Fernando Alonso
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Meni je ovo jako zanimljiva odluka Alonsa. Ne mislim da je ovo kraj za njega, već da je jednostavno pregladan dobrih stvari da bi konstantno bio u borbi za uopće ulazak u bodove. Čini mi se da ga je ta depresija konačno sustigla i odlučio se na neke nove stvari. Pa dajte se zamislite u njegovim cipelama - dolazite u svježe partnerstvo koje je u povijesti poznato kao jedno od najjačih i najuspješnijih, u timu ne da ste 1. vozač, nego totalni all star i onda vam se dogodi da 3 godine zaredom jedna strana, ona od koje se najviše očekivalo, konstantno podbacuje i to na takve besramne načine ba bi bilo smiješno da nije žalosno. Pa naravno da se odlučio na nešto novo da razbije tu retardiranu monotoniju u kojoj je već tri godine zaredom i ja mu uopće ne zamjeram, dapače....
Ne želim glumiti sad nekakvu babu jagu ali mislim da ćemo imati pravu poslasticu od utrke. Jer kada zapravo pogledate, Alonso je uvjerljivo najbolja opcija od svih vozača, ne samo u F1 nego uopće kojeg bi se moglo staviti u taj bolid. To ne mislim zato jer imam mišljenje da je bolji vozač od npr. Vettela, Maxa, Riccija, Hamste i u to uopće ne želim ulaziti nego jednostavno zbog te gladi i želje za dokazivanjem. Zamislite koliko je on gladan te pobjede u ovom trenutku, toliko da je odlučio otići odvoziti utrku u drugu seriju samo da bi došao do nje. Iskreno mislim da ako dobije konkurentan bolid a vjerojatno hoće da će dati svaki trunak svoj snage da prvi prođe ciljem.
I za kraj još samo želim reći da u životu nisam pogledao utrku ove serije jer me iskreno i ne zanima previše, ali ni u to ne želim ulaziti, ali ovu ću 100% pogledati i mogu vam reći da će svim srcem navijati za Alonsa s time da od Schumija nisam navijao ni za jednog vozača zasebno osim naravno Valea, ali jednostavno previše mi ga je žao koliko god ga mrzili ili voljeli ali jebemu pa nek više nešto osvoji jer ako netko nije nagrađen za svoj trud u F1 zadnjih 10 godina onda je to on i možeš ga jebat, ali tako je kad vidiš statistiku. Ne kažem da je najbolji vozač i opet, ne želim u to niti ulaziti, ali kada pogledate omjer uloženog napora i nagrade njega je najmanje milovao i da ga mrzite ne možete reći da to nije točno...
Ne želim glumiti sad nekakvu babu jagu ali mislim da ćemo imati pravu poslasticu od utrke. Jer kada zapravo pogledate, Alonso je uvjerljivo najbolja opcija od svih vozača, ne samo u F1 nego uopće kojeg bi se moglo staviti u taj bolid. To ne mislim zato jer imam mišljenje da je bolji vozač od npr. Vettela, Maxa, Riccija, Hamste i u to uopće ne želim ulaziti nego jednostavno zbog te gladi i želje za dokazivanjem. Zamislite koliko je on gladan te pobjede u ovom trenutku, toliko da je odlučio otići odvoziti utrku u drugu seriju samo da bi došao do nje. Iskreno mislim da ako dobije konkurentan bolid a vjerojatno hoće da će dati svaki trunak svoj snage da prvi prođe ciljem.
I za kraj još samo želim reći da u životu nisam pogledao utrku ove serije jer me iskreno i ne zanima previše, ali ni u to ne želim ulaziti, ali ovu ću 100% pogledati i mogu vam reći da će svim srcem navijati za Alonsa s time da od Schumija nisam navijao ni za jednog vozača zasebno osim naravno Valea, ali jednostavno previše mi ga je žao koliko god ga mrzili ili voljeli ali jebemu pa nek više nešto osvoji jer ako netko nije nagrađen za svoj trud u F1 zadnjih 10 godina onda je to on i možeš ga jebat, ali tako je kad vidiš statistiku. Ne kažem da je najbolji vozač i opet, ne želim u to niti ulaziti, ali kada pogledate omjer uloženog napora i nagrade njega je najmanje milovao i da ga mrzite ne možete reći da to nije točno...
