Mislim da je slučajno bilo, nešto malo šteka stranica zadjnih pola sata, ne znam je li to samo meni... ugl da ne budem off topic istina s bijelom je bolje, ali bi se moglo još bolje iskominirati s bijelom umjesto samo ovakve zamjene.
Neznam za vas ali meni ovaj bolid izgleda fenomenalno ljepsi mi je od Ferraria,.Nadam se samo da ce masina ispod haube biti na velikom nivou a za sve ostalo ce se pobrinit Fernando.
Vidjet cemo na testiranjima kako ce sve to izgledati.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Ovo i jeste originalna kombinacija Mclarenove i Hondine boje.
Super izgleda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
McLaren will replace the engine in Stoffel Vandoorne's car ahead of the first afternoon of the second pre-season Formula 1 test at Barcelona after an electrical issue with Honda's power unit.
KrBoy93 je napisao/la:Jebote, Minardi je bio pouzdaniji
Fakat, ovo nije normalno sa kvarovima
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Jednostavno ne mogu vjerovati da tako veliki proizvođač motora ima tolike kvarove. I što je najgore, nemaju blage veze kako ih se riješiti. Svaki dan, promjena motora. Još ne kuže ovu specifikaciju . A treba već testirati slijedeću. Ako se i ta pokaže šrotom poput ove, pa na uvodnih pat utrka neće stizati mijenjati motore između dva treninga u petak. Već na drugoj, trećoj utrci bi mogle padati kazne ako se ovaj trend nastavi. Da ne govorimo o razvoju u toku sezone. ako su do sada kasnili tri godine, uskoro bi mogli više. I pitam se, tko slijedeći, nakon Simona leti? Trideset jednu godinu pratim F1, ali ovakvo nešto ne pamtim. Ferrari se 1996. znao raspadati ali odnijeli su pobjede te sezone. Bojim se da McH ove godine neće pamtiti po dobru. Volio bih da sam u krivu.