PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Bit će bonus igara, ali oni koji su napravili loš odabir u početku sad su u zaostatku, to je poanta igre. Nema sad uvođenja nekih dodanih mjera, igra ide dalje.

Nakon prve utrke jasno je da su zabrljali svi koji su uzeli Hondu jer će od nje dobiti ništa ili skoro ništa. Renault koliko toliko, Toro Rosso je već osvojio ponešto, Hulkenberg je isto potencijalni osvajač, tu znači već postoji neka kalkulacija. Mercedes je ovaj put dobio više, ali ne bih se kladio da će tako biti u svakoj utrci. Grosjean je danas mogao donijeti još koji bod Ferrariju i onda bi bilo neizvjesnije.

Igrajte bonuse, proučavajte pole prognoze (koliko je prošle godine bio pole, koliko su ove godine brži bolidi, vremena na trećem treningu u Kini, 3. trening u Australiji u usporedbi s kvalifikacijama u Australiji - vidjeti koliki je napredak i slično). Oko pole positiona se sad uz ove informacije nakon prvog GP vikenda može sigurno pogoditi sekunda, a uz malo sreće i dobre analize i desetinka. A to nisu pare za baciti. :)

Vi s Hondom jbg, čekajte da se poprave pa da poraste cijena, kad ste naivni :mrgreen:

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Mercedes-Sauber
Palmer-Strol
Vjerujem da ce prije njih 2 doci do bodova no Sauberov dvojac.

Ante je jasno rekao da pazimo kako biramo. I sam preporucio da na primjer uznemo Mercedesove motore jer su timovi koji ih koriste na samom vrhu.

Igra je pocela. Nema nazad.
slika

Bosnian99
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso :)
Svi su imali iste uslove na početku igre,tako da mislim da nema razloga da se sad žalite,i ja sam lično se zeznuo sa sauberom(bar sam uzeo ferrari motor) i wehrelainom al jbg bit ce bolje :)

Kuštelaar
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari
Odavno sam ja imo slozenu ekipu kad je ante prico da pazimo kako da biramo. I nisam nis mogo, jer bi gubio 10% (sto bi mi imalo smisla, da pocne kad pocne sezona, a ne bas od pocetka, cim se regas, al dobro). Najbolje su prosli oni koju su tu saslusali sve komentare i savjete.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ante, tebaš, ko što je bilo Hondi dozvoljeno da podigne pouzdanost, pustit ljudima nadogradnje, da sustignu konkurenciju.
BTW, i ja sam među ovima sa 20 bodova.
Dobro, imam konstruktorsku tittulu iz prošle godine (i zamalo vozačku), pa..... :mrgreen:
Aj ba, igramo se, .....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Carillo
Karting
Karting
Uz sve dužno poštovanje, pad cijene Strollu, i to za ovoliko, je potpuno nerealan. Wehrlein i Ericson će u Sauberu osvojit bodove nikad. A Stroll, koliko god da je loš, Williams je dobar. Stroll će koju utrku završit i uzet koji bod. A ovdje ljudi sad mogu prodat Ericsona/Wehrleina, uzet Strolla i još pri tome zaradit lovu :facepalm:

btw, trebao bi imati dvije pozivnice, ali nisam ni centa dobio više od svoje zarade. Vidim u poretku da su dobili neke bodove, pa bi onda trebao i ja na račun toga zaradit neki sitniš. Ili su oni nešto zeznuli kod registracije...?

MIKAELE
Karting
Karting
Navija za: mercedes
Imam motor mercedes i prema mom izračunu na kv. sam dobio 46 b. + trka 48 ukupno 94 boda.
Gdje sam dobio (i svi ostali) 95 bod?

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 4 mj
MIKAELE je napisao/la:Imam motor mercedes i prema mom izračunu na kv. sam dobio 46 b. + trka 48 ukupno 94 boda.
Na Oconu

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Carillo je napisao/la:Uz sve dužno poštovanje, pad cijene Strollu, i to za ovoliko, je potpuno nerealan. Wehrlein i Ericson će u Sauberu osvojit bodove nikad. A Stroll, koliko god da je loš, Williams je dobar. Stroll će koju utrku završit i uzet koji bod. A ovdje ljudi sad mogu prodat Ericsona/Wehrleina, uzet Strolla i još pri tome zaradit lovu :facepalm:

btw, trebao bi imati dvije pozivnice, ali nisam ni centa dobio više od svoje zarade. Vidim u poretku da su dobili neke bodove, pa bi onda trebao i ja na račun toga zaradit neki sitniš. Ili su oni nešto zeznuli kod registracije...?
Pa što i ti ne uzmeš strolla onda

MIKAELE
Karting
Karting
Navija za: mercedes
URAČUNATO

Carillo
Karting
Karting
mzf1 je napisao/la:
Carillo je napisao/la:Uz sve dužno poštovanje, pad cijene Strollu, i to za ovoliko, je potpuno nerealan. Wehrlein i Ericson će u Sauberu osvojit bodove nikad. A Stroll, koliko god da je loš, Williams je dobar. Stroll će koju utrku završit i uzet koji bod. A ovdje ljudi sad mogu prodat Ericsona/Wehrleina, uzet Strolla i još pri tome zaradit lovu :facepalm:

Pa što i ti ne uzmeš strolla onda
već sam ga ranije uzeo, zato i kmečim :zubo:

Ali, ozbiljno, ovime se zapravo nagrađuje lošija igra. Npr, ovi koji su uzimali Hondu pa se sad žale su sami sebi krivi, trebali su predvidjeti da od toga ništa.
Ja kad sam kupovao vozače, nakon odabira Mercedesovog motora, ostali su mi na izbor Wehrlein, Ericson i Stroll. I uzeo sam Wehrleina i Strolla jer je logično da će Stroll prije do bodova od Ericsona. I sada ispada da je za mene bilo bolje da sam bio glup pa uzeo Ericsona jer bi ga sad mogao zamijeniti za Strolla i pri tome zaraditi.

