Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Ante brate, zakljucavaj temu na koji dan.

Nastave 3 svjetski rat :)
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Krstas je napisao/la:Ante brate, zakljucavaj temu na koji dan.

Nastave 3 svjetski rat :)
Prvi Forumski heeh

Ante , pusti Majkija on ti je provokator :trep:
slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Koliki god da je provokator preko granice je da tako olako i drsko u par riječi omalovažava nečiji rad i trud, tratnju slobodnog vremena kroz dvije godine i moj ili užitak nekog od kolega kada tvoj tekst nekome znači ili nekoga nešto naučiš. To je samo što se tiče autorskih radova, da ne pričam o njegovom stavu o novinarstvu, struci koja obuhvata prikupljanje, pisanje i objavljivanje informacija od bilo kakvog validnog izvora, pri čemu ne uzima u obzir naš položaj, resurse kojim raspolažemo i činjenicu da je nemoguće da među prvima dobijemo neku vijest od službenih izvora.

tt
Obrigado Felipe

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Ne znam da li je ovdje netko pitao za Jergovića ili sam samo sanjao, ali nadam se da taj lik neće kročit ovdje. Zašto?
Ne sumnjam u njegovu stručnost, ali takvu količinu ega nemamo svi zajedno na ovom portalu. Par puta sam mu postavio pitanje na njegovom portalu (dok je radio) i sve je bilo dobro dok mu se ne obratiš sa rečenicom tipa: '''Ispravak netočnog navoda'. Onda krenu salve pametovanja, fino upakirane uvrede i na kraju zabrana pisanja po njegovom portalu jer tko sam ja da njemu kažem da nije u pravu. Još kad se sjetim prepucavanja njega i Blažička...majko mila koji vrtić! Jergino pljuvanje po njegovim dojučerašnjim novim ''Bogovima'' tipa one male Evelin Frank i Luke Grobenskog...čisti cirkus. Ako iskopam negdje screenshotove nekih njegovih ispada stavit ću ih u...hmm...sprdbox?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Felipe je napisao/la:Koliki god da je provokator preko granice je da tako olako i drsko u par riječi omalovažava nečiji rad i trud, tratnju slobodnog vremena kroz dvije godine i moj ili užitak nekog od kolega kada tvoj tekst nekome znači ili nekoga nešto naučiš. To je samo što se tiče autorskih radova, da ne pričam o njegovom stavu o novinarstvu, struci koja obuhvata prikupljanje, pisanje i objavljivanje informacija od bilo kakvog validnog izvora, pri čemu ne uzima u obzir naš položaj, resurse kojim raspolažemo i činjenicu da je nemoguće da među prvima dobijemo neku vijest od službenih izvora.
Ne treba se previše obazirati na to, mislim da čak nije u pitanju provokacija nego jednostavno on stvarno misli da je to tako. Priroda stvari je takva da ćeš uvijek naći jednog tipa koji misli da je sve to zajebancija i lagan posao. Zanimljivo da takvi likovi nikad ništa sami ne naprave. Znaš ono, "Zločin i kazna je sranje na milijun stranica koje se može prepričati u dvije rečenice", a literarni doseg mu posljednja stranica 24sata ili nekog sličnog lista. Može on bolje, nego eto, ne da mu se. Jedini normalan odgovor na to je ignoriranje, ali čisto da budem fer prema svima vama koji ste uložili truda i pisali na portalu - reagirao sam s točnim brojem koliko toga je napisano.
monkeyseat je napisao/la:Ne znam da li je ovdje netko pitao za Jergovića ili sam samo sanjao, ali nadam se da taj lik neće kročit ovdje.
Ne treba bit tako isključiv, na forumu i na portalu su dobrodošli baš svi koji žele komentirati Formulu 1. Ali, što se tiče neke uloge autora/kolumnista ili nešto treće - za to nismo zainteresirani, a vjerujem da ni Jergović to ne želi raditi nakon svega što se izdogađalo.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Uf vi sete mee krivo shvatili čega sam se probojavo. Možda sam se krivo izrazio.
Mislio sam ovako: Jednostavno ti tekstovi su ili izvora sa TV(same utrke ili sa neta, možda više tehničke teme, od kojih novinara sumnjam u stručnost). Nema nekih intervjua pravih ljudi, sa staze ili iz tvornice bilo koje. Šta je je jedino i ovaj portal posječujem jer mi se neda engleski čitat, al ne čitam tekstove neg samo naslove. Sve informacije se relativno brzo lako i kratko mogu dobi i sa foruma.

