PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Carillo
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
A, ono: :mrgreen:

Aktivnost na tržištu:

prije 33 min
BMW-F1 Team kupio vozača Lance Stroll.
prije 52 min
Ado_Racing kupio vozača Lance Stroll.
prije 59 min
pro5i kupio vozača Lance Stroll.
prije 1 h
UltraMegaOk F1 Team kupio vozača Lance Stroll.
prije 1 h
Yorozuya kupio vozača Lance Stroll.
prije 1 h
Senna F1 kupio vozača Lance Stroll.

:gandalf:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
zaboli me za mečku i ferrari, meni je cilj kompletirat mclaren hondu...još par utrka i cilj je ostvaren! :rofl:
za dogodine imam jedan prijedlog: promijenit bodovanje tako da svi dobijaju nešto bodova, makar sitno. tako da i neosvajači bodova čine razliku.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Moram priznati da sam i ja propustio informaciju da će se svi plasmani jednog motora ili šasije računati, ja sam mislio da se računa samo najbolji plasman, pa sam sada zapeo sa Hodnom. :D Nema veze, spustiti glavu i skupljati novce da probam izbjeći katastrofu. :D
Obrigado Felipe

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Evo sad sam računao. Da prodam Hulka i Sainza i uzmem dvojicu najjeftinijih vozača. I da prodam Renault. Šasiju već imam najjeftiniju. Falilo bi mi 4.4 miliona da kupim Mercedesov motor. Ili 2.4 da kupim Ferrarijev.
Stvarno je neparvedno što se Red Bullov motor ne računa kao Renault, dok ovi sa Mercedesom tuku bodove. Tako će ovi prije skupiti za top vozače i kompletirati sve njajače, nego mi ostali skupimo samo za top motor. A kad ovi pored Mercedesovog motora još počnu i sa Mercedesovim i Ferrarijevim vozačima i šasijama zgrtati lovu, razlika će se samo povećavati. Iz ove perspektive igra i nema baš nikakvog smisla, jer bitno je samo kako si na početku kreirao ekipu. A vidimo da ih ima hrpu na vrhu sa identičnom ekipom.
Mogli smo i mi ostali tražiti reset, pa da sad svi uzimamo maksimalan broj bodova...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Za mene jad i bijeda u svakom pogledu: 0 bodova s Renault-Hondom u kojoj voze Ericsson i Stroll, a na računu imam samo 1700000€ zbog Strolla pa sam zaglavio s ovim što imam za neko vrijeme :bonk:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ja sam isto totalno fulao. Mislio sam da će se bolje isplatiti nekakva uravnoteženost tog tima pa sam uzeo Hondu, Renault, Hulka i Sainza. Ispada da si samo trebao sve isipati na Ferrari/Merc i na konju si....
Sisu (fin.)

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
croatic f1 je napisao/la:Za mene jad i bijeda u svakom pogledu: 0 bodova s Renault-Hondom u kojoj voze Ericsson i Stroll, a na računu imam samo 1700000€ zbog Strolla pa sam zaglavio s ovim što imam za neko vrijeme :bonk:
Isto, samo što ja imam Hulka umjesto Lancea.
:facepalm:

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Carillo je napisao/la:A, ono: :mrgreen:

Aktivnost na tržištu:

prije 33 min
BMW-F1 Team kupio vozača Lance Stroll.
prije 52 min
Ado_Racing kupio vozača Lance Stroll.
prije 59 min
pro5i kupio vozača Lance Stroll.
prije 1 h
UltraMegaOk F1 Team kupio vozača Lance Stroll.
prije 1 h
Yorozuya kupio vozača Lance Stroll.
prije 1 h
Senna F1 kupio vozača Lance Stroll.

:gandalf:
Ja san isto kupija Strolla ali samo zato što nemogu više gledati onog specijalca Palmera koji mi je izbija 2 milijuna a kakav je i još bi. Mada neznači da ni Stroll nije dotaka svoje dno pa da i na njemu popušin koji milijun.

