Fernando Alonso

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Nije trolerska ni hejterska, vec razumna. McLaren NIKAD ovo nije dozvolio svojim vozacima, a zbog cega? Jer su bili previse zauzeti sa prvenstvom.

U tolikoj su banani da jedan vozac sa 2 titule Svijetskog prvaka, tek tako za trkaci vikend ide voziti drugu seriju!??? Ovo je dokaz u kolikoj su banani...

S obzirom da se Alonso vise zabavlja i boli ga briga, a McL sprda, jasan je pokazatelj koliko postaje F1 neozbiljna!

Ovo nisu nikakvi hejterski komentari, vec zelja da McLH bude konkurentna, da im vozaci ne zvirljaju u tudje avlije, jer ne mogu nista u F1, a i nikakva im se alternativa ne nudi, sem ovakvih egzibicionih, pa nek Alonso McL-u dodje, kao sto je Kubica dosao Renaultu ;)
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Nezz zašto si se ti osjetio prozvanim? Uopće nisam komentirao tvoj komentar!

Ali kad si već zapeo.... Ne kužim to da se Alonso zabavlja!?!? Čovjek je pri kraju svoje F1 karijere. On je gotova priča. Nema bolid, niti će ga imati za borbu u prvenstvu. Naslovi će biti rezervirani za Hamiltona, Vettela eventualno dvojac iz RB-a. Alonsa neće nitko zbog xy stvari.... ali on je ime i klasa od vozača. Osobno da on pređe u Indycar i vozi punu sezonu, ja bih skinuo svaku utrku (a vjerujem da bi mnogi F1 fanovi škicnuli u Indycar samo zbog Alonsa, ili barem samo njegovi navijači).
McLaren se ne sprda, oni jesu nažalost sprdnja, velikim dijelom zbog onog što imaju pod poklopcem motora. Ne kužim to da je F1 neozbiljna? Kakve veze ima ozbiljnost ove serije, sa odlukom jednog vozača u poznim F1 godinama i momčadi za koju vozi (a na čelu te momčadi je amerikanac, i koliko vidim McLaren je otvoren za ulazak u Indycar)? Pa to je njihova odluka, a F1 je kruna automoto sporta i nikakv Indycr neće prismrditi F1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pošto ga plaća Honda, možda mu jednom prilikom daju treću Repsolku, pa da se oproba u Moto GPu.
Ionako se Moto GP vozi na 4 staze u Španiji. :kokice:
:mrgreen:
Jedan trollerski od nekog sa 4 banke u guzici :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
vozio je bio repsolku u japanu na onim honda thanks daysima. :P
ybg., honda ga nije pustila u le mans 2015. da vozi 'pobjednički' 919 , morali su mu nešto ponudit. i ovo je odlična stvar. :thumbs:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ne vidim zašto bi ovo bila sramota za F1. Sramota je za McLaren i Hondu, jer možete misliti kako bi Alonso propustio neku utrku da je blizu vrhu poretka. F1 je na nikad višim granama.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
@avetma
potpisujem.
sam me samo zanima hoće li alonsova zamjena (bio to button ili ne) vozit na testovima u bahreinu, možda koji fp1 i sl.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la:Ne vidim zašto bi ovo bila sramota za F1. Sramota je za McLaren i Hondu, jer možete misliti kako bi Alonso propustio neku utrku da je blizu vrhu poretka. F1 je na nikad višim granama.
Prvobitno sam napisao za F1, tacnije FIA-u sto ne pruzaju neku od alternativa, a kad vidim Renault i Ferrari kako su uspjeli, onda ova izjava za Hondu ti stoji.

Al generalno ovo za Alonsa je super stvar, opet cu reci da je on nebitna karika, vec McL s ovim samo nisko pada. Ja da sam fan McLH-a ova situacija bi mi bila smijesna, a kao fan Alonsa itekako zadovoljavajuca, sto je i logicno.

I opet kako god, razina F1 se ne svodi na budjenje Ferrari-ja, vec na kompletan dio karavana. Dominacija Mercedesa je ugusena, al i dalje Williams, FI, kasne po 30 s, a da ne govorim ostali. Cak i RBR je u malom zaostatku, a gledaj McLH, uzas... plus tu su vozaci poput Strolla koji kupuju masno svoja mjesta itd...

...

I opet nemam nista protiv ovog, ali meni je ovo jadno i to je moje misljenje..
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
A kada sam došao bio sam nabrijan zbog vijesti o Indyju.... :kokice:
Sisu (fin.)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@Slawenovsky i @Iceman: Iduća retardirana poruka jednog ili drugog rezultirat će banom.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@slavenowsky: nema razgovora uopće, ne zanimaju me objašnjenja, nisam ja tu redar. Dođem i nađem psovanja i vrijeđanja, opomenem oba sudionika i idemo dalje u mirnijem tonu. :thumbs:

Nastavljamo o temi Fernando Alonso.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ne zelim da ode iz f1....to je moj komentar na sve ovo ahahahah