A Alene za ovo tvoje simuliranje. Dalje ne znam čemu to sve, simuliraj za sebe, al malo si previše nadobudan bio preko foruma tu. To ti oću reč.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Majki2111 je napisao/la:Nema nekih intervjua pravih ljudi, sa staze ili iz tvornice bilo koje.
Daj primjer, koji zadnji intervju si pročitao da ti je bio zanimljiv?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Majki2111 je napisao/la:Uf vi sete mee krivo shvatili čega sam se probojavo. Možda sam se krivo izrazio.
Mislio sam ovako: Jednostavno ti tekstovi su ili izvora sa TV(same utrke ili sa neta, možda više tehničke teme, od kojih novinara sumnjam u stručnost). Nema nekih intervjua pravih ljudi, sa staze ili iz tvornice bilo koje. Šta je je jedino i ovaj portal posječujem jer mi se neda engleski čitat, al ne čitam tekstove neg samo naslove. Sve informacije se relativno brzo lako i kratko mogu dobi i sa foruma.

A Alene za ovo tvoje simuliranje. Dalje ne znam čemu to sve, simuliraj za sebe, al malo si previše nadobudan bio preko foruma tu. To ti oću reč.
Jel tebi jasno da ljudi uz ovaj portal imaju svoj posao, obitelj....
Pa zar tebi nije jasno koliko su novaca izdvojili za novi server host? Mogli smo vrlo lako ostati bez portala nedavno, ali zahvaljujuci ovim ljudima nismo.
Mozda u buducnosti i bude takvih stvari koje ti spominjes. Za sada bas i ne bih rekao jer nista nije preko noci, ali s obzirom kakvim tempom raste portal nebi me cudilo.

" Šta je je jedino i ovaj portal posječujem jer mi se neda engleski čitat, al ne čitam tekstove neg samo naslove. "

Ovime si mi sve rekao.
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Majki2111 je napisao/la:Uf vi sete mee krivo shvatili čega sam se probojavo. Možda sam se krivo izrazio.
Objavili smo 21 intervju otkako portal postoji, a ti si komentirao samo jedan, i to još 2015. godine. Stvarno si pokazao interes za onim što tražiš, svaka čast :gandalf:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Haha, prvotno opće nije onaj prvi post trebo ić prema portalu neg prema Alenu al sve 5. Buraz, neam pojma kaj sam komentiro prije onog videa Alonsa, a kamoli prije. Kažem, zato sam na forumu jer je super. Preko foruma dobiš sve info tak da se ni ne treba čitat nešto pretjerano one člane.
Kažem, otvorim portal, preletim naslove od ovih najnovijih vijesti, i ako ima kaj me zanima u tom trenutku odem pročitat. To nije toliko često. Zato je forum tu. Eto, to otprilike tak kod mene zgleda.
Lomi te, al se nedaš

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Dakle totalno si nezainteresiran za ono zbog čega smo svi ovdje :zijev:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Iceman je napisao/la:Dakle totalno si nezainteresiran za ono zbog čega smo svi ovdje :zijev:
tako nekako. :rofl:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Iceman je napisao/la:Dakle totalno si nezainteresiran za ono zbog čega smo svi ovdje :zijev:
Ma nije tako. Uvijek će se u 50 članaka nač zanimljiv pa ću ga pročitat. Samokaj tih 40 i kusur nema onaj faktor "vau". Tu mi je dovoljan naslov.
Lomi te, al se nedaš

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
obavijest novinarima pulsa: morate počet pisat clickbait naslove, samo za majkija. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Tipa
"Pogledajte šta je Vettel uradio nakon pobjede za VN Australije". :kokice:
A ono čovjek izašao iz bolida i izvukao gaće iz guzice, jer je nakon 90 minuta vožnje dobio "upalu gaća", kao i svaka druga osoba što bi je dobila. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Majki2111
Formula 2
Formula 2
zekohonda je napisao/la:obavijest novinarima pulsa: morate počet pisat clickbait naslove, samo za majkija. :mrgreen:
Haha ma nije. Ovo kaj rade je super. Ne trebaju ništa mijenjat. Uđem ja tu i tamo radi komentara.

Al evo jedna primjer moj: Objavili ste brijem tehničke analize bolida kad su se predstavljali. To bi bio članak sa faktorom "vau", al ga nisam pročito jer sam tada non stop čito onaj tehnikal forum tak da mi nisam potrebe imo. Pogledo sam slikice hehe :zubo: .

