Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Slavenowsky je napisao/la:Ono je bio vise neki primjer, logicno mi je da reklamirate sportku opremu tipa Puma koja je sad vecinski sponzor u F1, neko motorno ulje itd...

Firme koje distribuiraju ovakve brendove mogu godisnje izdvojiti po 300-400 do 1000 € za reklamiranje, to je za njih baksis, a za vas 1 godina u zivotu, bez vasih troskova.

Ja sam svoje bankovne racune zaledio, za koji dan letim u Swe, bice odozgo nekih parica, ali opet morate malo jurisat sa nekom vrstom profita. Nije to nikakva vrsta pohlepe i da ce te od ovog portala napraviti cirkus, to je samo da ucvratote temelje ovog portala, a i svoj trud nagradite.
To stoji, ali ne još.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Uvijek će netko srat i to je činjenica koja će pratiti svaki sport pa i F1. Nogomet - sudci , gol tehnologija nije pouzdana :facepalm: , rukomet - treba gol tehnologija , tenis - nije isti kao prije ....

Sve u svemu uvijek će postojati neke budale koje će kritizirati. :party: :facepalm:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
senna66 je napisao/la:To su ovi neandertalci sta na 24 sata procitaju clanak nakon utrke i misle da prate F1, a glavni izgovor zasto ne prate je to da je tehnologija unistila F1. Tu i tamo se nađe i neki biser koji ne prati zbog zvuka. Jer eto on voli slusat zvuk motora i to je ono sto je najbitnije kod utrkivanja.

Prizivali su vise pretjecanja, uvede se DRS, e sad je previse pretjecanja, preumjetno je. Naprave odlicne i najbrze bolide ikada, pretjecanja su teska, vozaci umorni izlaze iz bolida kao da im je netko svu mast izvadio. Nevalja. Gume neka budu kraceg vijeka za vise zaustavljanja, nevalja. Pirreli p*deri F1ste sj*bali. Sad naprave gume da drze ko lude...nevalja!!!

Pa jbte troboj Pereza, Hulka i Alonsa sam pogledao 15 puta. Meni je to bilo ljepse za vidjeti nego skoro sva pretjecanja iz 2016.

Ja sam fasciniran i sretan s cinjenicom da su pretjecanja sada teska skoro kao onda kada sam poceo pratiti F1...svako pretjecanje je sada djelo vozaca a ne samo DRS krila i tipke za njegovu aktivaciju. Meni je ovo pozitivan sok. Jer vec iz navike kada sam vidio bolid unutar sekunde znao sam da je to to, da prolazi ovog ispred sebe 95%. Znas to vec unaprijed, a prije je bila totalna suprotnost. Grizes nokte, kunes i proklinjes od nervoze. Ja sam uzivao u borbama MS-a i Alonsa...te borbe su trajale nekoliko krugova, a ne par sekundi. Nesto sto mi je urezano u pamecenje vjerojatno dok cu bit ziv. Hakkinenovo preticanje u Spa sam gledao ko klinac, vristim, stari sjedi do mene i kaze jebemu sto nisam stavio snimat utrku na kasetu. Napeto sam gledao svaki potez, tko ce ranije, a tko kasnije kociti. Hoce li tko napraviti gresku pod pritiskom? Nisu me zanimale ni gume ni strategije ni tehnikalije ni nista, gledao sam F1 zbog 3 direktora svemira: Schumija, Hakkinena, Alonsa i njihovih borbi, pretjecanja i te napetosti
Sada F1 lici na to, na ta vremena. Vettel - Hamilton borba, nije to bila borba kotac uz kotac, ali je meni bila napeta i interesantna. Bila je to dobra borba onome tko voli i zna F1 dovoljno od onoga neandertalca. Siguran sam da ce biti jos puno uzbudljivih borbi Vettela i Hamiltona. Neki dan sam vidio sliku na koju sam protrnuo.

[ link do slike ]

Ono sto mene nervira i zabrinjava je to da F1 ne ucini opet istu gresku i slusa te "neandertalce". Jer kad god vidim na fejsu podjeljeni link za clanak prvi komentari, nazalost s najvise lajkova su npr. F1 is so boring/shit/bring back v10.

Neka F1 slusa vozace, a ne povrsne fanove.

