PulsManager - igra za sezonu 2017.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Usput, gledam malo stanje što se tiče novca. Potražio sam koja ekipa trenutno ima najviše novca (od ovih koji su sastavili punu ekipu) i potražio sam tu ekipu u poretku. Neću navoditi o kome se radi, ali mogu reći da ima 14 bodova! Baš me zanima kad će krenuti u investicije... S jedne strane, ovo je već veliki zaostatak jer vodeća ekipa ima 197, ali ovo stanje na računu bi to moglo lako okrenuti kroz par utrka ako se pametno uloži...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Po meni mu je i sad preniska cijena i mislim da bi bilo suludo bez obzira na sve da mu još niže padne od 16mil. Prekjučer je eto ušao u Q3 i ostavio iza sebe Sainza, Grosjeana, Magnussena, a on sigurno ima puno veću garanciju da može na nekoj od sljedećih utrka uzeti bod od Vandoornea npr. koji je sad 6 milijuna skuplji. Zaslužio je Stroll da poskupi bar 1-2 milijuna poslije ovog vikenda, budimo realniavetma je napisao/la:A što misliš kako će izgledati Strollova cijena ako se razbije i u Bahreinu?Vettel-Ferrari je napisao/la:Stroll je krajnje prilagođen i ljudi koji su bili već s dobrim motorima, a lošim vozačim su na njemu već profitirali. I ja sam sam zaradio na njemu oko 7-8 milijuna, ali on je čista caka da se dođe do novca. Realno, ako regularno završi ispred Masse u idućim utrkama, cijena mu treba skočiti bar za 10mil, što je više već dobra na njemu.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Prvo mora završit utrku da bi osvojio bod.Vettel-Ferrari je napisao/la:Po meni mu je i sad preniska cijena i mislim da bi bilo suludo bez obzira na sve da mu još niže padne od 16mil. Prekjučer je eto ušao u Q3 i ostavio iza sebe Sainza, Grosjeana, Magnussena, a on sigurno ima puno veću garanciju da može na nekoj od sljedećih utrka uzeti bod od Vandoornea npr. koji je sad 6 milijuna skuplji. Zaslužio je Stroll da poskupi bar 1-2 milijuna poslije ovog vikenda, budimo realni

-
Carillo
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
@avetma, dva pitanja u vezi cijena:
1. Kad se nakon 4-5 utrka utvrdi i učvrsti stanje odnosa snaga među momčadima i vozačima, hoće li cijene stajati više-manje stabilne do kraja sezone (znači da će se mijenjati samo ako neka momčad donese neki upgrade i pokaže napredak) ili će se mijenjati ovisno o nastupu u utrci (znači, ako netko odveze lošiju utrku padne mu cijena)?
2. Koliki je maksimum do kojeg cijena može ići za nekog vozača? Npr, ako Hamilton pobjedi sljedećih 5 utrka zaredom, hoće li mu stalno rasti cijena ili je ovih 50 nekakav maksimum? I ako će rasti, ima li uopće nekog maksimuma kad će stati?
1. Kad se nakon 4-5 utrka utvrdi i učvrsti stanje odnosa snaga među momčadima i vozačima, hoće li cijene stajati više-manje stabilne do kraja sezone (znači da će se mijenjati samo ako neka momčad donese neki upgrade i pokaže napredak) ili će se mijenjati ovisno o nastupu u utrci (znači, ako netko odveze lošiju utrku padne mu cijena)?
2. Koliki je maksimum do kojeg cijena može ići za nekog vozača? Npr, ako Hamilton pobjedi sljedećih 5 utrka zaredom, hoće li mu stalno rasti cijena ili je ovih 50 nekakav maksimum? I ako će rasti, ima li uopće nekog maksimuma kad će stati?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Carillo je napisao/la:@avetma, dva pitanja u vezi cijena:
1. Ostat će više-manje iste ako u nekom trenu postane jasan očekivani poredak. Ova sezona je odlična po tom pitanju jer se ne zna ni na vrhu ni u sredini tko će biti gdje, i sumnjam da će se to uskoro razjasniti.
2. Ne bi trebalo ići iznad 50, ali uz malu iznimku - ako se dogodi da se prebrzo zarađuje, onda će nešto morati malo poskupjeti čisto iz razloga da na pola igre ne bude 30 ekipa s dream-tim postavom.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Hmmm, ko bi reko da će Lujo odvesti najviše krugova?
S druge strane, pošto je Bottas odvezao 27, možda im ne štima vrućina, pa je to razlog njihovog najvećeg broja krugova.

S druge strane, pošto je Bottas odvezao 27, možda im ne štima vrućina, pa je to razlog njihovog najvećeg broja krugova.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ovaj Kimi ubija i u utrci i na treningu.. Al mene..A tako lijepo je izgledalo da Stofel odveze najmanje krugova..
Fino Alla Fine
-
Carillo
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
previše se uzdate u bonus igre, rekao sam ja davno, teško je to nabosti.
Ali, da, ako nema nitko da je pogodio Raikkonena, ne vidim razloga zašto nagrada ne bi išla drugom najboljem. Da ne ispadne da sad to govorim zbog ovog bonusa, neka se uvede to pravilo od iduće igre. Tako da novac ipak uvijek netko dobije.
Ali, da, ako nema nitko da je pogodio Raikkonena, ne vidim razloga zašto nagrada ne bi išla drugom najboljem. Da ne ispadne da sad to govorim zbog ovog bonusa, neka se uvede to pravilo od iduće igre. Tako da novac ipak uvijek netko dobije.
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
- S nama već: 10 god 4 mj
Ista stvar, prošli put Palmer i sad Vandoorne. plus pole 1, nešto desetinki pa ni tu nisan dobija neke pare. Al dobro je uvik san tu negdi, bar je zanimljivo.senja je napisao/la:Koje sam ja sreće. Prošli put sa Palmerom, ovaj put stavim Vandorna. I Kimi me zajebe...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Tri menadžera su pogodila - kimi-f1, ZATON F1 TEAM, AldaKing Racing 
Lova će sjest kroz deset minuta.

Lova će sjest kroz deset minuta.

- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ante đesu pare za pol poziciju? Milion je u pitanju €$£¥