PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

skiper
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Nema smisla nikoga kažnjavati jer uz 200 nezadovoljnih Hondaši dobiti i 10 tak novih nezadovoljnih.
Treba dati nove ideje kako igru unaprijedit da bude zanimljiva i aktivnija jer ideja je dobra ali joj fali mogučnosti trgovanja nakon svake trke.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Hmmm. Pročito sam cijelu zadnju stranicu i ništa ne razumijem. Ja imam 20 bodova, ne znam ni kako ni zašto. Neko se žali? U čem je problem? neko se zezno pa uzeo Hondu, ha ko mu kriv. Ja sam išo riskirat i uzeo red bull kao motor i zezno sam se isto možda, al ne kukam kaj...Jedino ne znam koja je ideja bila. Ne znam nakon koiliko utrka se mislilo unaprijeđivat ekipe... Jel sumnjam da ćemo brzo doć do nekih jakih ekipa vozača.
Zadnja izmjena: Majki2111, dana/u 27.03.2017., 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Kuštelaar
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Ma ne cemo sad upirat prstom! Ja nisam za nikakvo kaznjavanje niti ikakvo darivanje Renaultovih motora. Mi koji smo napravili među prvima smo slabo pratili, neki su dobili reset, neki ne, jebiga, meni to uopce ne smeta. 41 osoba je s 95 bodova. Nema teoretske sanse da su svi sami shvatili kak treba pokupovat stvari, nego su procitali ovdje kad se nakon dva tri dana pocelo pisat o tome sta je bolje i kako, zasto je trebalo ovo a zasto ono. I to je sasvim u redu. Nisu zurili, informirali su se, mi se nismo mogli informirat, nego smo samo poklikali. Nitko mi nije kriv sto sam uletio ko sivonja u igricu i nisam priceko da malo vidim kak ce ljudi ovdje svoja misljenja napisat. I ni najmanji mi nije problem ovu sezonu prosjedit kao Manor i cekat sljedecu.

Ali jos jednom, nisam za nikakvo kaznjavanje niti darivanje!

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
Krstas je napisao/la:Kakvu nagradu dobija pobjednik?
Hondin motor :)
slika slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
D10S je napisao/la:
odlican za nadogradnju kosilice.
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
D10S je napisao/la:
Ima potencijala u ovoj ideji. Bez sarkazma.
Lomi te, al se nedaš

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 4 mj
Dobiješ ovaj pehar što ja ponosno nosim ispod svog korisničkog imena. :cool:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
mzf1 je napisao/la:
Hahahahaha :mrgreen: (y)
Lomi te, al se nedaš

Kuštelaar
Baniran
Baniran
D10S je napisao/la:
Sta mislite o ovome? Pobjednik za iducu sezonu dobije Hondin motor i nesmije kupit novi sve dok Alonso (ako jos bude) ili Stoffel ne stave 5. dio PU-a u auto? :klopa:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Kakve kazne, zašto se sad o tome priča kad je krenula sezona pa se vidi da je netko pogodio, a netko promašio? Gdje su bili prigovori na reset prije nego je krenula sezona? Zašto niste sami povukli reset, bilo je napisano u temi da mogu jednom napraviti kome god, a onda u jednom trenu sam rekao da je gotovo i nema više resetiranja nego odlučite kakvu ekipu imate i to je to. Jedina logična opcija u startu je bila jak motor ili jak vozač. Prvo će donijeti puno bodova jer više ekipa koristi isti motor, a drugo će donijeti više bodova jer su u utrkama dupli bodovi za vozače. Netko se kockao s jeftinom Hondom i računao da možda naprave čuda, i sad kad su se pokazali kao smeće - sad treba kazniti ove što su se potrudili, izračunali i sastavili optimalnu ekipu? Neće ići.

Sudite igru nakon jedne utrke gdje je potpuno logično da će u samom početku biti puno istih rezultata samim time jer je broj kombinacija (isključujemo one hazarderske) vrlo ograničen. Normalno da će hrpa igrača uzeti Mercedesov motor i onda na njemu jahati dvije-tri utrke. A onda će se vidjeti tko kakve poteze vuče, tko ima bolji menadžerski instinkt. Je li pametnije kupovati odmah kad se skupi nešto love pa onda tako marljivo skupljati bodove ili je bolje ići konzervativno s minimalnim bodovima i čekati da dođe drugi dio sezone i onda sastaviti neku jaku ekipu sa jačim vozačem i jakim motorom? Ili čekati do zadnjeg stadija sezone ne kupujući ništa i onda kad se malo po malo sakupi dosta love - kupiti cijelu atomsku ekipu. Normalno, u tom slučaju bi taj menadžer sve do pred kraj sezone bio pri dnu jer ima šugavu ekipu koju je kupio na početku, ali ajd zbrojite koliko se može sakupiti bodova ako recimo za zadnje tri utrke sezone imate najjači motor, najjaču šasiju i dva jaka vozača.