[ link do slike ]

A jbmu zar i MaxF1 posao krivim putem!? Nisam neko vrijeme dolazio tamo pa nisam bas u toku, ali ako je ovo istina onda sam razocaran. Neke njihove sam clanke citao vise puta kolko su zanimljivi bili.
Fail.
Napisao Perez umjesto Ocona. Nikako da se navikem na Ocona u FI :D
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
F12013 je napisao/la:Volio bih ako mi tko može malo pojasnit što se to točno događalo na GP1 kada je otišao Ante Vetma i ostala ekipa. Zbog čega se dogodio raspad na GP1? Jednostavno nisam bio toliko aktivan na portalima u to vrijeme pa mi se čini da sam neke stvari propustio. Pa ako tko može detaljnije pojasnit bio bih zahvalan :) !
O tome bi se knjiga mogla napisati, best seller :mrgreen:

F12013
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
avetma je napisao/la:
F12013 je napisao/la:Volio bih ako mi tko može malo pojasnit što se to točno događalo na GP1 kada je otišao Ante Vetma i ostala ekipa. Zbog čega se dogodio raspad na GP1? Jednostavno nisam bio toliko aktivan na portalima u to vrijeme pa mi se čini da sam neke stvari propustio. Pa ako tko može detaljnije pojasnit bio bih zahvalan :) !
O tome bi se knjiga mogla napisati, best seller :mrgreen:
hehe, Ante to je sigurno :klanjam:

Ali čini mi se da je uzrok problema bio Poslovni anđel, u to sam siguran :kokice:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ne, on je bezgrešan, zato i je poslovni anđel sada :afro:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ovom sportu puno više šteti pisanje ovakvih glupi senzacionalističkih naslova, već nepraćenje sporta od većeg dijela javnosti, pogotovo u ovim našim balkanskim zemljama. To će uglavnom onda prokomentirati kao što ih @senna66 nazva "neandertalci" kojim je glavna spoznaja o F1 da se bolidi vrte u krug, neš ti pameti, a isti taj ne može skonatati da je na takvoj razini svijesti i nogomet nabijanje balona od gola do gola.

Mene je najviše iznenadilo da je pod autorom članka naveden Darjan Petrić koji se u tekstu poziva na pisanje MaxF1.net, kojeg sam uređuje i piše xD Znači on je sam pristao na objavljivanje njegovog teksta tri dana starog iz razloga da bude što senzacionalniji naslov ili su ga ovi tek danas doživjeli :facepalm:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
F12013 je napisao/la: Ali čini mi se da je uzrok problema bio Poslovni anđel, u to sam siguran :kokice:
Vidiš, Dado i ja smo se razišli u skroz ok odnosima, iako mi nešto govori da sam u manjini. :mrgreen:
Vettel-Ferrari je napisao/la:Ovom sportu puno više šteti pisanje ovakvih glupi senzacionalističkih naslova...
Sve za klik. Ali, karma je kurva :)

DarjanF1
Karting
Karting
S nama već: 9 god 2 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la:Ovom sportu puno više šteti pisanje ovakvih glupi senzacionalističkih naslova, već nepraćenje sporta od većeg dijela javnosti, pogotovo u ovim našim balkanskim zemljama. To će uglavnom onda prokomentirati kao što ih @senna66 nazva "neandertalci" kojim je glavna spoznaja o F1 da se bolidi vrte u krug, neš ti pameti, a isti taj ne može skonatati da je na takvoj razini svijesti i nogomet nabijanje balona od gola do gola.

Mene je najviše iznenadilo da je pod autorom članka naveden Darjan Petrić koji se u tekstu poziva na pisanje MaxF1.net, kojeg sam uređuje i piše xD Znači on je sam pristao na objavljivanje njegovog teksta tri dana starog iz razloga da bude što senzacionalniji naslov ili su ga ovi tek danas doživjeli :facepalm:
Index zadržava pravo da izmijeni naslove mojih članaka u skladu sa svojom svima poznatom politikom (imao sam raspravu s njihovom urednicom sporta oko toga), a mogu ih objaviti i nekoliko dana nakon objave na MAXF1.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
A sta vi, iz Hrvatske mislite o F1-serbia.com sajtu i samim time o forumu?
Al iskreno.

Bas me interesuje.

Al eto clan sam i onog i ovoga ali sam vise odje jer je aktivnost veca a i prihvaltili ste me kako treba. Kao i izbor vozaca.
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Krstas je napisao/la:A sta vi, iz Hrvatske mislite o F1-serbia.com sajtu i samim time o forumu?
Al iskreno.

Bas me interesuje.

Al eto clan sam i onog i ovoga ali sam vise odje jer je aktivnost veca a i prihvaltili ste me kako treba. Kao i izbor vozaca.
Volio bih ti dati mišljenje, ali nisam imao iskustva sa niti jednim sličnim portalom u regiji osim GP1.hr i sada F1pulsa.
Vjerujem da tamo dečki rade dobar posao, onak na prvu mi se tako čini. No sigurno ti imaš bolji uvid u situaciju.
Što se tiče foruma... predpostavljam da ima isto kvalitetnih forumaša, neki od njih su također aktivni i na F1pulsu. Jedino što možda čini razliku je ta kvantiteta.. što u aktivnim članovima, što u aktivnosti foruma.

