cavallina je napisao/la:Ajme sto je ovo....gledam jutro,odem van zadovoljna jer je Palmer bio lijepo najneproduktivniji i jos popodne ne vozi-kad ono....
ha nista, ajmo tuzit Renault sto nas je zayebo s najavom Hulka popodne....mogu mi dat i pravih 250 000 k eurica ako ne igraju Manager
Đubrad
hattrick je napisao/la:Ljudi... da su pustili Hulkenberga opet ne bi dobili na Palmera, nego ja.
..to je još veća žalost
Hulk bi ušićario nekih cca 20-tak krugova.
I još neki.
Još bi ovaj put bilo 500k, umjesto po 250k
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
ja cu plakati...
McLaren-Honda + Wehrlein i Erricson
jedino ne znam bih li kupila Strolla umjesto Wehrleina dok je ovako jeftin (na sasiju Renaulta ni Saubera mi se ne trosi pare),naravno da sam govno od McLarena uzela odmah....e brzopletosti
S obzirom da sam uzeo Haas šasiju zanimalo bi me dali je cijena pala ili ne? Tamo piše strelica dole ali cijena je praktički ista ili bolje rečeno ne (sa 260 milijuna i pala je na 26 milijuna) ali uzimajući i tu grešku u decimali, ne vidim kako je pala? Gdje je tu greška (ili je nema)
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
avetma je napisao/la:Stigle nove cijene sad nakon testiranja, pa tko još ima love za kupovinu - bacite oko
Ante uništavaš nas što smo već izabrali timove s ovim spuštanjem cijene. Prije si sa kompletiranom ekipom moga kupiti najviše Pereza ili tako nešto a sad možeš Raikkonena. Kad uzmeš u obzir da postoji mogućnost da Ferrari pobjedi i da se za vozače daju dupli bodovi u utrci onda je to dosta u nesrazmjeru s opcijama koje smo do sad imali i tempom postupnog skupljanja para da postupno izgrađujemo idealne ekipe kroz cilu sezonu.
Davno je napisano da će cijene plesati, a i jest zato teško jer nikad ne znaš treba li čekati ili kupovati, i što odnosno koga točno.
Sad su cijene takve da možeš uzeti Kimija i ostalo složiti najjeftinije, ali i u startu igre si mogao uzeti Merc motor i ostalo najjeftinije ako se ne varam, tko zna što će biti bolji izbor...
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
cavallina je napisao/la:Ante, sto bi statistici u igri? otiidjoh baciti oko, a ono izbaci mi dva vozaca, jedan motoor i tri sasije, i sve je kupljeno po 1-2 puta