Ta taktika vjerojatno može proći za nekog tko je kupio Merc ili Ferrari motor (ili jakog vozača) pa ima finu banku koja skuplja bodove i lovu iz utrke u utrku i na to može računati. Honda neće donijeti love sve da se okrenete naglavačke, ali to je bio rizik jeftine kupovine, nema sad plakanja kad ste backmarkeri.
kikijv97 je napisao/la:Uz duzno postovanje kreatorima igre...
* kreatoru igre :)

Shvaćam kritiku kiki, i raznolikost će se definitivno dobiti, budi bez brige, ali nema šanse da ću reagirati nakon prve utrke jer je puno ljudi uzelo Mercedes i sad gle čuda - oni vode u poretku. Bonusi će nositi više para, to je već u procesu, 250 tisuća ne znači nikome ništa, bit će barem milijun za svaki. Razmatram još neke sitnice, ali ništa što bi drastično promijenilo gameplay. Nema šanse za Tag/Renault zamjenu, dok god Red Bull uz ime ima TAG-Heuer, tako će se zvati motor. Isto tako ništa od nekih umjetnih poskupljenja Honde kako bi kupci vratili uloženo ili odvojenih poredaka. Sezona će ići ovako, uz minimalne preinake kao što sam rekao, a za dogodine ako pokrenem opet igru onda će biti nekih promjena koje sam iz ove sezone vidio da nisu najsretnije ostvarene. Recimo, prodavanje i kupovanje će biti bez 10% provizije sve dok ne počne sezona, ali o tom potom.

Kuštelaar
Baniran
Baniran
avetma je napisao/la: Recimo, prodavanje i kupovanje će biti bez 10% provizije sve dok ne počne sezona, ali o tom potom.
Skuzio si da ima smisla, a? :D :D :D :D

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
To bi svima odgovaralo.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
mzf1 je napisao/la:
U kombinaciji sa mojim i onim od kolege f1zd :mrgreen:
Nije loša ova ideja za glavnu nagradu....
:rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Majki2111
Formula 2
Formula 2
avetma je napisao/la:Sudite igru nakon jedne utrke gdje je potpuno logično da će u samom početku biti puno istih rezultata samim time jer je broj kombinacija (isključujemo one hazarderske) vrlo ograničen. Normalno da će hrpa igrača uzeti Mercedesov motor i onda na njemu jahati dvije-tri utrke. A onda će se vidjeti tko kakve poteze vuče, tko ima bolji menadžerski instinkt. Je li pametnije kupovati odmah kad se skupi nešto love pa onda tako marljivo skupljati bodove ili je bolje ići konzervativno s minimalnim bodovima i čekati da dođe drugi dio sezone i onda sastaviti neku jaku ekipu sa jačim vozačem i jakim motorom? Ili čekati do zadnjeg stadija sezone ne kupujući ništa i onda kad se malo po malo sakupi dosta love - kupiti cijelu atomsku ekipu. Normalno, u tom slučaju bi taj menadžer sve do pred kraj sezone bio pri dnu jer ima šugavu ekipu koju je kupio na početku, ali ajd zbrojite koliko se može sakupiti bodova ako recimo za zadnje tri utrke sezone imate najjači motor, najjaču šasiju i dva jaka vozača.
Nekako sumnjam da ćemo brzo stić do nekih para. Evo ja imam TAG-Sauber-Palmer-Ericsson. Nisam ni dve milje skupio ovu trku. Ne žalim se ja, možda i sam i fulao s TAG motorom (svjesno sam išao na to), ali jesi siguran da će se skupit dovoljno love nakon par utrka za poboljšat ekipu?
Lomi te, al se nedaš