Najgore je onaj NET.hr, koliko puta su oni napisali "ovo morate vidjeti, cijea država priča o ovome", mrak na oči mi padne i samo preskočim bez da otvorim išta. Pokušam po slici otkrit o čem se radi. Aki ide super ak ne ništa :chill: .
Lomi te, al se nedaš

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
@Frantic hahaha

@alenasc13 ti se na starom portalu boris za izgubljen slucaj, GP1 je mrtav, a nacin na koji ga ti pokusavas ozivit je jadan, apsurdan i za cisto ismijavanje :facepalm: mozda da si se ovdje trudio bi i dobio neki status novinara ili moderatora, ovako sam sebi stvaras mrlje. Problem FE je sto to rijetko ko gleda, a projekti sa F1c su za svaku pohvalu, ali to si trebao trazit neke modding ekipe vezane za tu igru i pridruzit im se i radit sa njima, ovako sam da nesto napravis, tesko.

@Majki2111 nekad je pametnie sutit :chill:

EDIT: bas se sad sjetih, @tutta je na GP1 i napravio tu temu, zato i brani Alena :bonk:
slikaslika

tutta
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: ferrari mclaren
ŠTO SE DOGODILO SA GP1 PORTALOM?
mislim da nema potrebe napominjati situaciju prve 2-3 godine tog portala. sve je islo kao po loju. onda bum. dosla ta famozna belgija 2013 kada smo na dan kvalifikacija saznali kako nece biti prijenosa na tv-u. to je bio prvi veliki udarac za gp1 koji se i reklamirao preko kanala koji bi prenosio formulu. masa ljudi je izrazila nezadovoljstvo na portalu, a neki su cak i javno rekli kako to vise nema smisla i napustili su pracenje f1. tih dana se nakupilo komentara ko kineza. to je prvo sto je uzdrmalo portal, ali kako je vrijeme prolazilo stanje se kako-tako stabiliziralo. onda je avetma tamo negdje 2013/2014 otisao s portal zbog svojih razloga koliko se sjecam i sve je ostalo na explorer, sepa je oduvijek bio neaktivan, a dado isto dodje kad mu se sprdne. i tako dolazimo do proljeca 2014, tocnije travnja i vikenda u kini kada se pocinju javljati i prvi pravi trolleri (i prije ih je bilo ali je vetma uredno vodio evidenciju, sjecam se dmv, leomx3, tina zg itd.) cijeli trkaci vikend se pricalo i razglabalo o budalastinama zbog tih trollera (sjecam se bio je neki alonsovac kao prvi od tog vala). onda je uslijedilo nekolicina takvih spamera i situacija je sve vise i vise buktala na gp1 jer explorer jednostavno nije stigao sam sve moderirati. vrhunac svega se odigrao na vn austrije 2014 kada je explorer otisao na utrku, a clan imena draganpremijer je uredno podjebava cili portal i nastao je sveopsti kaos. na clancima price o politici, uopce nista o f1, ljudi nisu imali pojma sto se dogadja, trazili su moderatore kojih nije bilo i kapetan dragan je vodio situaciju. na forumu se isto tako pricalo o svemu osim o formuli - o pederima, rasizmu i sl. prostacilo se ko u zadnjoj krcmi iz doba konana. tada je dado odlucio reagirati (neznam je li mu netko dojavio sto se dogadja na portalu ili je sam svratio) i dao je moderatorske ovlasti zjurini koji je danima morao brisati smece sa portala. kasnije je bilo jos pokusaja trollera da podjebavaju, ali nista tog opsega kao na vikendu vn austrije. uglavnom, mozete malo procackati po arhivi gp1.hr i vidjeti dobar dio onoga sto nije izbrisano, smijeh zagarantiran.
nakon toga neki od najaktivnijih forumasa su otisli sa portala. perodeformeo je izgubio vjeru u bolje sutra pa je i sam poceo u pocetku oftopicariti i u konacnici je napustio portal. seb red bull je isto tako se oprostio kao i avetma, a drugi (Andrija, exp…) su bivali sve manje aktivni. ostali su jedino alen i zeus (a i on je danas nestao) onda je gospodin zjurina sa svojim ovlastima poceo zabranjivati pisanje po forumu ukoliko to nije nuzno potrebno. usput se zakacio sa forumasima poput hattricka sto je rezultiralo sukobima sa moderatorom. usput se promijenio i dizajn stranice jer vetma je to ocito bolje odrzavao pa zato danas imamo ovo sranje koje imamo.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