Carillo
Karting
Karting
senja je napisao/la:Evo sad sam računao. Da prodam Hulka i Sainza i uzmem dvojicu najjeftinijih vozača. I da prodam Renault. Šasiju već imam najjeftiniju. Falilo bi mi 4.4 miliona da kupim Mercedesov motor. Ili 2.4 da kupim Ferrarijev.
Stvarno je neparvedno što se Red Bullov motor ne računa kao Renault, dok ovi sa Mercedesom tuku bodove. Tako će ovi prije skupiti za top vozače i kompletirati sve njajače, nego mi ostali skupimo samo za top motor. A kad ovi pored Mercedesovog motora još počnu i sa Mercedesovim i Ferrarijevim vozačima i šasijama zgrtati lovu, razlika će se samo povećavati. Iz ove perspektive igra i nema baš nikakvog smisla, jer bitno je samo kako si na početku kreirao ekipu. A vidimo da ih ima hrpu na vrhu sa identičnom ekipom.
Mogli smo i mi ostali tražiti reset, pa da sad svi uzimamo maksimalan broj bodova...
Neće se tako brzo dolaziti do Mercedesovih i Ferrarijevih šasija i vozača. Ja imam Mercedesov motor i danas je zarada 3,85 M. Vjerujem da će se tu negdje oko 4M kretati prosječno i u idućim utrkama. Znači za doći do Ferrarijeve šasije ili samo jednog vozača trebalo bi 10+ utrka, i to po sadašnjim cijenama.

ToUrNiQuET
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Vettel, Ferrari
Pa ja ne znam kakvom ste vi logikom isli, da, ako kupite i imate slabije vozace i motore i ostalo da cete nesto postici..
Najzad.. Ovo je samo igra.. sto se svi palite toliko :)
Mozda slijedecu utrku nijedan Merc ne zavrsi utrku.... a neki tamo lijevi pobjede pa vi dobijete bodove i pare... Ko zna..

Nego, da li je moguce da se izvjestaj kako i sta si dobio svake utrke?..
Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Rekoh i ja danas, igramo se jbte,.... :belj:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
ToUrNiQuET je napisao/la:Nego, da li je moguce da se izvjestaj kako i sta si dobio svake utrke?..
Ima izvještaja, kako ne bi bilo :) u igri odi na utrke, nadji svoju ekipu, klikni na nju i onda ces na grafu vidjet koliko ti je što donijelo bodova. Samo prijeđes mišem preko grafa i piše odakle su stigli bodovi.

Isto možeš i za sve druge ekipe, to je javan podatak. Novac ne, to je privatno svakom igraču njegovo.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

ToUrNiQuET
Karting
Karting
A mene bas interesuju pare kako dobio... A tog nema u izvjestaju...
1 mil za ucesce, 75 bodova x30000 -2,25 mil..... to je 3,25 mil.. A pise da sam dobio 3.5 mil...otkud mi ovih 250 tisuca ?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
250,000 zvuči kao nekakav bonus? Ili sponzorstvo? Ili si već toliko imao na računu? Nešto od toga bi moralo biti...

ToUrNiQuET
Karting
Karting
Spoznorstvo nije...A bonus ne znam... Mozda zbog prognoze PP-a...
na racunu imam vise.. 3.5 mil je zaradjeno na ovoj utrci..

Matek14
GP3
GP3
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Ferrari Maniac je napisao/la:Ja sam isto totalno fulao. Mislio sam da će se bolje isplatiti nekakva uravnoteženost tog tima pa sam uzeo Hondu, Renault, Hulka i Sainza. Ispada da si samo trebao sve isipati na Ferrari/Merc i na konju si....
potpisujem.. imamo identični tim i način razmišljanja

igra je fora, al je ograničena.. više mi se sviđa prošlogodišnji koncept jer si mogao bit zadnji pa skočit gore jako brzo i obratno.. ovo će se sada svesti na to da ekipa s mercedesovim motorom vodi bitku međusobno, s tim da ne kužim kako bi uopće iz ovoga mogao proizaći jedan pobjednik.. svi će istovremeno kupiti (ako su imalo pametni) šasiju mercedesa da dobiju bodove dodatne za oba merc vozača, pa hamiltona i nakon toga vettela jer će taj dvojac najviše p1 i p 2 uzeti.. a mi ostali komotno možemo štedit narednih 10 utrka da si uopće možemo priuštiti promjenu motora i gledati ove naprijed..
Fernando is faster than all of you :jupije:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Aha, pole ti je pogrešan za 157 tisućinki, to je 250k €. :)

F12013
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
@Matek14, sad znaš iz prve ruke kako je Alonsu...

Firemarshall
Karting
Karting
S nama već: 9 god 6 mj
@avetma
Nisi odgovorio sto se događalo da mi nije htjelo sačuvati prognozu pole pozicije..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Carillo
Karting
Karting
@avetma

je li moguće ikako saznati imamo li ijedno sponzorstvo?
Ja sam dovukao dvojicu i dao im onaj link u pozivnicama, u poretku vidim da su obojica u bodovima, znači da bi morala kapnuti i meni neka sića. A imam točno love od svojih bodova.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