Šuška se šuška
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
VN Italije, VN San Marina.
Fak u Bernie.
Fak u Bernie.
Obrigado Felipe
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Michelin izgleda odlučio prisustvovati na licitaciji za 2017 godinu. Znači postoji mogućnost ulaska u F1. No još uvjek zahtjevaju 18 inčne gume, koje timovi, tj. konstruktori skoro jednoglasno odbijajaju jer to ima velikog utjecaja na samu aerodinamiku.. i samim time performanse i izvedivost.
Michelin tenders for F1 2017 return, says it’ll get F1 drivers pushing to the max again
Michelin tenders for F1 2017 return, says it’ll get F1 drivers pushing to the max again
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
S jedne strane super, s druge strane još veća šteta.croatic f1 je napisao/la:Monza otpada, Imola se vraća?
Exclusive: Imola begins talks to save Italian Grand Prix

Volio bih da obje ove staze budu u kalendaru.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- JFK
- Formula 4
- Navija za: No.7
Red Bull i Torro Rosso sa Ferrarijevim motorom.
But Red Bull’s Dr Helmut Marko said: “Even a B-version of the Ferrari would be better than the A-version of the Renault.”
http://www.thisisf1.com/2015/06/17/red- ... ne-switch/
But Red Bull’s Dr Helmut Marko said: “Even a B-version of the Ferrari would be better than the A-version of the Renault.”
http://www.thisisf1.com/2015/06/17/red- ... ne-switch/
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Dakle ovo čak i nije tako nemoguće pod uvjetom da Renault napusti F1, ali isto tako ovo bi mogao Ferrariju biti pucanj u vlastitu nogu. Spominje sa kao verzija od 20-30 KS manje, ali u Milton Keynesu i dalje čuči Adrian Newey. 

- Clark
- F1puls suradnik
Pa da.Majki2111 je napisao/la:Zamjena staza. Ništa veliko. Obje u Italiji. Nije velika vijest po meni.
U pitanju je samo Monza, staza koja je bila dio F1 kalendara u 64 navrata u proteklih 65 sezona. Dosta je dosta. Mislim, što Monza može ponuditi osim vozačkog i tehničkog izazova, odlične atmosfere za ljubitelje F1 i neprocjenjive povijesti. To je sve bezveze. Bitniji su kvalitetan paddock i VIP zona, za razne Bibere, Hadide, Hiltone i sl..
Tako da se slažem, to zaista nije velika vijest.
Više bih se zabrinuo da je u pitanju Abu Dhabi, ili ne daj Bože, Singapur. E to bi bila tragedija.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Clark, ne zamaraj se s Majkijem, to su ti njegove mušice, sve staze koje su nama omiljene, njemu su najlošije i obrnuto
Volio bih da se Imola vrati u kalendar, ali ne kao zamjena Monzi, niti ovo s izmjenom poput Nürburgring-Hockenheim mi se ne sviđa baš. Meni bi bilo idealno da na Monzi i dalje bude VN Italije, a na Imoli neka bude kao nekad VN San Marina ili možda VN Europe (koja će od iduće sezone biti u Aziji). Ipak, izmjenjivanje te dvije staze je bolja solucija nego da izgubimo tu utrku.

Volio bih da se Imola vrati u kalendar, ali ne kao zamjena Monzi, niti ovo s izmjenom poput Nürburgring-Hockenheim mi se ne sviđa baš. Meni bi bilo idealno da na Monzi i dalje bude VN Italije, a na Imoli neka bude kao nekad VN San Marina ili možda VN Europe (koja će od iduće sezone biti u Aziji). Ipak, izmjenjivanje te dvije staze je bolja solucija nego da izgubimo tu utrku.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Ma jednostavno uvest VN Europe i vrtit svake godine "izgubljene" staze (Istanbul, imola, magny coure, nurburgring...)
A za Italiju se slažem, monza i više nitko
, to ne dirat 
A za Italiju se slažem, monza i više nitko

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ma ja bi uveo nešto kao stalne članice Vijeća sigurnosti UNa. Ima ih 5, a još 10 zemalja se šalta. E tako isto i za F1 kalendar. Ne bih dirao Monzu, Spa, Montreal, Suzuku, Interlagos, Silverstone i naravno, Kneževinu. Tu bi spadao i Hockenheim, ali onaj stari, što je išao kroz šumu, ali pošto su ga skratili, nije mi više toliko dobar da bi bio stalan. Ali eto, Bernarda interesuju samo novci.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Uskoro podaci velike ankete o F1 u organizaciji udruge vozača (GPDA_-global fan survey):
https://twitter.com/alex_wurz/status/611242073723928578
(btw.. David, riknuo ti avatar)
[ link do slike ]
https://twitter.com/alex_wurz/status/611242073723928578

(btw.. David, riknuo ti avatar)
[ link do slike ]

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Meni je sve ok, ne znam šta je kod tebe.hattrick je napisao/la: (btw.. David, riknuo ti avatar)
[ link do slike ]

Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Na mobu sad vidim Felipeov avatar, a na kompu ga nema
Baš me zanima hoće li ta anketa išta pomoći sportu, s obzirom da sam potrošio dobrih 20-ak minuta svog života na nju, ima da pomogne

Baš me zanima hoće li ta anketa išta pomoći sportu, s obzirom da sam potrošio dobrih 20-ak minuta svog života na nju, ima da pomogne

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ja nisam ni popunio tu anketu, kad sam riješio prvu stranicu i vidio da je tih 5-6 pitanja negdje oko 9% (ako se dobro sjećam), odmah sam sve zatvorio, prosto mi se nije dalo. 
Ja ne znam šta je s vama, meni sve radi kako treba.
[ link do slike ]

Ja ne znam šta je s vama, meni sve radi kako treba.

