Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@avetma da li je problem ako otvorim temu za utrku prije zadanog ponedjeljka jer postoji sansa da cu taj tjedan bit negdje gdje necu imat pristup internetu ili necu imat adekvatne uvjete za uradak ( ogranicen promet providera, los signal...) Konktertno za VN VB, otvorio bi temu u subotu .. Nije jos 100 % ali da pitam na vrijeme..
avetma je napisao/la: 12.03.2017., 14:45
Još samo well done baku
Za Baku se niko nije javio, pa si ti morao preuzeti odgovornost na sebe.
A ispade najzanimljivija trka sezone.
Čisto sumnjam da će je neka nadmašiti, eventualno ako crveno-srebrni dvojac uđe u zadnju sa podjednakim šansama za titulu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
CrashOverride je napisao/la: 17.10.2017., 08:21
Nema teme za SAD ili sam ja jos pod utjecajem od vikenda
Nope.
Ja nisam ni pod kakvim utjecajima....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Isprike zbog malog kašnjenja, imam dosta obaveza trenutno pa nisam stigao dovršiti temu, mislim da će biti gotovo do kraja dana, najkasnije sutra objavim