Carillo
Karting
Karting
MIKAELE je napisao/la:Imam motor mercedes i prema mom izračunu na kv. sam dobio 46 b. + trka 48 ukupno 94 boda.
vidi stvarno...94
jedino ako nije uračunat Perez kao 10. u kvalifikacijama zbog toga što je Ricciardo startao iz boksa.

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Kuštelaar je napisao/la:Trebo sam plakat kad su svi ostali plakali i resetirali ekipu, i slagali ispocetka! :facepalm:
Pa zašto sad ne kupiš mercedes, negdi si mora potrošiti 100 milijuna, sad to prodaj i skupi za Mečku, ako ne sad onda bi već iduću utrku moga. Neznan kakvu ekipu imaš ali ukupan zbroj cijena je pada već dva tri puta tako da bi ti tribalo biti lakše kupiti nego na početku. Daleko je to od izgubljene situacije. A urtka dvi zaostataka će se posli puno lakše nadoknađivati kad svi počnemo kupovati vozače koji nose bodove, pa kad se uključe njihovi DNF-ovi.
@Carillo
Da ali taj neko je popušija 10% vridnosti svog Ericssona. Kako je to nagrađivanje. A ti imaš vozača koji ima bolid za bodove bez da ikakve penale plaćaš. Isto tako iduću utrku neka osvoji 6 7 8 misto i što misliš što će se s njegovom cijenom dogoditi.

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
Nije problem kupiti Merc motor, nego kompletirati ostatak ekipe onda :-|
#KeepFightingMichael

senja
Baniran
Baniran
Navija za: Vettel
Meni za sad donijeli bodove jedino Sainz i motor u oba Toro Rossa.
Predlagao sam čim je počela ova igra, pa evo i sad. Treba se motor u Red Bullu voditi kao Renault, kao što i jest. Da bude ravnopravniji Mercedesu i Ferrariju. A Hondu svakako nebi trebao uzimati niko.

Carillo
Karting
Karting
mzf1 je napisao/la:
Kuštelaar je napisao/la: @Carillo
Da ali taj neko je popušija 10% vridnosti svog Ericssona. Kako je to nagrađivanje. A ti imaš vozača koji ima bolid za bodove bez da ikakve penale plaćaš. Isto tako iduću utrku neka osvoji 6 7 8 misto i što misliš što će se s njegovom cijenom dogoditi.
Ericsson trenutno košta 18M, Wehrlein 19M, a Stroll 16. Znači da SAD oni koji imaju Ericssona ga prodaju (18M - 10% (1.8M) i kupe Strolla (16M), oni su zaradili na toj izmjeni 200.000 čisto. A ako isto naprave sa Wehrleinom zaradili su čak 1.1 milijun čisto.
Znači, dobiješ vozača za kojeg je veća vjerojatnost da će bit u bodovima i čistu zaradu. Kužiš?
Da je Strollu cijena pala na recimo 18M, pa da za takvu zamjenu moraš izgubit koji euro, onda nebi ništa rekao.
A što će biti na idućoj utrci je nebitno, do tada će svi napraviti ovu izmjenu.

Kuštelaar
Baniran
Baniran
mzf1 je napisao/la:
Kuštelaar je napisao/la:Trebo sam plakat kad su svi ostali plakali i resetirali ekipu, i slagali ispocetka! :facepalm:
Pa zašto sad ne kupiš mercedes, negdi si mora potrošiti 100 milijuna, sad to prodaj i skupi za Mečku, ako ne sad onda bi već iduću utrku moga. Neznan kakvu ekipu imaš ali ukupan zbroj cijena je pada već dva tri puta tako da bi ti tribalo biti lakše kupiti nego na početku. Daleko je to od izgubljene situacije. A urtka dvi zaostataka će se posli puno lakše nadoknađivati kad svi počnemo kupovati vozače koji nose bodove, pa kad se uključe njihovi DNF-ovi.
@Carillo
Jel ti znas matematiku? 10% gubitka cijene na tri artikla da se dođe do Mecke je puuuuuuno vise nego ta famozna razlika u cijenama o kojoj ti pricas!

D10S
Karting
Karting
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
Ja sam prodao renault sasiju, PU renault i Hulka te zadrzao Strolla a kupio sam PU Mecku, Sauber i Wehrleina i izgubio sam 3.600,000 eura.
slika slika slika

skiper
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
Ja sam prije testiranja kupio HONDU za 30 M a sada vrijedi 20 M a na ovoj trci sam zaradio cca 2 M.
Znači da mi treba slijedeće 4 trke da vratim uloženo i još oko 6 trka da kupim mercedesa.
Nakon 10 trka imati ću oko 100 bodova ( ostali s mercedesom oko 1000 bodova).
Sve je jasno gdje ću biti do kraja sezone.

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Kuštelaar je napisao/la:
mzf1 je napisao/la:
@Carillo
Jel ti znas matematiku? 10% gubitka cijene na tri artikla da se dođe do Mecke je puuuuuuno vise nego ta famozna razlika u cijenama o kojoj ti pricas!
Ja? Znaš li ti. Ti si bira te svoje komponente, a ja ti samo kažen da nije gotovo i da još stigneš kupiti Mečku, evo upravo kako je to D10S objasnija na svom primjeru. Tih 10% je problem ali to je cijena loše matematike i predviđanja na početku sezone pa je i to ok al isto tako pao je zbroj svih cijena i što je još važnije znatno su pale najniže cijene tako da sad puno lakše kompletiraš ekipu.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