bahreina, a ništa za testove. Pogledao sam malo cifre nekih korisnika koliko imaju love, treba prikočiti sa bonus igrama, jedna ili dvije po GP vikendu i to je to...
avetma je napisao/la:Neće, sutra će biti bodovi i novac od Bahreina, a ništa za testove. Pogledao sam malo cifre nekih korisnika koliko imaju love, treba prikočiti sa bonus igrama, jedna ili dvije po GP vikendu i to je to...
Može neka tablica sa ukupnim svotama koju su bonusaši pokupili ili bar neki top 10 najbogatijih bonusaša. Koliko sam svatija budžeti su tajni ali bonusi su javni.