Sisu (fin.)
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ja sam konstantno u depri od 2014.....cijelu ga sezonu gledo na 5-6-7 mjestu, onda 2015 prvi test i nevjerovatnih 20+ sekundi zaostatka...pa vijest da propusta drugi test i Australiju, pa onda gura bolid....onda 2016 opet razbijotka na pocetku i opet cijela sezona muke Isusove.....i kad konacno docekas ono sto si cekao od 2015 ono te opet zasakira i baci u jos vecu depru i sad naravno vijest da vozi u indyu, pa press konferencija i izjave da ce razmisliti sto ce sljedece tek na ljeto sto mi nimalo ne ulijeva povjerenje i sta mi ostaje.....ja na to ne gledam na nacin da sam lud, ali ja to prozivljavam vise nego sam Alonso i jednostavno tako je od malih nogu....od dana kad sam plako svaki put kad je odustao i gledao u kockasti tv do dana kad sam imao tremu prije svake utrke kako ce on proci do eto danasnjeg vremena gdje sam se promjenio u svim stvarima, ali jedna je ostala ista, a ta je da je u vezi f1 i prvnstveno Alonsa sve ostalo isto i zato je meni svaka izjava ovoga tipa jedna duga noc u kojoj vec mislim na najgore, a to je da ga vise nece biti u f1.....muci me upravo sada, ovog trena ona izjava da ce McH biti zadnji tim u formuli 1......je li ovo kraj ili ne neznam....nadam se da nije jer kad je u pitanju on i f1 ja sam jos uvijek malo dijete od 4-5 godina kojem je ovaj sport bitniji od svega
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Imaju mladih vozača, ali oni nikako nisu spremni za F1. I meni su pali na pamet Norris i de Vries, ali oni nemaju nikakvog iskustva u F1 bolidu, ako i imaju, to je možda bio jedan test sa nekim starim bolidom. Još jedan razlog protiv mladih i neiskusnih vozača je činjenica da su ovogodišnji bolidi zahtjevniji za vožnju od prošlogodišnjih, fizički i za samu vožnju, a utrka na kojoj bi po prvi put sjeli u novi bolid bio bi Monaco - staza koja ne prašta nikakve greške.DaveGilmour je napisao/la:Zar nema McLaren nekog od maldih vozača kojeg bi mogao ubaciti za tu jednu utrku, npr. de Vriesa ili Norrisa? Moram reći da bi mi bilo draže gledati njih nego Buttona.
Stoga mislim da je McLarenu najbolja i ustvari jedina dobra opcija za Alonsovu zamjenu Button. Iskustva u F1 mu ne nedostaje te iako ni on nema nikakve kilometraže s ovogodišnjim bolidom, smatram da je bolja i svakako sigurnija opcija od nekog mladog i neiskusnog vozača, pogotovo za Monaco.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Pa ko jos po Horneru(tebi) treba ici psihijatru? Prica(te) gluposti 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
villeneuve podržo alonsa.
http://www.paddocktalk.com/news/html/story-312339.html
http://www.paddocktalk.com/news/html/story-312339.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Danas samo sto mu suza nije potekla u intervju nakon kvala.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Alonsov intervju nakon kvalifikacija.
-
Alonso king
- GP3
Bojim se gdje cu zavrsit na dan kad objavi kraj f1 karijere....
-
Alonso king
- GP3
A ukoliko se nesto pod hitno ne promjeni to bi moglo biti blize nego sto ja mislim
-
Alonso king
- GP3
@D10S najljepsi moguci dogadaj bi to bio 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
a ono....trebo je 2015. - honda nije dala. 2016. nije bilo mjesta i da hoće. i onda još poruči webberu: 'You’ve had a fantastic career and now all your success with Porsche. You didn’t wait for me there, it would have been nice but you’ll still be around and I will ask you many things when I join your adventure.''
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.