Osobno bi volio da nema kise jer ce odmah Maylander na stazu i nece to vise bit to, bit ce sve preoprezno sto razumijem ali ..
Ako bude kisa, onda ce je vjerojatno bit dosta i onda bi vozac dana mogao bit bas taj Maylander
Prognoze koje ja pratim ne pokazuju preveliku šansu za kišu sutra. Kiša bi trebala padati u jutarnjim satima, a šansa da će padati za vrijeme utrke je oko 20% tako da bi mogli vidjeti suhu utrku. Ja bi osobno rađe gledao kišnu utrku makar to značilo malo vozikanja iza Safety Cara.
Jedno je izgleda sigurno a to je da neće biti one jake kiše kakve smo naučeni na zadnjih par godina. Tako da ne očekujem procesiju iza SC-a, mada s obzirom da je u pitanju FIA svašta je za očekivat.
Za sada prognoza nešto između lagane kiše i suhog vremena što je dobra stvar za održat jednu normalnu modernu utrku
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Ne treba se opterećivati pretjecanjima, konačno imami dvije ekipe izjednačene na vrhu koje se bore do zadnjih sekundi kvalifikacija. Nadam se da će Ferrari ponoviti dobar race pace da još dodatno začini već jako čudan vikend. Bez kiše bi bilo odlično!
DaveGilmour je napisao/la:Prognoze koje ja pratim ne pokazuju preveliku šansu za kišu sutra. Kiša bi trebala padati u jutarnjim satima, a šansa da će padati za vrijeme utrke je oko 20% tako da bi mogli vidjeti suhu utrku. Ja bi osobno rađe gledao kišnu utrku makar to značilo malo vozikanja iza Safety Cara.
Malo kiše ujutro neće škoditi, bar će raztoćit onaj smog i maglu