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
Majki2111 je napisao/la:
avetma je napisao/la:Sudite igru nakon jedne utrke gdje je potpuno logično da će u samom početku biti puno istih rezultata samim time jer je broj kombinacija (isključujemo one hazarderske) vrlo ograničen. Normalno da će hrpa igrača uzeti Mercedesov motor i onda na njemu jahati dvije-tri utrke. A onda će se vidjeti tko kakve poteze vuče, tko ima bolji menadžerski instinkt. Je li pametnije kupovati odmah kad se skupi nešto love pa onda tako marljivo skupljati bodove ili je bolje ići konzervativno s minimalnim bodovima i čekati da dođe drugi dio sezone i onda sastaviti neku jaku ekipu sa jačim vozačem i jakim motorom? Ili čekati do zadnjeg stadija sezone ne kupujući ništa i onda kad se malo po malo sakupi dosta love - kupiti cijelu atomsku ekipu. Normalno, u tom slučaju bi taj menadžer sve do pred kraj sezone bio pri dnu jer ima šugavu ekipu koju je kupio na početku, ali ajd zbrojite koliko se može sakupiti bodova ako recimo za zadnje tri utrke sezone imate najjači motor, najjaču šasiju i dva jaka vozača.
Nekako sumnjam da ćemo brzo stić do nekih para. Evo ja imam TAG-Sauber-Palmer-Ericsson. Nisam ni dve milje skupio ovu trku. Ne žalim se ja, možda i sam i fulao s TAG motorom (svjesno sam išao na to), ali jesi siguran da će se skupit dovoljno love nakon par utrka za poboljšat ekipu?
jedino je smrt sigurna :cool:
slika slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kuštelaar je napisao/la:
avetma je napisao/la: Recimo, prodavanje i kupovanje će biti bez 10% provizije sve dok ne počne sezona, ali o tom potom.
Precijenio sam igrače malo misleći da će pročitati kako se igra, sad treba promisliti kako ublažiti štetu dogodine :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Majki2111 je napisao/la: Nekako sumnjam da ćemo brzo stić do nekih para. Evo ja imam TAG-Sauber-Palmer-Ericsson. Nisam ni dve milje skupio ovu trku. Ne žalim se ja, možda i sam i fulao s TAG motorom (svjesno sam išao na to), ali jesi siguran da će se skupit dovoljno love nakon par utrka za poboljšat ekipu?
S TAG-om vjerojatno nećeš, ali to je rizik koji si preuzeo na početku. Da je Newey napravio zvijer i da sad Ricc/Ves dominiraju 1-2 u utrci i u kvalifikacijama - pričali bi neku drugu priču.

Kuštelaar
Baniran
Baniran
avetma je napisao/la:
Kuštelaar je napisao/la:
Precijenio sam igrače malo misleći da će pročitati kako se igra, sad treba promisliti kako ublažiti štetu dogodine :)
Znas sta ovim ljudima, cijelu zimu gladnima za F1, znaci mjesec dana prije pocetka dat nesto ovakvo u ruke? Naravno da nitko nece citat, nego naravno da ce poklikat sve sto se kliknut da!!!!!!!!

Majki2111
Formula 2
Formula 2
avetma je napisao/la:
Majki2111 je napisao/la: Nekako sumnjam da ćemo brzo stić do nekih para. Evo ja imam TAG-Sauber-Palmer-Ericsson. Nisam ni dve milje skupio ovu trku. Ne žalim se ja, možda i sam i fulao s TAG motorom (svjesno sam išao na to), ali jesi siguran da će se skupit dovoljno love nakon par utrka za poboljšat ekipu?
S TAG-om vjerojatno nećeš, ali to je rizik koji si preuzeo na početku. Da je Newey napravio zvijer i da sad Ricc/Ves dominiraju 1-2 u utrci i u kvalifikacijama - pričali bi neku drugu priču.
A da, onda ispada da već prvom utrkom se eliminiralo više od pola registrirane ekipe za pobijedu... To je zeznuto. Samo neko čudo može sad ih(nas spasit).
Lomi te, al se nedaš

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Majki2111 je napisao/la:
avetma je napisao/la:
A da, onda ispada da već prvom utrkom se eliminiralo više od pola registrirane ekipe za pobijedu... To je zeznuto. Samo neko čudo može sad ih(nas spasit).
Ako je TAG u stvarnosti van šanse za pobjedu - onda je realno da i ekipe u menadžeru s TAG-om budu bez šanse za pobjedu. :) Netko mora biti i 46. u poretku.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