[ link do slike ]
Obrigado Felipe
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Ja znam što je kod tebe.. ..budem ti šapnuoFelipe je napisao/la:Meni je sve ok, ne znam šta je kod tebe.hattrick je napisao/la: (btw.. David, riknuo ti avatar)
[ link do slike ]

________
Što se tiče ankete, super stvar, i vjerujem da će koristit, iako je uglavnom javnost dijelom izkreirana populistički i neznaju neke skrivene cake nekih odluka.. kao što je dovođene još jednog proizvođača guma.. i sl. No u globalu mislim da će se ići tim smjerom da nas zabave, uostalom to Berni pokušava cijelo vrijeme, no pitanje je koliko mu i sami timovi pomažu ili odmažu u tome.. S druge strane ono što smo tražili moglo bi nam se odbit od glavu, pa će oni rukovodeći moći trljati nam tim listom po nosu kad se budemo bunili na isto. Dosta je to zafrknuta stvar.. no sve u svemu držim fige da ponovo timovi postaju krojači svoje streće, a ne zaključane mašine.. ili neka treća stvar gdje sam tim ne može okrenuti situaciju u svoju korist.. recimo domišljatošću izrade šasije, suspenzija i sl. Osobno više skidam kapu onom RB-u koji je svojim umjećem i postavom skoro svake godine prkosio novim ispeglanim tehničkim pravilima kako bi umanjio njihovu prednost u onome što je svaki tim mogao napraviti svake godine novo i bolje od njih.. nego Mercedes koji je na samom početku V6 ere zagarantirao manjak konkurencije jer su drugi dočekani kraćih rukava i potrganih šliceva dok im je u isto vrijeme sila pišat. Neznm dali sam se dovljnjo dobro izrazio.. no tako nekako. U svakom slučaju će biti kako bude moralo biti.. pasalo to nama ili ne, a oni se očito moraju potruditi da zadrže gledatelje jer ovise o sponzorima i našim novcima. Nemojmo se zavravati, ovo je po svojoj strukturi prvenstveno šou, pa onda sport.
Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 18.06.2015., 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Kvragu, vidi stvarno.hattrick je napisao/la: Ja znam što je kod tebe.. nisi stisnuo CTRL+F5 da ti refreša međuspremnik.. ostala ti je slikica na kompu pa nju prikazuje, kad očistiš međuspremnik iz preglednika skužit ćeš da ti ne vuče avat.

Obrigado Felipe
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Slažem se sa hattrick-om. Već neko vrijeme govorim da je F1 sve ostalo, pa onda sport.
Osobno i dalje sam onaj okorijeli fan F1 koji neće propustiti utrku bezobzira na novu eru kojom je krenula F1, ali izrazito me smeta što znam pobjednika unaprijed. Tko to jbt želi gledati?????
Stvarno držim velike velike fige da prevlada pamet i nesebični interesi
. Boli me iskreno ona stvar za 5 sec brži bolid, to će doći samo po sebi. Bolid mora atraktivno izgledati, mora brutalno dobro zvučati i mora biti barem malo siroviji nego što je to sada. Utrke su najveći kriminal od kad je nove ere. Izrazito me smetaju gume. Smiješna je izjava iz Michelina kako oni znaju proizvesti gume pomoću kojih će vozači ići na nož kroz cijelu utrku. Pa jbt zna i Pirelli! Evo smeta me i to da proizvođač pneumatika postavlja uvjete.
Smetaju me i ove žalopojke vozača oko štednje svega i svačega. Ma mogao bih o ovoj temi jako puno.
Čini mi se da nema Ferrarija već bih ja izgubio interes za sve ovo.
Osobno i dalje sam onaj okorijeli fan F1 koji neće propustiti utrku bezobzira na novu eru kojom je krenula F1, ali izrazito me smeta što znam pobjednika unaprijed. Tko to jbt želi gledati?????
Stvarno držim velike velike fige da prevlada pamet i nesebični interesi

Smetaju me i ove žalopojke vozača oko štednje svega i svačega. Ma mogao bih o ovoj temi jako puno.
Čini mi se da nema Ferrarija već bih ja izgubio interes za sve ovo.

- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Ma ne zamaraj se time. Ništa veliko. Bolidi bu i dalje vozili. Sve je posebno na svoj način, samo treba znati to pronači i primjetiti. Nagledali amo se Monze sve znamo o njoj. Imola ima novitete neke. To treba vidjeti,Clark je napisao/la:Pa da.Majki2111 je napisao/la:Zamjena staza. Ništa veliko. Obje u Italiji. Nije velika vijest po meni.
U pitanju je samo Monza, staza koja je bila dio F1 kalendara u 64 navrata u proteklih 65 sezona. Dosta je dosta. Mislim, što Monza može ponuditi osim vozačkog i tehničkog izazova, odlične atmosfere za ljubitelje F1 i neprocjenjive povijesti. To je sve bezveze. Bitniji su kvalitetan paddock i VIP zona, za razne Bibere, Hadide, Hiltone i sl..
Tako da se slažem, to zaista nije velika vijest.
Više bih se zabrinuo da je u pitanju Abu Dhabi, ili ne daj Bože, Singapur. E to bi bila tragedija.

Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
O Bože
Jenson Button and wife gassed as burglars steal £300k worth of belongings
http://www.dailymail.co.uk/sport/sports ... gings.html

Jenson Button and wife gassed as burglars steal £300k worth of belongings