PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
A jbm ti Renault. I ja isto stavio Palmera. I lik napravi najmanje do podne. I ovi ga odluče poslati opet da nam sjebe zaradu na PulsManageru. :mad:

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
Krstas je napisao/la:Stavio je na fb.

zasto bi netko trebao gledat/imat FB a clan je foruma ili igre?

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Pitaj njih ne mene.
Ja sam to i vidjeo na fb i odmah usao da tipujem.
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
mzf1 je napisao/la:
hattrick je napisao/la:Nadam se da će Hulkemberg na kraju dana izaći na stazu... (po prvi put), pa da osvojimo još kojih frtalj milijuna. :mrgreen:
Ista stvar, znači i ti si iša na Palmera. Tribalo bi da Hulk preuzme ali na f1today kažu da su samo williams sauber i mercedes minjali vozače.
Išao sam na Hulkenberga.. tako da imam pravu pušionu.. no nema veze, bit će para kad krene sezona. ;)
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
razmisljam malo o ovoj igri i nekako mi nakon pocetnog hypa sve manje svidja jer mi djeluje ograniceno.
izabrao sam tim... i sto sad. Samo cekamo, gledamo rezultate i nemozes nesto promjeniti. Svaka promjena se kaznjava sa 10%... ne vidim tu bas nekog gusta.
Vise mi se svidja Autosportov predictor gdje svaku utrku mozes mijenjati ako je recimo kisa, pa mislis da je netko bolji ili losiji po kisi, nekome neka staza vise ili manje odgovara.......Nekako ima zivosti...

senja
Baniran
Baniran
hattrick je napisao/la:
mzf1 je napisao/la:
hattrick je napisao/la:Nadam se da će Hulkemberg na kraju dana izaći na stazu... (po prvi put), pa da osvojimo još kojih frtalj milijuna. :mrgreen:
Ista stvar, znači i ti si iša na Palmera. Tribalo bi da Hulk preuzme ali na f1today kažu da su samo williams sauber i mercedes minjali vozače.
Išao sam na Hulkenberga.. tako da imam pravu pušionu.. no nema veze, bit će para kad krene sezona. ;)
Haha, i ja sam razmišljao između njih dvojice. Mislio sam ili će Palmer sjebat bolid, pa da ni Hulk neće na njemu moći puno odvozit. Ili da će ga sjebat ranije, a da će ga popraviti za Hulka pa da Palmer ostane sa najmanje krugova. Ali zajebaše nas sa cijelim danom za Palmera.

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
kikijv97 je napisao/la:razmisljam malo o ovoj igri i nekako mi nakon pocetnog hypa sve manje svidja jer mi djeluje ograniceno.
izabrao sam tim... i sto sad. Samo cekamo, gledamo rezultate i nemozes nesto promjeniti. Svaka promjena se kaznjava sa 10%... ne vidim tu bas nekog gusta.
Vise mi se svidja Autosportov predictor gdje svaku utrku mozes mijenjati ako je recimo kisa, pa mislis da je netko bolji ili losiji po kisi, nekome neka staza vise ili manje odgovara.......Nekako ima zivosti...
Igraš obe i imaš win win situaciju, dinamika igre je takva da se prvih 5 utrka ništa strašno ne događa jer skupljaš pare da možeš kupovati ali nakon se opet ubrzava jer se zarada progresivno povećava, a ako sezona bude zanimljiva za razliku od prošle tri e onda će tek biti zanimljivo jer nece biti sigurnih izbora ko što bi dosad bili mercedes mercedes ros ham za koje triba zaraditi dovoljno i game over. Meni se zasad sviđa pogotovo s ovim bonus igrama svaki malo, a pretpostavljan da će ih i ubuduće biti dosta.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Sločno smo mislili, osim što sam ja mislio da će Hulkenberg biti u jutro.. i ubrzo otić sa staze (kao Palmer neki dan), no da su ga pustili popodne još bi mi bolje sjelo, jer vidim da je Renault ubrzo završio pod crvenom zastavom. :D

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
[/quote]
Haha, i ja sam razmišljao između njih dvojice. Mislio sam ili će Palmer sjebat bolid, pa da ni Hulk neće na njemu moći puno odvozit. Ili da će ga sjebat ranije, a da će ga popraviti za Hulka pa da Palmer ostane sa najmanje krugova. Ali zajebaše nas sa cijelim danom za Palmera.[/quote]
Ohooo opet smo u igri, Palmeru se pokvarija bolid sa istim brojem krugova ko i Hamiltonu. A Vandoorne i Massa moraju napraviti još 8 krugova u uru ipo. Nikad napetijih testiranja nismo imali, svaki dan mrtva utrka.

senja
Baniran
Baniran
I Pascal treba nekih dvadesetak.

senja
Baniran
Baniran
Sad Palmeru piše 53, što je više od Hamiltona. A unijeli ga na kamionu u boks. :facepalm:

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
senja je napisao/la:Sad Palmeru piše 53, što je više od Hamiltona. A unijeli ga na kamionu u boks. :facepalm:
Auuuu kako nas je zajeba. Čekaj iman Newey ideju, ako niko nije stavija Hamiltona koji će najvjerojatnije ostati na najmanjem broju krugova, pošteno bi bilo da prvi idući s najmanjim brojem krugova bude pobjednik jer nema smisla da niko ne dobije pare. Ante/FIA očitovanje molim.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Proklet bio ovaj Wehrlein, ja sam stavio Stoffela i na kraju će on imati 4 kruga više od Pascala.... :jbt:
Sisu (fin.)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Baš me zanima tko je sve stavio na Wehrleina? :D (not me)
...sretniče, čestitam. :cice:

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ja sam isto stavio Stoffela :rofl:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
nek se vetma oglasi ko je stavio pascala.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Bracof1, RazorBlades i Toms RT su dobili 250.000 :pivo:

A čak da nije nitko pogodio - onda nitko ne bi dobio pare.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ja isto tipovao na Hulka, jbga
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
Ajme sto je ovo....gledam jutro,odem van zadovoljna jer je Palmer bio lijepo najneproduktivniji i jos popodne ne vozi-kad ono.... :facepalm:
ha nista, ajmo tuzit Renault sto nas je zayebo s najavom Hulka popodne....mogu mi dat i pravih 250 000 k eurica ako ne igraju Manager :trep:
#KeepFightingMichael

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ljudi... da su pustili Hulkenberga opet ne bi dobili na Palmera, nego ja. :mrgreen:
..to je još veća žalost :D

Hulk bi ušićario nekih cca 20-tak (ili manje) krugova.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