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Slavenowsky je napisao/la:Ja da sam fan McLH-a ova situacija bi mi bila smijesna.
na prvu je smijesna i meni bila kao navijacu Mc'Larena, ali ustvari je zalosna, jer Mc'Larenu je toliko nebitno ko vozi, svejedno ce jedva zavrsit, a i ovo je cisti dokaz da su se oni pomirili sa bilo kakvim rezultatom ove sezone pa zato tako olako i pustaju najboljeg vozaca u ekipi :chill:
slikaslika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
@Heat - ja bih baš rekao da ga ovakvim potezom pokušavaju zadržati. Pitanje kada će opet dobiti/namamiti top vozača. Alonso je ime, status.... Vettela ili Hamiltona mogu zaboraviti. Stvarno ne znam tko bi danas prešao u McLaren, a da ne vozi u top 3-4 najbolje momčadi na gridu.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nije me bilo pola dana i propustim vijest godine :O

I ja sam mišljenja da se ovim potezom Alonso želi zadržati u McLarenu, pogotovo ako ostvari dobar rezultat. I ne bi đaba par sati prije izjavio Brown "Alonso će o budućnosti najprije razgovarati s nama" da ovaj prelazak u Indy500 znači da Alonso zatvara vrata McLarenu. Vjerojatno su se pomirili sa još jednom lošom sezonom u F1 i sad hoće da McLaren pokažu u boljem svijetlu u drugoj seriji. Nadam se da tamo neće još veći blam doživjeti.

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
Alonso je izjavio da je svakom vozacu cilj biti najbolji na svijetu a to znaci osvojiti 8 naslova odnosno jedan vise od Schumachera. Posto smatra da je to nemoguca misija, a pogotovo za njega, kaze da mu je cilj osvojiti svjetsko endurance prvenstvo, sp u reliju, paris – dakar, 24h le mansa, indianapolis 500 … sve navedeno a prvi je na redu indianapolis 500.
slika slika slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
:chill: pojedinci, ostali a onda zapravo svi zajedno :mrgreen:

nemojmo zaboraviti onu staru - "Veži konja tamo di ti gazda kaže"

E sad, jel je Fernando to nekome šapnuo cf. buha u vuho, ili se to neko u Hondi sjetio - moglo bi se raspredati & nagađati.
Činjenica je da : Honda plača Fernanda - i to je to... gotovo... ende.

A kome će se ISPLATITI, odnosno ko će imati koristi od toga - živi bili pa vidjeli.

A (2) usput to je i trenutna "bomba", čitaj treba malo izanimirati stvari ako već ne nizčim pa onda ovakvom senzacijom.

Pa tako @Slaven ima i pomalo pravo... "stvar" lagano ima da se finije izrazim "loš miris" u vremenskom periodu kada F1 gubi popularnost, & plus Honda loše rezultate.
Iako s druge pak strane treba uzeti u obzir da su i u prošlosti i drugi vozači "uzimali izlete" , cf, Clark, Hill, i to uspješno u Indy Seriju, pa zašto onda nebi i Fernando - ma pod kojim izgovorom, povlađivanje (poklon za loše rezultate Honde u F1) Fernandu od strane Honde, ili želja Honde za reklamom.
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ja mislim da je ovo uvod u oproštaj Alonsa od F1. Ovo mi se čini kao snažna izjava s njegove strane, kao da želi poručiti - idem ja malo voziti nešto drugo, i to baš u vrijeme epske F1 utrke. Nakon Indyja će biti oduševljen njime, par izjava kako postoji strašno dobro utrkivanje van zakukuljenog F1 svijeta i na kraju godine oproštaj.

On mi se čini kao tip koji na sve mora imati nekakav spin. Vjerojatno će njegov odlazak iz F1 biti interpretiran kao nekakav uspjeh, kao, pronašao sreću u drugim serijama, a ne činjenica da je u Formuli 1 došao do kraja slijepe ulice.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Btw, čemu se previše uzbuđivati ?

Trebamo samo pričekati još par dana & možda sve padne u vodu ...( lollolo...možda )
Zar nije bilo riječ da "McLaren će na testiranju u Bahreinu isprobati novi Hondin motor" - https://www.f1puls.com/17694/mclaren-ce ... din-motor/

... i pazite sad - Honda "proradi" , Alonso počne donosti konkretnije rezultate i ... iiiiiiii...Indy otpada a Monaco se vrača :zubo: :mrgreen:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la:Ja mislim da je ovo uvod u oproštaj Alonsa od F1. Ovo mi se čini kao snažna izjava s njegove strane, kao da želi poručiti - idem ja malo voziti nešto drugo, i to baš u vrijeme epske F1 utrke. Nakon Indyja će biti oduševljen njime, par izjava kako postoji strašno dobro utrkivanje van zakukuljenog F1 svijeta i na kraju godine oproštaj.

On mi se čini kao tip koji na sve mora imati nekakav spin. Vjerojatno će njegov odlazak iz F1 biti interpretiran kao nekakav uspjeh, kao, pronašao sreću u drugim serijama, a ne činjenica da je u Formuli 1 došao do kraja slijepe ulice.
Ovo i ja mislim...on jednostavno nema momčad za slijedecu sezonu. U RBR ne može, Ferrari pogotovo, a Merc ga neće zbog Hamiltona...
Ostaje mu jedno trenutni McLaren i Renault koji vjerojatno nece biti konkurentan za vrh slijedece 2 godine...
Mora se čudo dogoditi sa Hondom da proradi i da ga zadrže.
Pod čudom mislim da počnu osvajati postolja i barem nekakvu pobjedu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
ja se nadam da ste u krivu odnosno da to nije nj. oprostaj od F1. Jbg ako bas mora nek si uzme jednogodisnju pauzu kao svojedobno Prost i kad se vrati u F1 nek osvoji 3.titulu :)
slika slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