Osobno nisam ljubitelj tog koncepta da ispod vijesti nema način klasičnog komentiranje, već te baca na istoimenu forumsku temu gdje se nastavlja diskusija. No to je stvar ukusa.

U svakom slučaju želim svako dobro kolegama koji ulažu napor servisiranja F1 fanova na F1-serbia.com. :thumbs:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
@darjan
: svaka ti čast na trudu. sajt ti je odličan, posebno tehničke stvari. imaš dobar fb community, ali na sajtu je pustoš, to nije dobro
. i velike pohvale za organizirano gledanje utrka. :thumbs:
što se tiče indexa,ili da objavljuju tvoje prave tekstvove 'u realnom' vremenu ili ništa.

@krstaš
komentiro ja nedavno na nekom postu na sajtu, ali evo opet:
f1-serbia - bolji dosta od f1srbija, za (barem) koplje lošiji što se tiče funckionalnosti i sadržaja pulsa.
dobre stvari: ima veliki community - to je vrlo dobro. ne previše ali ipak zadovoljavajuć broj autorskih članaka, ne pišu meklaren nego mclaren, ažurni s vijestima. ima i onih zanimljivih tehničkih tekstova s matemetičkim formulama.
loše: ni meni komentiranje samo na forumu ne paše. nepregledno je. na forumu su npr. natukli 110 stranica teksta za vn australije što je jako dobro. ali mora se uzet u obzir da ima (barem) duplo manje postova po stranici nego ođe, da sve vijesti tih par dana idu pod tu temu i da ima previše velikih fotograija u nizu... koji je k onom dekiu?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
@DarjanF1 U neku ruku mogu razumjeti, borba protiv medijskog senzacionalizma danas je ekvivalentna borbi protiv vjetrenjača, ne kaže se đabe da u modernoj demokraciji vlada ona strana koja ima najbolju kontrolu medija. Ali ipak ti si pristao pod tvojim imenom da objave članak s tvog portala, promjenivši totalno kontekst naslova iz "Pretjecanja ‘gotovo nemoguća’ u novoj generaciji bolida" sa maxf1.net-a u "Situacija gora nego ikad: Pretjecanja u Formuli 1 postala su gotovo" na Indexu. Prvi put kad sam vidio i otvorio članak reakcija mi je bila :facepalm: i kontam što li u ovakvom članku treba logo maxF1.net-a jer nisam skontao odmah da si naveden za autora. I poslije uđem ponovo vidjeti je li se komentiralo šta ispod i onda vidim da je F1puls.com komentirao, a da si ti naveden kao autor, a u tekstu se poziva na pisanje maxf1.net-a :prcnjau:
Mislim da si i sam svjestan da će takav naslov privući ljude koji nemaju pojma o modernoj F1, od kojih dosta njih vjerojatno nisu ni skontali da je to rekao jedan od vozača komentirajući vlastitu situaciju na stazi već je shvatila kao kritiku tobože velikog znanca F1 Index sporta i koji će F1pulsu.com, a vjerojatno i tebi reći kad počnete malo ulaziti dublje u sam sport "Ko si to ti da bolje znaš o F1 od mene", a taj niti prati F1 10god, niti ga uopće interesira šta je uzrok tome da Hulkenberg kaže da su pretjecanja skoro nemoguća, a što je prošli sezone eto toliko mnogo bilo pretjecanja.

@Krstas f1-serbia.com sam pratio par mjeseci oko predsezonski testiranja prošle sezone i možda prvi par utrka, ali u zadnje 10-tak mjeseci bacio sam oko svega par puta. Prvi razlog što su već @hattrick i @zekohonda već naveli je taj što nema klasičnog komentiranja ispod članaka već pritisneš ono (Diskusija) pa te to baci na forum uglavnom aktualne utrke ili kad bude tema predsezonski testiranja i onda tako svaka tema ima bruku postova od čega se na kraju napravi sataraš. Drugo, ne volim kad jedan te isti čovjek nalijepi 10 postova u roku par minuta jedan za drugim, a to sam tamo često viđao. A treće ovdje na F1puls-u se stvorila više već dobra ekipa i atmosfera da i nema potrebe za pregledavanje još par drugih portala iz regije, eventualno GP1.hr otvorim ponekad iz navike, jer je to moj prvi F1 portal.