tutta je napisao/la:ŠTO SE DOGODILO SA GP1 PORTALOM?
mislim da nema potrebe napominjati situaciju prve 2-3 godine tog portala. sve je islo kao po loju. onda bum. dosla ta famozna belgija 2013 kada smo na dan kvalifikacija saznali kako nece biti prijenosa na tv-u. to je bio prvi veliki udarac za gp1 koji se i reklamirao preko kanala koji bi prenosio formulu. masa ljudi je izrazila nezadovoljstvo na portalu, a neki su cak i javno rekli kako to vise nema smisla i napustili su pracenje f1. tih dana se nakupilo komentara ko kineza. to je prvo sto je uzdrmalo portal, ali kako je vrijeme prolazilo stanje se kako-tako stabiliziralo. onda je avetma tamo negdje 2013/2014 otisao s portal zbog svojih razloga koliko se sjecam i sve je ostalo na explorer, sepa je oduvijek bio neaktivan, a dado isto dodje kad mu se sprdne. i tako dolazimo do proljeca 2014, tocnije travnja i vikenda u kini kada se pocinju javljati i prvi pravi trolleri (i prije ih je bilo ali je vetma uredno vodio evidenciju, sjecam se dmv, leomx3, tina zg itd.) cijeli trkaci vikend se pricalo i razglabalo o budalastinama zbog tih trollera (sjecam se bio je neki alonsovac kao prvi od tog vala). onda je uslijedilo nekolicina takvih spamera i situacija je sve vise i vise buktala na gp1 jer explorer jednostavno nije stigao sam sve moderirati. vrhunac svega se odigrao na vn austrije 2014 kada je explorer otisao na utrku, a clan imena draganpremijer je uredno podjebava cili portal i nastao je sveopsti kaos. na clancima price o politici, uopce nista o f1, ljudi nisu imali pojma sto se dogadja, trazili su moderatore kojih nije bilo i kapetan dragan je vodio situaciju. na forumu se isto tako pricalo o svemu osim o formuli - o pederima, rasizmu i sl. prostacilo se ko u zadnjoj krcmi iz doba konana. tada je dado odlucio reagirati (neznam je li mu netko dojavio sto se dogadja na portalu ili je sam svratio) i dao je moderatorske ovlasti zjurini koji je danima morao brisati smece sa portala. kasnije je bilo jos pokusaja trollera da podjebavaju, ali nista tog opsega kao na vikendu vn austrije. uglavnom, mozete malo procackati po arhivi gp1.hr i vidjeti dobar dio onoga sto nije izbrisano, smijeh zagarantiran.
nakon toga neki od najaktivnijih forumasa su otisli sa portala. perodeformeo je izgubio vjeru u bolje sutra pa je i sam poceo u pocetku oftopicariti i u konacnici je napustio portal. seb red bull je isto tako se oprostio kao i avetma, a drugi (Andrija, exp…) su bivali sve manje aktivni. ostali su jedino alen i zeus (a i on je danas nestao) onda je gospodin zjurina sa svojim ovlastima poceo zabranjivati pisanje po forumu ukoliko to nije nuzno potrebno. usput se zakacio sa forumasima poput hattricka sto je rezultiralo sukobima sa moderatorom. usput se promijenio i dizajn stranice jer vetma je to ocito bolje odrzavao pa zato danas imamo ovo sranje koje imamo.
I onda je u Španjolskoj 2015. cijeli portal zastao na 2 tjedna. Tu je bio kraj. Barem meni.
Lomi te, al se nedaš

kikijv97
Baniran
Baniran
Navija za: Mrzim Ferrari
f1puls je odlican, krcat sadrzajima, pogotovo za vrijeme pauze. Treba to cijeniti. Treba cijeniti ljude koji to pisu.. pisu za nas. Meni upoce ne smetaju Copy/paste teksovi , dapace neka ih bude sto vise, neka se prevedu tekstovi sa recimo Autosporta plus, jer mi smrtnici koji nemamo pretplate nama je lijepo i to procitati. Problem je kod mlađarije tipa majki koji od valjda od dosade nezna kud bi pa po 820 puta na dan klikne link i cudi se sto nema neceg novoga.
Zao mi je jedino sto ili jako mali broj clanova gleda f1 na areni i slusa Antu kako se trudi i komentira sa Zvonimirom treninge.
Sad ce svatko reci da to moze svatko i da nevalja ovo ili ono ali eto neka se stavi u polozaj pa neka 3 sata prica pa da vidimo na sto ce to liciti
Samo tako nastavite dalje. Sve ste bolji i bolji. :thumbs:
imam prijedlog za emisiju ali to jednom drugom prilikom...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