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
@Vettel-Ferrari GP1 iz navike ili iz nedavnih aktivnosti tamo vjerojatno jedinog hardcore forumaša? :mrgreen:

Žalosno u što se pretvorilo novinarstvo, stavi senzacionalni naslov i nadaj se nekom kliku da skupiš više para od reklama. Nema više istraživanja i slično. Žalosno je što članak napiše osoba koja nema pojma o nekom sportu i koja čak nije ni gledala utakmicu ili utrku, nego je sve lijepo prepisao i preveo (najčešće krivo) sa neke ino. stranice.
Zadnja izmjena: Viper, dana/u 31.03.2017., 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
hardcore! :rofl: :klanjam:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Viper je napisao/la:@Vettel-Ferrari GP1 iz navike ili iz nedavnih aktivnosti tamo vjerojatno jedinog hardcore forumaša? :mrgreen:
Neću ništa reći, stid me xD :zubo:

DarjanF1
Karting
Karting
S nama već: 9 god 2 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la:@DarjanF1 U neku ruku mogu razumjeti, borba protiv medijskog senzacionalizma danas je ekvivalentna borbi protiv vjetrenjača, ne kaže se đabe da u modernoj demokraciji vlada ona strana koja ima najbolju kontrolu medija. Ali ipak ti si pristao pod tvojim imenom da objave članak s tvog portala, promjenivši totalno kontekst naslova iz "Pretjecanja ‘gotovo nemoguća’ u novoj generaciji bolida" sa maxf1.net-a u "Situacija gora nego ikad: Pretjecanja u Formuli 1 postala su gotovo" na Indexu
Nisi shvatio kako oni preuzimaju vijesti, ne odobravam ja svaku pojedinu vijest niti njezin naslov, dogovorili smo da oni smiju preuzeti vijesti i promijeniti naslov ako žele i to je to, nemam ja vremena ni gledati što oni objavljuju niti kad objavljuju. Koga zanima pravi naslov kliknut će na banner ispod slike i to je to. Ja stojim iza svojih naslova i svoga članka. Meni je to prije svega promocija portala na koju trošim 0 sekundi dnevno, što je vrlo važno jer sve radim sam i to na dva jezika pa je svaka sekunda bitna :thumbs:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Zasto se uopste moraju mijenjati naslovi? Ja ne mogu da shvatim ovu retardiranu groznicu naslova: "Nevjerovatno-pogledajte sta se desilo" pa slicne tako te bombasticne naslove, a tamo covjeku sletio golub na glavu!

Jednostavno danas moze svako biti novinar, a kvalitet pisanja, oocenito vijesti je ocajan. Kao sto je rekao onaj Denzel W, nije vazno da se prenese nesto istinito, vec je bitno da budu prvi. I jos mi je najgore od svega, kad neko glupo zutilo prenesu na sport. Vecina ljudi- novinara koja veze nema sa F1 ili bilo kojim sporto, samo prekucavaju tekstove i stavljaju bombasticne naslove.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
DarjanF1 je napisao/la:
Vettel-Ferrari je napisao/la:@DarjanF1 U neku ruku mogu razumjeti, borba protiv medijskog senzacionalizma danas je ekvivalentna borbi protiv vjetrenjača, ne kaže se đabe da u modernoj demokraciji vlada ona strana koja ima najbolju kontrolu medija. Ali ipak ti si pristao pod tvojim imenom da objave članak s tvog portala, promjenivši totalno kontekst naslova iz "Pretjecanja ‘gotovo nemoguća’ u novoj generaciji bolida" sa maxf1.net-a u "Situacija gora nego ikad: Pretjecanja u Formuli 1 postala su gotovo" na Indexu
Nisi shvatio kako oni preuzimaju vijesti, ne odobravam ja svaku pojedinu vijest niti njezin naslov, dogovorili smo da oni smiju preuzeti vijesti i promijeniti naslov ako žele i to je to, nemam ja vremena ni gledati što oni objavljuju niti kad objavljuju. Koga zanima pravi naslov kliknut će na banner ispod slike i to je to. Ja stojim iza svojih naslova i svoga članka. Meni je to prije svega promocija portala na koju trošim 0 sekundi dnevno, što je vrlo važno jer sve radim sam i to na dva jezika pa je svaka sekunda bitna :thumbs:

Darjan, želim ti puno sreće u marketingu, kao i u uspješnom održavanju tvog već od nas prepoznatog sajta MaxF1.
Nadam se da ćeš se kroz sezonu češće pojavljivati na našem forumu, čisto radi druženja i koje napisane riječi, i pokojem osvrtu u našim diskusijama.. jer dobra riječ se daleko čuje, što bi također moglo služiti u promicanju tvog sajta. Čisto da te malo upoznamo... u tom pogledu. U diskusiji možeš u svom osvrtu naglasili i koji tekst koji si napisao (linkati) ako misliš da bi bio u kontestu teme (još jedan način kvalitetnog promicanja). Volio bih da se što više okupi kvalitetne ekipe, nebitno na kojem mjestu, čisto iz društvenih razloga. Što je veća zajednica F1 fanova to je bolje za ovaj sport.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